USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Erdoğan’dan muhalefete 'fabrika' göndermesi

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, 2 sene geçmiş açılışı meydana getirilen fabrika sayısına inanmayan muhalefete gönderme yaparak, “Buradan Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız Cengiz Bey'den dileyiş ediyorum. Kendisi Gaziantep'e gelip, bu fabrikaları saymaya çalışacaklara a

Erdoğan’dan muhalefete 'fabrika' göndermesi
05-11-2022 20:57

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep İstasyon Meydanı'nda meydana gelen 169 eser, görev ve fabrikanın açılışını yaptı. Toplu açma düşüncesince hazırlanmakta olan kurdelenin kesimi öncesinde mütekellim Erdoğan, muhalefete fabrika göndermesi yaptı. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek'ten fabrikaları addetmek talip muhalefete araştırma görevlisi olmasını talip Erdoğan, “Gaziantep'in geldiği toprak müşterek elin nesi mevcut dü elin sesi mevcut lafının en konkre örneğidir. Biliyorsunuz 2 sene eski ziyaretimizde Gaziantep'te 300 fabrikayı çabucak hizmete açmıştık. Ülkede fabrika kalmadığını kanıt fail muhalefet buna inanmayıp, gelip Gaziantep'te fabrika saymaya kalkmıştı. Gerçi bunların hesapları 300 fabrikayı saymaya yetmeyeceği düşüncesince onu çetin akla yatkın DOĞRU beceremediler. Bu günde o tarihten beri inşası tamamlanan 70 acemi fabrikanın açılışını yapıyoruz. Buradan Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız Cengiz Bey'den dileyiş ediyorum. Kendisi Gaziantep'e gelip, bu fabrikaları saymaya çalışacaklara araştırma görevlisi olsun. Çünkü şehirdeki 1200 fabrika ortada bu acemi eserleri bulmada ağırlık çekebilirler. Gerçi 6. düzenleme faaliyete geçip de fabrika sayısı 2 bine dayanınca bunların işi müşterek iyi zorlaşır ancak meydana getirecek müşterek obje yok. Artık o kadarına da katlanacaklar” dedi.

"Ekonomiyi eleştirenlere Antep şivesi ile karşılık verilmesini istedi"

Türkiye'nin tutum programına inanmayan ve eleştiren muhalefete ise Antep şivesi ile karşılık verilmesini talip Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Büyümeyi başaran müşterek Türkiye var. İşte bu Türkiye şu anda dünyaya müşterek örnek. Gaziantep'in sanayicisi aşırı farklı. Türkiye tutum noktasında dünyaya kalıp müşterek dünya hale geldi. Türkiye tutum programını kıymetlendirmek talip gelsin Gaziantep'e baksın düzenleme endüstri alanını gezsin. Büyük ve çelimli Türkiye dair hala inandırma olmayanlar mevcut ise da Anteplilerin o iyi lisanı ile doğruluk ettikleri yanıtı vereceğinden şek duymuyorum. Ne diyecek Antepli ‘emi ağam'” niteleyerek konuştu.

Ücretsiz defa müjdesi

Erdoğan, konuşmasının böylece ise Gaziray Banliyö şimendifer hattının ise yılbaşına denli parasız olacağını duyurarak, “Kardeşlerim buradan müşterek de muştu vereyim istedim. Şöyle müşterek obje yapalım. Ne denli emeksiz olsun? Bir ay. Gaziray'ı yılbaşına denli parasız yapalım. Tamam. Yılbaşına denli Gaziray'ı ücretsiz” niteleyerek konuştu.
Açılışların yapılmasının peşi sıra meydandan ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'teki temaslarını basına gizli yerine sürdürüyor.

Lider Olgun - Halis Akmeşe
 

iha.com.tr üstündeki duyum ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ