USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Esnaf genci önce sözle taciz, sonra annesinin yanında demir sopalarla hastanelik ettiler

Antalya'nın Serik ilçesine ilişkin gezim merkezi Belek'te sabahleyin iş yerini açmaya revan aileye, derinlemesine süredir aileyi gözdağı ettikleri ati sürülen dü insan kabilinden yumruklu ve demir sopalı hamle düzenlendi. Olayda işyerinin yan sokağına çekilen 20 yaşındaki güre

Esnaf genci önce sözle taciz, sonra annesinin yanında demir sopalarla hastanelik ettiler
23-04-2022 12:07
Kamera bulunmayan zannedip işyerinin yan kısmına çağırdılar

Antalya'nın Serik ilçesinde, iddiaya göre, kiraladığı iş noktayı ile ilgilendiren yaşanmış bulunan huzursuzluk dolayısıyla komşusu kabilinden 7 bin euro dünyalık istenildi. 4 senedir devam eden huzursuzluk sonrası istediğini alamayan yandaki işyerinin sahipleri, 20 Nisan sabahı anne ve oğluna önce yavuklu tacizde bulundu. Ardından işyerinin uğrunda ortak cıncık parçası getirip kenar şüpheliler genci işyerinin yan sokağına çağırdı. Yaşanan yavuklu münakaşanın peşi sıra annesi kabilinden görüngü yerinden uzaklaştırılan genç, çağrılınca yanlarına gittiği dü isim kabilinden önce tokatla, sonrada demir sopalarla zedelenmek edildi. Yaşanan görüngü sonrası soluğu hastanede aldığını tamlayan Serkan Sipahi, "Olay anında bana ölmeyi bitmek mı zannediyorsun diyerek daima bana tehditler" dedi.

7 bin euro istediler iddiası

Dükkan sahibi ile aralarında kontratı bulunduğunu ve iş yerinin üzerindeki noktayı kendilerinden güçlükle almaya etkin komşusuyla mesail yaşadığını encam devam eden ata Abdurrahman Sipahi, "2018 yılından sonra ortak kadro eşhas kabilinden mizaçsız edilmeye başlandık. Güya dükkanın yersiz beton tarafı üzerinde ortak göz fark sıfır betonu satın almışlar. 'Biz üzerini aldık, alttaki da dükkanda da hakkımız var' diye. Tapu ortak başkasının hakkında ve tığ o şahsa icar ödüyoruz. Kontratımız o kişiyle. Bize, "Ya 7 bin euro icar ödeyeceksiniz, yada sizi burada şen bırakmayacağız' dediler. Yan tarafa çarpık çurpuk çadırla göz kabil ortak nesne kurdular. Daha sonra içine tişört kabil alma ortak şeyler koymuşlar. Amaçları bizi orada tasalı edip, 7 bin euro verdirtmek. Biz de nite verelim, açın dedik yerlerini. Fakat tığ sustukça onlar bizim vitrinimizin karşısına gelip gelişigüzel devir ayrı ayrı ayrımlı küfürler etmeye başladılar" diyerek konuştu.

Kamera kayıtlarından gördüm

Yaşanan hücum vakasını alıcı kayıtlarından gördüğünü tamlayan ata Sipahi, "Sabahleyin oğlum iş adına vardığında filhakika hazırlanmışlar demir sopalarla. Şahıslardan bir tanesi elinden demir sopayı saklıyor. diğer isim oğlumla konuşuyor ve içeriye akıllıcasına çekiyorlar. Orada alıcı görüntüsünün olmadığını düşünüyorlar. İlk önce bir tanesi tokat vuruyor. Diğeri de demir sopayla düşünülerek öldürmeye vuruyor. Sadece kafasına vuruyor. Tek maksadı öldürmek. Ben baktığımda kayıtlara 5 kat demir sopayla vuruyor. Yani ortak ata olarak, bu acıyı canlı bilgili ancak Allah hiç kimseye yaşatmasın" dedi.

Yaşananlar sonrası savcılığa zeval duyurusunda bulunduğunu tamlayan ata Sipahi, "Oğlumun düşünce yerde kalmasını istemiyorum. Tabi ki de savlayıcı olacağım. Kanımın son damlasına derece gerisinde olacağım. Bana ortak göz dolusu dünyalık verseler, bu davadan vazgeç diyecekler vazgeçmeyeceğim" biçiminde konuştu.

"Neye uğradığımı anlamadım"

Demir sopalarla saldırıya uğrayan ve hastanelik bulunan Serkan Sipahi ise sabah annesiyle baş başa dükkanı açmaya gittiklerini belirterek, "Babam ve abim öteki ortak işyerimizi açmaya gitmişti. Bizi kımıldatma etmeye başladılar önümüzde camları kırarak. Beni arkaya çekmeye çalıştılar. Daha önce geri kameraları kaldırmışlar, şu demek oluyor ki ortak nevi tedarik yapmışlar. Etrafa demir sopalar yerleştirmişler, ağız ağıza düzenlenen ortak görüngü bu. Beni arkaya pusuya çektiler ve 4 isim bana saldırdı. Bir tanesi arkamdan demir sopayla vurdu. Ondan sonrasını dayanıklı hatırlamıyorum, soluğu hastanede aldım. Yaşadığım çirkin ortak duygu. Alçakça ortak saldırı. Olay anında bana ölmeyi bitmek mı zannediyorsun diyerek daima bana tehditler ediyorlardı. Son senelerde daima bu tehditleri arttırmışlardı zaten" dedi.

Mehmet Demirci
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ