USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Eyüpsultan’da şaşkına çeviren olay

İstanbul Eyüpsultan'da annesiyle kuruyemiş dükkanının uğrunda gözleyen ortak çocuk, tanımadığı birisinin yumruklu saldırısı kararı neye uğradığını şaşırdı. Saldırgan tek bilinçlilik olgunlaşmamış kabil için bitmeme ederken, yaşanmış olan o anlamış olur düzenlil

Eyüpsultan’da şaşkına çeviren olay
21-03-2022 09:45

Olay, geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan Rami Cuma Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 9 yaşındaki Melih Kahya, anası ile beraberce alım satım düşüncesince ortak kuruyemiş dükkanının önüne geldi. Annesi alım satım yaparken indinde muntazır Melih Kahya'ya tanımadığı ortak şahıs sumsuk ile vurdu. Kafasına mevrut yumruklu atılım sonrası ne işe yaradığını anlamış olmayan önemsiz bebek yaşananları annesine anlattı.

Saldırgan kameralara yansıdı

Annesinin indinde beklediği esnada tanımadıkları ortak şahıs kabilinden saldırıya uğrayan çocuğun o anları iş yerinin düzenlilik kamerasına yansıdı. Görüntülerde annesinin indinde muntazır çocuğa andıran şahsın yumrukla çocuğun kafasına vurmuş olduğu görüldü. Şahsın henüz sonradan tek bilinçlilik gök kadar zımnında bitmeme etmesi de görüntülere yansıdı.

"Anne ortak şahıs bana vurdu"

Oğlunun tanımadığı ortak isim kabilinden zedelenmek edildiğini kail Zekiye Kahya, “Başka ortak bilinçlilik ile ilgileniyordum zira alım satım yapıyordum. Çocuğumun istediği ortak ürünü kabul etmek istiyordum. O anda çocuğuma vurulduğunu görünce, çocuğuma ‘Ne he oğlum? Niye ağlıyorsun?' dedim. Çocuğum ‘Anne ortak şahıs bana vurdu, bozukluk vurdu bilmiyorum' dedi” halinde konuştu.

"Başka ananın yüreği yanmasın"

Olayın içerisine ağrı bulunduğunu tamlayan ana Zekiye Kahya, “Ben çocuğumla ilgilenirken şahsın gittiğini gördüm. Sonra çocuğumu aldım eve gittim. Bu benim içime ağrı oldu. Geri geldim mağazaya girdim. Mağazaya benim alıcı görüntülerine ihtiyacım mevcut dedim. Ben bunları alıp, bu şahsın yakalanmasını isterim ve sorun ayırmak istediğimi ilettim. Teşekkür ederim kendilerine beni kırmayıp alıcı görüntülerine asistan oldular. Gittim karakola, devriye da 1-2 vakit bekletti. Sonrasında benden bebek düşüncesince zedelenmek tutanağı istediler. Darp tutanağı düşüncesince hastaneye gittim. Hastaneden zedelenmek tutanağı düşüncesince taramalardan geçtik. Sabah söyleniş erişince alırsınız dediler. Sabah gittim tutanağı aldım gene karakola gittim. Şu anda elimde göstermiş olduğum ifademdir. Elimdeki ifademdir. Çocuğumun kafasına vurulduğuna ilişkin verdiğim ifademdir. Bu şahsın bulunmasını istiyorum. kişi bulunsun cezası her neyse çeksin, ortak bambaşka ananın ve evladın canı ile yüreği yanmasın” dedi.

"Korktum, gözlerim karardı"

Saldırıya uğrayan 9 yaşındaki Melih Kahya yaşamış olduğu düşünce komple o anları anlattı. O esnada korkudan gözlerinin karardığını anlatım fail Kahya, “Ben makinenin içerisine sokmuştum elimi, birlik o kâmil eş geldi. Kafama vurdu. O an ne olmaktadır ego şaşırdım. Annem de benim kafamı ovalıyordu editör acısı geçsin diye. Ben o devir ne he on paralık ayırt etmedim. Korktum, gözlerim karardı” ifadelerini kullandı.

Selim Bayraktar - Furkan Duman
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ