USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Geriye kaçan traktör ile römorku arasında can verdi

Denizli'de kemre hamile traktörün geriye kaçması kararı 71 yaşındaki çoban römork ile traktör arasında sıkıştı. Olay durumunda yaşamını kaybeden sürücünün yakınları zorlukla sakinleştirildi.

Geriye kaçan traktör ile römorku arasında can verdi
03-11-2021 15:39

Olay, Merkezefendi ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Hüseyin Karakuş (71), rahmet zımnında çamurlaşan yer yolda basma iki canlı traktör ile tempo halindeydi. Römorkta iki canlı bulunan gübrenin etkisiyle rampa kabarmak kadar bulunan traktör geriye akıllıca kaymaya başladı. Yaklaşık 5 m. kayan traktörü çevirmek talip Karakuş'un topu topu çabaları verimsiz kaldı. Römorkun uçuruma kaymasıyla Karakuş, traktör ile römork arasında sıkıştı. Çevredeki vatandaşların suç duyurusu için alana polis, itfaiye aracı aracı ve afiyet kadrosu atıf edildi.
Kaza namına atıf edilen afiyet ekipleri Hüseyin Karakuş'un fenomen durumunda yaşamını kaybettiğini belirledi. Acılı haberi duyarak fenomen namına mevrut eş üyeleri ise asap krizi geçirdi. Karakuş ile ayrımsız adı haiz torunu Hüseyin Karakuş bata çıka sakinleştirildi. Olay noktayı tetkik ve savcının incelemelerinin arından Karakuş'un ölmüş gövdesi ölü açımı edilmek kadar Pamukkale Üniversitesi Morguna kaldırıldı.

Kazayla ilişik anket başlatıldı.

Fadıl Pişkin - Eren Elyesa Polat
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ