USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Diş polikliniğinde baston ve uçan tekmeli kira anlaşmazlığı kavgası

Antalya'da ata ve oğulları, aralarında kira anlaşmazlığı iddiasıyla husumeti mevcut insana ilgilendiren hususi müşterek diş polikliniğine gelip geçmiş tamamı etkin çalışanları toplayıp aramış olduğu kişiyi sordu, peşi sıra fenomen namına mevrut poliklinik yetkilisine bast

Diş polikliniğinde baston ve uçan tekmeli kira anlaşmazlığı kavgası
30-07-2022 15:07
Olay, 14 Temmuz Perşembe haset Konyaaltı İlçesi Kuşkavağı Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı üstündeki hususi ortak Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde yaşandı. İddiaya göre, poliklinik yetkilisi Enver Göktaş ile Veysel. D. ortada kira ve boşaltma hikayelerinde düşmanlık oluştu. Ardından polikliniğe mevrut Ali. D. ve oğlu Osman. D., Enver Göktaş ve dişçi kardeşi dişçi kardeşi Ahmet Göktaş'ı sordu. Şahısların tehditler savurması hesabına boyut polise bildirildi. Polis ekipleri, şüphelilerin yavuklu ifadesine başvurduğu tam ortak müddet sonra, Enver Göktaş işyerine geldi.

Bu tam taraflardan Ali. D. elindeki bastonla, oğlanları Osman. D. ve Abidin D., tekme ve yumruklarla Enver Göktaş ile kavgaya muahharen müdahale bulunan poliklinik çalışanı Ahmet Hakan Çelik'i zedelenmek etmeye başladı. Polis kavgayı biber gazıyla ayırmaya çalıştı. Bir müddet henüz devam eden zedelenmek sonrası muhit ekiplerin araya girmesiyle ayrıldı. Yaralanan Göktaş ve Çelik, otama düşüncesince hastaneye kaldırılırken, şüpheliler gözaltına alındı. İşlemlerin arkası sıra eşhas başıboş bırakıldı.

“Bütün çalışanlar buraya toplansın çabuk”

Olay anıysa işyerinin asayiş kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şahısların polikliniğe gelip tehditler savurması, Osman. D.'nin, ‘En izinli kişiniz ki burada. Onu buraya çağır, halis muhlis çalışanlar buraya toplansın çabuk. Gelmiyorlarsa ego bu mekanı dağıtacağım” lafları arazi aldı. Görüntülerin devamında ise işyerine mevrut Enver Göktaş şahısların saldırıp zedelenmek etmeleri, kavgaya muahharen karışan bulunan Ahmet Hakan Çelik'i de bire ortak halde zedelenmek etmeleri kameralara yansıdı.

“Arkadaşımız 2 gündüz hastanede yattı, onlar ortak günde başıboş bırakıldı”

Yaşadıklarını özetleyen Enver Göktaş, kendisini zedelenmek fail şahısların başıboş bırakılmasına reaksiyon gösterdi. Göktaş, “Yola çıkıp kliniğe geldiğimde polisler oradaydı ve bu şahısların ifadelerini alıyordu. Bu tam ego de polislerle konuşup hali beyan etmek istedim. O esnada bu eşhas bizlere saldırmaya başladı. Darp yaşadık maalesef. Ardından kolluk ekipleri ayırdı. Hasta rolünü canlandıran geliyorlar. Ben ve kardeşim orada olmayınca bu kez şahsın oğlu gelip memur arkadaşımıza faziletli ortak sesle bağırarak ‘bütün çalışanı buraya dizin, hepinizin ifadesini alacağım' benzerinden ortak görüşme yapıyor. Ben ve çalışanımızı zedelenmek ettiler. Çalışan arkadaşımızın kafatasında ortak fay oluştu, 2 gündüz hastanede yattı. Şikayetçi olduk, ortak şeb gözetimde kaldılar devrisi gündüz başıboş kaldılar. Arkadaşımız 2 gündüz hastanede yatmış olduğu halde, kendileri devrisi haset başıboş bırakıldı” dedi.

“İşyerinde etkin nice afiyet çalışanı arkadaşımızı korkuttular”

Adil ortak yargılanma istediğini tamlayan Göktaş, “Bu vakadan sonraları yeniden tehditlerine bitmeme ettiler, bire ortak binayı kullanıyorlar. Bizim savcılıktan talebimiz tutuklanmalarıydı. İşin içre hakaret, yıldırma ve işyerini gübre var. İşyerinde etkin nice afiyet çalışanı arkadaşımızı korkuttular. Darp vakası da var. Hasta bulunan bir fazla fazla ad de buna tanık oldu. Bu eşhas son itibarıyla afiyet kurumuna saldırdı” niteleyerek konuştu.

Avukat Ceren Cabukoğlu: “Büyük ortak fon kırıklığı yaşıyoruz”

Göktaş'ın avukatı Ceren Çabukoğlu ise şişman ortak fon kırıklığı yaşadıklarını söyledi. Göktaş, “ Söz konusu eşhas arasındaki husumetten ziyade, ortak ağababa ve üç oğlu bu arada gelip ortak afiyet merkezini basıyorlar. Hasta adına giriyorlar buraya. Bu doktorlarla mülaki olmak isterim diyorlar, etibba orada olmayınca ‘bütün afiyet çalışanlarını önüme dizin' diyor. Polise boyut bildiriliyor. Müvekkilim polisler olduğuna istinaden işyerine geliyor. Polislerin uğrunda zedelenmek ediliyor. Yanındaki etkin da öldürürcesine zedelenmek ediliyor. Adamın kafasında kırıklar var. Ölecek niteleyerek baş döndürücü korktuk. Biz tevkif arzu ettik. 1 gündüz nezarethanede kaldılar ve arkası sıra salıverildiler ve bunun akabinde de soluğu müvekkilimin birlikte aldılar. İtirazlarımızı yaptık, adaletin kader etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Suat Metin - Fırat Demir
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ