USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ev sahiplerini canından bezdiren komşu dehşeti kameraya yansıdı

Gaziosmanpaşa'da evinin kapısının önüne sonsuz kimyevi ve jale testis dökülen koşa çareyi düzenlilik kamera taktırmakta buldu. Kamera görüntülerini izleyen ofis malikleri vakası gerçekleştirenin madun kıvrım komşusu bulunduğunu görür görmez şoke oldu.

Ev sahiplerini canından bezdiren komşu dehşeti kameraya yansıdı
27-12-2021 15:23

Daire sahibi Deniz Kocaboğa, İlk başlangıçta ayakkabılarımızda ortak ekip kimyasallar görmeye başladık. Sonrasında haya kapıya atıldı. En böylece çocuğun çocuk otomobiline büyük abdest atılınca bizlere bundan sonradan tak etti. Caydırıcı olsun niteleyerek oraya ortak duyurulmayan kamera koydum. Huzur istiyorum. Hepimizin işi gücü var. Benden evveli komşular bunları muammer ve çekip kıymetlendirmek durumunda kalmış. Yapanların yanına kar kaldıkça şimdi cüretkar oluyorlar şimdi agresif oluyorlar" dedi.

Olay, geçtiğimiz sene Gaziosmanpaşa'da mevcut ortak sitede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sarıklı Özkan E. eşiyle baş başa oturmuş olduğu dairede madun kıvrım komşunun menfaatlerini tasalı etmesi dair daireden taşındı. Çift taşınınca ayrımsız apartmanda oturan mühendis Deniz Kocaboğa, ve benzeri taşındı. Çift ortak müddet sonradan madun komşularının başta çocuk odasının duvarına vurarak menfaatlerini tasalı ettiğini kanıt etti. Komşuları ile müzakere girişimine mevcut koşa problemi halledemedi. Bir müddet sonradan koşa evlerinin önüne jale haya atıldığını ve kimyevi döküldüğünü ayırt etti ve duyurulmayan kamera taktırdı. Kamera görüntülerini izleyen koşa şoke oldu.

Kendilerine hayat vermeyen öğretim üyesi Benan A., ve dü kız kardeşinin bulunduğunu olduğunu anlayan çift, töhmet duyurusunda buldu.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, ortak kadının kapının önüne geldiğini ve kimyevi döktüğü görülüyor.

Alt kıvrım komşunun menfaatlerini tasalı ettiğini anlatım fail Deniz Kocaboğa, “Yaklaşık 3 sene geçkin bu daireye taşındım. Bu daireden ilkin kusursuz için dairede oturuyordum. Bu dairede o devir bu dairede sarıklı ortak koşa vardı. Onlar bu madun komşu ile sorunlar yaşamışlardı. Sonra onlar dayanamadılar buradan taşındılar. Bir biçimde ego eski bulundum. İlk beş altı ay dava yaşamadım. Taşındıktan 3 ay sonradan daim burada asayiş çeşidinden kavga yaptığım sebebi öne sürülerek aranmaya başlandım. Gece vakit 01.00 da uyuyorum asayiş beni arıyor siz kavga yapıyormuşsunuz madun komşunuzdan yakınma mevcut diye. Bu ortak müddet hakeza bitmeme ettikten sonradan ego güvenliğe ikaz çektim. Bir şimdi beni aramayın bu yapmış olduğunuz akıllıcasına ortak nesne değil diye. Güvenlik beni aramamaya başladı” niteleyerek konuştu.

Komşusunun doğrudan çocuğunun uyuduğu saatlerde kavga yaptığını kail Kocaboğa,"Sonra altan düşünülerek atılım olmaya başladı. Çocuğun uyuduğu saatlerde odada aşağıdan yukarıya vurmalar, ortak şeyler sürtmeler. Direkt evladı amaç düzlük gürültüler oluşmaya başladı. Bir müddet bunlara da nağme çıkarmamaya başladım. Artık katlanılamaz bir duruma erişince madun kata inip konuşmaya gittim. Fakat sızlanma kopardılar. Ben aklık ortak biçimde bahsetmek istediğim devir ne hakkınız mevcut kapıya gelmeye, ne hakkınız mevcut buraya gelmeye gibisinden. Onun arkası sıra da ortak müddet sonradan da saldırıları arttırmaya başladılar. İlk başlangıçta ayakkabılarımızda ortak ekip kimyasallar görmeye başladık. Sonrasında haya kapıya atıldı. En böylece çocuğun çocuk otomobiline büyük abdest atılınca bizlere bundan sonradan tak etti. Caydırıcı olsun niteleyerek oraya ortak duyurulmayan kamera koydum. Amacım öç kabul etmek değildi. Herkimse görsün ortak şimdi da bizi tasalı etmesin diyeydi. Buna karşın saldırılar bitmeme etti. Görüntüleri de savcılığa verdik. Savcılıkta 1 sene beklettikten sonradan takipsizlik sonucu verdi. Bir derinti tutanak bulunmasına rağmen” dedi.
Huzur isterim diyen Kocaboğa “Huzur istiyorum. Hepimizin işi gücü var. Benden evveli komşular bunları muammer ve çekip kıymetlendirmek durumunda kalmış. Yapanların yanına kar kalık bu. Yapanların yanına kar kaldıkça şimdi cüretkar oluyorlar şimdi agresif oluyorlar. Adaletinde yerini bulmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Armağan Yılmaz
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ