USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gürültünün ardından dışarıya çıkan vatandaşlar gördüğü manzara karşısında şoke oldu

Sarıyer'de ortak pikap sürücüsü, sokaktan geçe otopark halindeki 6 vasıtaya dokunca verdi. Kamyonetin otopark halindeki araçlara çarpa çarpa geçmiş olduğu o anlamış olur ise düzenlilik kamerasına yansıdı. Araçları dokunca gören vatandaşlar, zararlarının karşılanmasını i

Gürültünün ardından dışarıya çıkan vatandaşlar gördüğü manzara karşısında şoke oldu
24-09-2021 10:00
Olay, evvel şeb ezanı saatlerinde Sarıyer Pınar Mahallesi Dişbudak Sokak üstünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası öğrenilemeyen pikap sokakta ilerlediği esnada otopark yeri halindeki araçlara çarparak uzaklaştı. Dışarıdan mevrut gürültüyü duyan vatandaşlar vaziyeti kolluk ekiplerine bilgi verdi. Sokağa indiklerinde araçlarındaki hasarı gören vatandaşlar şok geçirdi.

Vatandaşlar yetkililere seslenerek araçlarının zararlarının giderilmesini istedi. Arabası dokunca gören Kemal Yılmaz “Saat 19.30'da eve geldim. İşten geldim, oturdum sofraya aşındırmak yiyecektik. O esnada ortak ahenk duyduk motosiklet devrildi zannettim. Hızlı geçiyordu. Bir kalktık baktık kamyon gidiyordu. Kamyon giderken etraflı araçlara vura vura gidiyordu. Yetişemedik plakayı da göremedik. Kameralar da şeb ezanı bulunduğu düşüncesince plakayı çekmiyor ancak fon var. Resimleri falanca var. Sol aynayı ve sol tarafı mahmul götürmüş. Aşağı fevk 15-20 bin liralık hasarı var. Yetkililerden çağrımız bu otomobilin bulunması” dedi.

“Ben bunu kaskoda yaptırmaya kalkarsam 25 bin TL üstünde hasar var”

Lüks otomobilinin gözetleme aynası alıngan Mustafa Bayrak ise, “Evde oturuyorduk ve ortak patırtıya çıktık ancak arabayı bulamadık, göremedik. Sonra füru ile kameralardan çıkardık görüntüleri. Plakayı bulamıyoruz. Bir kamyonet, hurdacı kamyoneti. Beyaz ortak araç. Kasti halde etraflı otomobillere sürte sürte gitmiş.

Şu an ego bunu kaskoda yaptırmaya kalkarsam 25 bin TL üstünde hasar var. Ben bu aracımın hasarının karşılanmasını isterim ortak şekilde. Aracın bulunmasını istiyorum. Bizim bu mahallede hiç kimseye ortak zararımız ziyanımız yok. Burada 45 senedir oturan komşularız. Herkes bizi tanır mahalle içerisinde. Kimseye ortak saygısızlığımız yok. Husumetimiz bulunmayan ancak bozukluk bu makine gelip etraflı otomobillere çarpıp gitti tığ onu anlayamadık” halinde konuştu.

O anlamış olur kamerada

Yaşanan kıyamet ise yakınlarda mevcut ortak asayiş kamerasına yansıdı. Görüntülerde kamyonetin sokağa çabucak antre icra ettiği ardından otopark yeri halindeki araçlara çarparak ilerlediği görülüyor. Polis ekipleri, kaçan pikap sürücüsünün tespit etmek düşüncesince çalışmalara başladı.

Davut Has - Mehmet Furkan Doğan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ