USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Eski eşinden ölüm tehdidi alan kadının yardım çığlığı

Eski eşi ve arkadaşları çeşidinden evinin basıldığını ve babasının zedelenmek edildiğini kail Emel Şimşek, ölüm tehditleri altında hayat savaşı verdiğini, zat evine gidemediğini ve ayrımlı yerlerde sığınarak yaşamaya çalıştığını belirterek, “Bu insanoğlu peşimi

Eski eşinden ölüm tehdidi alan kadının yardım çığlığı
31-01-2022 18:21

Eskişehir'de canlı Emel Şimşek (36), 7 sene ilkin hüküm görmüş olduğu düşüncesince boşandığı emektar eşi Gökhan T. (34) çeşidinden ölüm tehditleri almaya bitmeme ettiğini tez ederek sesini duyurmaya çalışıyor. Hakkında tenkil sonucu çıkarılan Gökhan T.'nin tehditlerinin bitmeme ettiğini kail Şimşek, geçtiğimiz hafta emektar eşinin 6 arkadaşıyla baş başa evini bastığını belirtti. Komşuları çeşidinden el telefonu kamerasıyla kaydedilen vakada Emel Şimşek, kendisinin kaçarak yaşamını kurtardığını ancak o anlarda evde mevcut 73 yaşındaki babasının zedelenmek edildiğini tez etti. Darp edilmesinden çevre kaburgasında çatlaklar bulunan babası ve çocuklarıyla baş başa özlük evine gitmeye korkarak değişik evlerde sığınan Şimşek, şimdi ilkin de emektar eşinin 2 el tenkil kararını ihlal ettiğini anlatım etti. Tüm bunlara karşın emektar eşi Gökhan T.'nin rastgele beraberinde ukubet almadığını tez fail Emel Şimşek, “Ölmek istemiyorum, çocuklarımı bekâr tasarruf etmek istemiyorum” niteleyerek seslendi.

“İllaki ölmememiz mi gerekiyor”

Sürekli ölüm tehditleri aldığını kail Emel Şimşek, kentin ortasında mevcut evinin emektar eşi ve arkadaşları çeşidinden barbarca basıldığını belirtti. O anlarda yaşadıkları korkuyu hala atlatamadıklarını anlatım fail Şimşek, “Evimi 6 arkadaşıyla baş başa basıyorlar. Bastıkları devir aut ve iç kapıları kırarak benim babamı zedelenmek ediyorlar. Ben eve girmedim niteleyerek saptırmalar atıyor. Babana ego vurmadım diyor. Babam da ilkin vuran emektar eşim Gökhan Toprak bulunduğunu söylüyor. Sürükleyerek sokaklara attılar. Yatak odasında zedelenmek ettiler. Kulağı ve burnu hasar aldı. Kaburgası çatladı. Babam da korkuyor, beklenmeyen süresince hala. O devir ego saklandım ve hariç kaçtım. Hemen polisi aradım. Onlar gittikten sonraları polisler de geldi. Ambulans geldi babamı götürdü. Bu insanoğlu peşimi bırakmıyor. ‘Bulduğumda öldüreceğim' diyor. Her devir pompalı tüfeklerle fotoğraf çekiliyor. ‘Seni vuracağım, yaşatmayacağım' niteleyerek laflar sarfiyat ediyor. Bu derece bireylere dokunca vermesine karşın dışarıda şen elbette geziyor ego anlamış değilim. İllaki ölmememiz mi gerekiyor. Çocuklarım arasında da kalınca mı rahatlayacak bu millet” dedi.

“Evde kalamıyorum, korkuyorum”

Eski eşinin tenkil kararını delmesine karşın tutuklanmadığını kail Şimşek, karakola anlatım vermeye gittikleri devir karşılaştıkları markette de saldırıya uğradığını tez etti. Eski eşinin çeşidinden öldürülme korkusuyla evinde kalamadığını tamlayan Şimşek, şöyle konuştu:
“Bir de tenkil sonucu var. Tehditleri bitmeme ediyor. Bir de benden tenkil sonucu var. Bu insanoğlu elini kolunu sallayarak geziyor. Ben fevt olmak istemiyorum. Çocuklarımla ikamet etmek istiyorum. Sürekli gebertmek dair tehditler ediyor. Kız çocuğumuzu eş dostlarıyla alkol içtiği ortama çağırıyor. Ben göndermediğim devir da bu vakaları yaratıyor. Karakola gidip sızlanma ediyorum. Salık beraberinde biçimde geziyor. Evde kalamıyorum, korkuyorum. Orada, burada birçok devir kalacağım? Karakola anlatım vermeye babamı da götürdüm. İfade verdiğimiz devir markete girdik. Orada güçlü saldırdı. Hala şimdi bu insanoğlu eli kolu sav beraberinde biçimde geziyor. Sürekli ‘ya öldüreceğim ya hastalıklı bırakacağım. Buralarda sizi barındırmayacağım, yaşatmayacağım' diyor. Sürekli bu biçimde hakaretler küfürler ve tehditler bitmeme ediyor.”

“Ben öldükten sonraları mı bu cezaevine girecek”

Eski eşi Gökhan T.'nin sonsuz kendisini aradığını ve yerini öğrenmeye çalıştığını aktaran Şimşek, “Dün tün ezanı gene aradı ve ayrımsız kelimeleri kullandı. Yerimi öğrenmeye çalışıyor. Artık gidecek yerim de kalmadı. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Maddi durumum namevcut şu anda. 3 çocuğumla dışarıdayım. Korkudan evde kalamıyorum. Savcılığa, karakola ve hanıma şiddete gittim. Her yere gittim sızlanma ettim. İmza atıp çıkıyor. Sürekli benimle uğraşıyor. Ben fevt olmak istemiyorum. Allah beni çocuklarıma bağışlasın. Alın bundan böyle bunu. Tek çarem bu benim. Ben öldükten sonraları mı bu cezaevine girecek? O devir mı alınacak. Benim çocuklarım arasında kalınca mı alınacak. Benim ölmemi mi bekliyor adalet?” niteleyerek sitem etti.

Kazım Ulusoy - Ali Furkan Çetiner

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ