USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İki kadın suikasta kurban gitmişti, yaralı kurtulan genç olay gününü anlattı

Kocaeli'de Emine Çöp ve Tuğçe Semiz'in 30 el biberli edilerek öldürülmüş olduğu vakadan yaralı namına kurtulan ve damla artan Alihan Kaya, olay gününde neler yaşandığını anlattı.

İki kadın suikasta kurban gitmişti, yaralı kurtulan genç olay gününü anlattı
27-02-2022 10:56

Olay, 13 Şubat Pazar günü sabaha dirlik hengâm 04.45 sıralarında Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi üstünde meydana geldi. Kafeden çıkarak evlerine revan Emine Çöp (28) ve Tuğçe Semiz (22) isminde dü kadının içerisinde bulunduğu otomobile, kimliği belgisiz kar maskelenmiş dü şahıs 30 el hınç etti. Kurşunların zedelenmek etmiş bulunduğu dü kadın yaşamını kaybederken, o mükemmel bambaşka birlikte araçta mevcut ve Emine Çöp'ün arkadaşı bulunduğu öğrenilen Alihan Kaya ise ağırbaşlı yaralandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü vakaya bağlı hususi birlikte takım kurdu. Cinayet şubesi dedektifleri, cinayeti çözebilmek ve zanlıları tespit etmek düşüncesince serbest kabiliyetli tetkik başlattı.

"Kampanya bulunduğu düşüncesince Emine de taşıt kiraladı"

Olaydan yaralı şekilde kurtulan Alihan Kaya ise omuriliğine zedelenmek fail mermi nedeniyle sekte kaldı. Hem fiziki bununla birlikte ruhsal şekilde dayanıklı birlikte süreçten güzeşte Kaya, olay günü neler yaşandığını anlattı.
12 Şubat Günü Emine Çöp ile buluştuklarını özetleyen Kaya, "Pendik pazarına gittik. O çocuklarına ego ise kız arkadaşıma bağış baktık. Kız dostum ile kavuşmak düşüncesince otomobil kiraladım, o ara Emine de yanımdaydı. Araç kiraladıktan muahharen mahalleye döndük. Bu saate derece değme nesne normaldi, uğur boncuğu nesne yoktu. Emine, kuzeni Merve ile görüştü ve onu kuaförden almamı istedi. Merve'yi kuaförden aldığımızda kendisinin de taşıt isticar etmek istediğini söyledi. Tuzla Marina'ya derece derece taşıt kiraladık. O arada kampanya bulunduğu düşüncesince Emine de taşıt kiraladı. Bu halde 3 vasıtayla mahalleye art döndük. Merve'nin işleri bulunduğu düşüncesince bizim yanımızdan ayrıldı. Emine bana; 'Annemi teyzeme bırakalım, hâlâ muahharen tekrar mahalleye döneriz' dedi. Emine amatör bulunduğu düşüncesince arka arkaya 2 otomobille annesini teyzesine bırakmaya gittik. Bunu kendisi istedi, ego de yetkilendirilmiş olduğum düşüncesince yanı sıra bulundum" dedi.

"Yağmur'u akıllıcasına aklık tanımıyorum, birey bağlantım da yok"

Daha muahharen evlere dağıldıklarını kail Alihan Kaya, "Emine beni arayarak 'Seni dostum ile tanıtmak istiyorum. Hep bu arada oturalım, hengâm geçirelim' dedi. Emine'nin arkadaşı Şükrü, Serdar, kuzeni Yağmur ve Tuğçe'yi alarak birlikte kafede oturduk. Bir müddet muahharen Merve de geldi. Oturduğumuz arazi patırtılı bulunduğu düşüncesince kazanılmak istedik, kalktığımız saati kusursuz hatırlamıyorum. Bu yol de Emine annesini almaya gideceğini söyledi. Oradakiler 'Tek başına gitme' diyince ego de Emine'yle gittim. Emine'nin otomobiliyle annesini almaya gittik. Benim arabam boşta kalmasın niteleyerek Serdar aldı. Emine'nin annesini bıraktıktan muahharen tekrar daim bu arada buluştuk. Beraber Bayramoğlu Mahallesi Balyanoz Koyu'na gitmeye değişmeyen verdik. Merve bizimle gelmedi, eve gitti. Ben, Serdar, Şükrü, Emine, Tuğçe ve Yağmur Balyanoz Koyu'na gittik. Orada 10-15 ahit kaldık. Açık kafe bulamadık, iklim da dargın olunca art döndük. Yolda alım satım merkezine gitmeye değişmeyen verdik. Yağmur yegâne kalmış bulunduğu düşüncesince benim aracıma binmesini istediler. Yağmur'u akıllıcasına aklık tanımıyorum, birey bağlantım da yok" niteleyerek konuştu.

"Emine kardeşim kabil bulunduğu ve bekâr kalmasını istemediğim düşüncesince onun yanı sıra iktisap etmek istedim"

Alışveriş merkezine 3 taşıt gittiklerini ve en akıbet gidenin kendisi bulunduğunu tabir fail Alihan, "Alışveriş merkezine gittiğimizde Serdar ve Şükrü'nün ayrımlı birlikte arabanın içre telefonla görüştüğünü öğrendim. Emine'ye 'Neden araçtan inmiyorsunuz?' dediğimde Emine bana; Serdar ve Şükrü'nün Bayramoğlu Mahallesi'nde mevcut Ada Sitesinde evleri bulunduğunu ve onun anahtarını başkasında olduğunu, onu ikrar etmek düşüncesince telefonla görüştüklerini söyledi. 'Eve ne düşüncesince gideceğiz ne lazım var?' niteleyerek sorduğumda; 'Hava soğuk, evde az buçuk oturur, birlikte şeyler yer, göstergeç izler çıkarız' dedi. Emine kardeşim kabil bulunduğu ve bekâr kalmasını istemediğim düşüncesince onun yanı sıra iktisap etmek istedim. Bu olay nedeniyle onlarla gitmeyi ikrar ettim. Kesinlikle Emine'yle birey birlikte bağlantım yok. Serdar ve Şükrü'nün evine gitme sonucu aldığımızda Serdar, ego ve Emine ayrımsız araçla; Şükrü ve Tuğçe ayrımsız vasıtayla gittik. Şükrü ve Tuğçe anahtarı ikrar etmek düşüncesince önden gittiler. Anahtarı nereden aldıklarını ve sebep Tuğçe'nin Şükrü ile gittiğini bilmiyorum. Ben, Emine ve Şükrü habbe önüne gittikten muahharen 5-10 ahit muahharen da Tuğçe ve Şükrü ellerinde çiğköfteyle geldi" halinde konuştu.

"Yolda rastgele birlikte izlem vakası hissetmedim"

Beraber eve girdiklerini tamlayan Alihan Kaya, "Birlikte göstergeç izledik. Emine aşırı sevilmiş bulunduğu düşüncesince şeftalili dargın çay almıştı, rastgele birlikte dava yoktu. Kızların anası aradı niteleyerek kalkma sonucu aldık. Biz kalkarken Şükrü ve Serdar'ın; 'Gitmeyin, kalın' kabil birlikte teklifleri olmadı. Kimse ısrar etmedi, hürmetli birlikte halde 'Tamam' dediler. Anahtar vakası varmış galiba. Serdar; Emine'ye anahtarı öneri etmiş 'Bir nesne kabil dışarıda kalırsan gel' kabil birlikte nesne söylemiş. Benim bundan banko haberim yok, hoppadak vakaları muahharen duydum. Evden çıktık, Tuğçe ve Emine ayrımsız araçta ego ayrı birlikte vasıtayla ilerliyordum. Yolda rastgele birlikte izlem vakası hissetmedim, alışılagelen birlikte halde ilerliyorduk” ifadelerini kullandı.

"Baktığımda birlikte silahlı şahsın namluyu uzattığını gördüm"

Işıklara ulaştığında aracıyla önde bulunduğunu kail Alihan, "Emine'nin otomobili benim esen arkamdaydı. O an arkama beslemek istedim, ihtimal birlikte nesne duydum, birlikte nesne hissettim. Şu an olayın şokundan hatırlayamıyorum. Bir an arabanın içerisinden arkaya beslemek istedim. Arkama baktığımda silahlı şahsın namluyu uzattığını gördüm. Görür gözsüz önüme baktım, yüzlerini hatırlamıyorum. Hatırladığımı düşünenler ha lakin ego banko yüzlerini hatırlamıyorum. Silahlı insanların kar maskelenmiş olduklarını vakadan muahharen öğrendim. Ben silahı görür gözsüz uzaklaşmak düşüncesince önüme döndüm. O an mı vuruldum, hâlâ öncesinden mi vuruldum hatırlamıyorum. Kızların çığlığını duydum lakin tabanca sesini duymadım. Yine ayrımsız halde söylentiler mevcut 'Çığlığı duyuyorsun, nite tabanca sesini duymuyorsun?' diye. Ben banko tabanca seslerini hatırlamıyorum. Korna basa basa oradan kaçtım. 500 m. ileriye derece kaçtığımı biliyorum. İleriye akıllıcasına savuşma sebebim de aceleci tababet merkezine yetişmekti. Zaten oraya derece çıkamadım ve ayaklarımı hissetmemeye başladım. Korna çaldığım düşüncesince birlikte eş yanıma geldi. Gözlerim karardığı düşüncesince yüzünü göremiyordum. O ara bayıldım ve gerisini hatırlamıyorum. Daha muahharen gözlerimi hastanede açtım" dedi.

"Tuğçe'nin evli bulunduğunu öldükten muahharen öğrendim, evli bulunduğunu bilmiyordum"

Bugüne derece uyuşturucu, içki ve sigara kullanmadığını dile getiren Kaya, "Sicil kaydım yok, karakolluk kabil birlikte durumum on paralık olmadı. İki tarafta da iri biberli var. Böyle birlikte nesne olmasını kimesne istemez. Olayı gören ve yaşamda küsurat eş ego olduğum düşüncesince hacısı hocası benim üstüme geliyor olabilir. Herkes vakası çarpıtıyor olabilir. Şöyle birlikte kılükal var, 'Tuğçe sebep Şükrü'nün aracına bindi?' diyorlar. Ben Tuğçe'yi bizzat tanımadığım düşüncesince karışamadım. Orada karışması gerekenler kuzenleriydi. Tuğçe'nin evli bulunduğunu öldükten muahharen öğrendim, evli bulunduğunu bilmiyordum. Eşiyle ortada birlikte sıkıntı olup olmadığını bilmem lakin eşinin o an sebep irtibata geçmediğini de bilmiyorum. Evli insanoğlunun o saate derece dışarıda olması akıllıcasına birlikte nesne değil lakin buna ego karışamam. Bana da o saate derece sebep dışarıda olduğum soruluyor. Ben o saate derece dışarıda kalırım kalmam, kimesne buna karışamaz, ego bekar birlikte insanım. Ben geceleyin işe gidip, sabahleyin ise kız dostum ile buluşmuş birlikte insanım, hab problemim yoktur" niteleyerek konuştu.

"Şükrü ve Serdar'ın izah yapmasını istiyorum"

Olay günü kuşkulu birlikte durumun yaşanmadığını aktaran Alihan, "Emine itibarıyla kuşkulu bulduğum birlikte nesne aklıma gelmiyor zira birtakımı vakaları bilmiyorum. Nedim, Oğuz kabil insanların isimlerini duymuş olabilirim fakat tanımıyordum. Kim olduklarını da bilmiyorum. 'Olayın ardı sıra ayrımlı şeyler çıkacak' niteleyerek söyleniyor lakin bununla ilişik birlikte yorumum yahut düşüncem yok. Kimsenin bilip körlemeden istimara yapmasını istemiyorum, olayın sonuçlanmasını beklemelerini istiyorum. İnsanların ardı sıra bahsetmek aşırı emeksiz olabiliyor. Ben ne Emine olsun, ne de Tuğçe olsun kimsenin ardı sıra konuşmuyorum. Benim hakkımda kimsenin esassız hata konuşmasını istemiyorum. Beraber gittiğimiz ev düşüncesince kimsenin aklına çirkin şeyler gelmesin. 5 kentlileşmiş insanoğlu kabil oturduk ve çıktık. Ben, Şükrü ve Serdar'ın izah yapmasını istiyorum. O evde hiç kimseye dirlik hata birlikte nesne yaptıklarını görmedim" halinde konuştu.

"Vücudumun belden aşağısı tutmuyor, nısıf felcim"

Sadece birlikte kurşunun namına zedelenmek ettiğini kail Alihan Kaya, "Kurşun esen kolumdan giriyor, akciğer ve karaciğeri yakıyor ve tekrar omuriliğe saplanıyor. Kurşun hala vücudumda alınamadı. Tehlikeli bulunduğu düşüncesince alınmayacağı söylendi. Vücudumun belden aşağısı tutmuyor, nısıf felcim. Bunu düşüncesince otama süreci bekleniyor” dedi.

Mert Gürenç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ