USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İçişleri Bakanı Soylu: AK Parti aşırı iri ortak davanın ifadesidir

İçişleri Bakanı Soylu, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda icra ettiği konuşmada, AK Parti'nin çabucak müşterek siyasal parti kendisine telafi edilmesinin müşterek hata olacağını söyledi.

İçişleri Bakanı Soylu: AK Parti aşırı iri ortak davanın ifadesidir
27-02-2022 19:05
Erzurum

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İbrahim Erkal Dadaş ve Kültür Sanat Merkezi'nde planlı AK Parti Erzurum İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda icra ettiği konuşmada, AK Parti'nin çabucak birlikte siyasal parti adına telafi edilmesinin birlikte YANLIŞ olacağını söyledi.

AK Parti'nin iri birlikte görevin mümessili bulunduğunu anlatım fail Soylu, çabucak intihap kazanmak, site hastanesi, mukassem kez yapmak, Türkiye'nin herhangi birlikte kısmını havalimanlarıyla buluşturmak, defans sanayisinin millilik oranını yüzdelik 20'lerden yüzdelik 80'lere çıkarmanın çabucak mümessili değil, milletin hizmetkarı olduklarını vurguladı.

Hayat kalitesini arttırmak düşüncesince elinden mevrut etraflı gayreti ortaya koyan iri birlikte davanın, şuurun ve mensubiyetin dakika ki temsilcisinin AK Parti bulunduğunu kaydeden Soylu, şöyleki konuştu:

"Yaptığımız iş dakika dünyada gördüğünüz haksızlıkların az şimdi herhangi birlikte tarafta saf gezdiği, kimsenin derdine kimsenin ehil çıkmadığı birlikte devre içerisinde, herhangi birlikte havaya kalkmaya çalıştığımızda, herhangi birlikte başımızı kaldırmaya çalıştığımızda tepeden alçak vuranların 'otur yerine' dedikleri andıran birlikte tarihin içinden geçe ve özgüvenimizi zerre lime içimizden almaya çalışanlara karşı, Amerika'dan Avrupa'ya derece etrafımızdaki coğrafyada bizlere hat bildirmeye çalışanlara karşı, alın terimizi ve zenginliklerimizi sömürmeye karşı, bu ülkenin etraflı değerlerini taksim etmek düşüncesince ant etmiş batının etraflı baskılarına huzur bizi önemsiz ve değersiz gören, bu ülkeyi parçalamak, bölmek, etraflı zenginliklerini al alçak eylemek düşüncesince güç sarfiyat edenlere huzur ve birlikte başbakanın idamını gözümüze baka baka herhangi birlikte gündüz sabahtan akşama derece 'eğer onların yaptıklarını yapmış olursanız sevdiklerinizi şimdi size gayz verecek halde elinizden alırız' niteleyerek zılgıt edenlere huzur ne geldik biliyor musunuz? Tam da bunun düşüncesince geldik. Bütün bunlara ayakkabı bırakmayan, sizden korkmuyoruz ve çekinmiyoruz niteleyerek mükemmel 20 senedir bu iri millete tek değerimizden korkmadan ve değerimizi aşikâre ona sıkı sıkıya sarılarak AK Parti birlikte siyasal parti değil, Osman Gazi'den Ertuğrul Gazi'den, Mimar Sinan'dan Hacı Bayram'a derece etraflı değerlerin taşıyıcısı adına gören birlikte teşkilata bu fideist esasen öz adıma anımsatmak düşüncesince geldik."

"AK Parti aşırı iri birlikte davanın ifadesidir"

Soylu, 27 Nisan e-bildirisinden Gezi olaylarına, 17-25 Aralık'tan 6-7 Ekim olaylarına, 15 Temmuz çıyan darbesinden konuşu etraflı saldırılara huzur Türkiye'yi birlikte gündüz oyunsuz ve harbi bırakmamaya ant etmiş batıya huzur ehemmiyetli birlikte vakfe sergilendiğini vurguladı.

Ülkenin etrafının gayz çemberi üzere bulunduğunu özetleyen Soylu, "İran'a 10 senelerdir engelleyim uygulanıyor, komşumuz. Balkanların istikrarını ortadan feshetmek düşüncesince ellerinden mevrut herhangi birlikte şeyi 10 senelerdir yapıyorlar ve bizlere yayımcı olsunlar, alperen olsunlar, birlikte araya gelmesinler ve kontak olsunlar niteleyerek ellerinden geleni yaptılar. Orta Doğu'yu karıştırmak, Orta Asya'yı özgüvensiz birlikte duruma getirebilmek düşüncesince herhangi birlikte ayrışık oyunu ve tezgahı ortaya koydular. Onun düşüncesince AK Parti, birlikte partinin ötesinde aşırı şimdi iri birlikte hareketin ve davanın ifadesidir ve bayrağı geniştir." ifadelerini kullandı.

Soylu, 20 senedir Türkiye'ye ve dünyaya maruz birlikte anlamın bulunduğunu kaydederek, şöyleki bitmeme etti:

"O da eminliktir. Türkiye'yi, hükümetimizi ve Cumhur İttifakı'nı sakıncasız birlikte duruma getirdiniz. Eminlik bizim medeniyetimizin ve inancımızın en ehemmiyetli birlikte kavramıdır. Biz ona sıkı sıkıya sarılmalıyız. Bugün Lübnan ve oradaki insanoğlu bizlerden emindir, Irak ve Suriye'deki halklar ve milel bizlerden emindir, Afrika'daki halklar ve liderler emindir. Bu emeksiz birlikte olay değildir. Dünyada her insanın karakterini beşik üzere salladıkları birlikte kavrayış içinde bunu sağlayabilmek emeksiz iş değildir. Bugün ayaklarımızın üstünde duruyoruz. Her ayrışık saldırıya karşın ayaklarımızın üstünde duruyoruz. Her ayrışık gayz nöbetleri geçirmelerine rağmen, ne bunu yapıyorlar ve gerçekleştiriyorlar demelerine karşın dakika ayaklarımızın üstünde duruyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne ortaya koyarlarsa koysunlar, ne oyunu yaparlarsa yapsınlar onların Amerikası ve Avrupası var ise bizim Erzurumumuz var."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ