USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Günde 31 bin yolcu taşıyorlar

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü öncülüğünde değiştirilen erişim sistemi okulların açılmasıyla baş başa rastgele güzeşte gündüz üstün dereceli sayıda yolcuya ulaşıyor. 130 araçlık erişim filosu müşterek günde 31 bin 240 yolcu taşınıyor.

Günde 31 bin yolcu taşıyorlar
12-10-2021 14:35

Düzce Belediyesi Ulaşım AŞ. ile şehir genelinde ulaşıma şen dem aldırdı. 33 alana onlarca taşıt ile Düzcelileri yolda bırakmayan ve derinliğine devamlı otobüs beklemeye sonuç sağlayan cümle yurttaşlar çeşidinden takdirle karşılanıyor. Pandemi sürecinde personelleri kıygın etmeyen Düzce Belediyesi okulların açılmasıyla da gerekseme mahsus hatlara ek seferler düzenliyor. Her sabık devir erişim sistemine alışan Düzceliler 11 Ekim Pazartesi haset 31 Bin 240 yolcu taşıyarak erişim sistemine bulunan itimatı tazeledi.

Düzce Belediyesi, vatandaşların iş ve okullarına ulaşımlarında dava geçinme ihtimalini ön görerek hem taşıt sayısını artırmaktadır bununla birlikte ek seferler koydu. Buna layıkıyla 108 skor ıvır zıvır otobüsler Düzce yollarını aşındırırken şişman ve körüklü otobüsler de ilkin yoğunluğun bulunduğu sabahleyin ve geceleyin ezanı saatlerinde seferlerini sürdürüyor. Öte taraftan ek seferler de devreye alınarak bekleme süresi kısaltıldı.

Düzce Belediyesi, üniversitenin açılmasıyla şimdi evvel yurtlara bulunan seferleri de baştan hizmete aldı. 33 geçek üstünde Düzcelileri haiz araçlar, darülfünun öğrencilerini de yurtlara denli taşıyor. Ayrıca Boğaziçi seferleri de 8 araç ile çalışmaya başladı.

Ali Yıldız

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 423

The include file 'json/puan_55604_1_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ