USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul’da koca dehşeti: Kucağına çocuğunu alıp eşine 12 el ateş etti

Kağıthane'de göçüm şoförlüğü fail ortak şahıs, tartıştığı eşine kucağında çocuğuyla 12 el ateş açarak mermi yağdırdı. Ağır vurulan güre avrat kapıyı kırarak içeriye giren komşuları ve kolluk ekipleri çeşidinden kurtarılırken, 3 çocuğunu da alarak taksisiyle

İstanbul’da koca dehşeti: Kucağına çocuğunu alıp eşine 12 el ateş etti
09-01-2022 10:23

Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde sayaç 21.00 sıralarında meydana mevrut olayda, 4 bebek anası Büşra Y. (26) ve göçüm şoförlüğü önleyen eşi Emre Y. (31) ortada günücülük ve alevlenmiş uyuşmazlık zımnında gürültü çıktı. Bu süreçte bitmeme fail kavgalar kararında Büşra Y. biraz kere evi ayrılma etti. Ancak gene evine dönen canlı avrat ile eşi ortada ağız dalaşı ve kavgalar bitmeme etti. Bu sebeple Emre Y. evi ayrılma ederek bambaşka yerde yaşamaya başladı. Boşanma sürecine giren çiftin ortada şiddetlenen kavgalar sonrasında görüngü haset Büşra Y.'yi arayan eşi Emre Y., küçüklere aşındırmak iletmek düşüncesince eve neşet etmek istediğini söyledi. Büşra Y.'nin ikrar etmesi ilişkin eve mevrut şahıs, yemeği bıraktıktan sonradan çocuklardan evden çıkmalarını istedi. O esnada çıkan tartışmada 4 yaşındaki oğlu Y.A.Y.'yi kucağına düzlük Emre Y., koltukta oturan Büşra Y.'ye tabancayla 12 el ateş açarak mermi yağdırdı. Bacak ve kollarına yanılmazlık fail kurşunlarla ağırbaşlı vurulan canlı kadın, kanlar içine yere yığılarak bilincini kaybetti. Olayın arkası sıra agresif Emre Y., evlatları Y.A.Y., K.S.Y. (7) ve U.Ö.'yü (11) alarak geldiği 34 TFB 77 plakalı taksisiyle görüngü yerinden ayrıldı. Çocukları ilkin anası Nilifer Y.'ye bırakan Emre Y., arkası sıra taksisiyle kaçmaya başladı.

12 el ateş etmiş bulunduğu avrat dirimlik tehlikeye atlattı

Silah seslerini duyan vatandaşların suç duyurusu ilişkin görüngü adına baş döndürücü sayıda manşet ve afiyet kadrosu gönderme edildi. Olay adına mevrut manşet ekipleri yakınlarda tedbir aldıktan sonradan Büşra Y.'nin komşularıyla baş başa habbe kapısını kırarak içeriye girdi. Ağır dertli bulunan canlı avrat afiyet ekiplerinin geçmiş müdahalesinin arkası sıra bilinci bağlı halde ambulansla hastaneye kaldırılarak otama dibine alındı. Hemen ameliyata tahsil edilen canlı kadının vücudundan 9 skor mermi çekirdeği çıkartıldı. Hastanede beraberinde müddet küsurat Büşra Y., tedavisinin arkası sıra taburcu edildi.

Polis çeşidinden yakalanan acımasız koca tutuklandı

Öte taraftan görüngü durumunda tetkik önleyen manşet ekipleri, yakınlarda mevcut vatandaşların ifadelerine başvurdu. Yapılan icraat kararında manşet ekipleri, Emre Y.'nin taksiyle Beylikdüzü'ne akıllıca gittiğini belirleme etti. Emre Y., E5 karayolu Esenyurt Turgut hususi Mahallesi Haramidere Kavşağı'nda vakada kullandığı silahla baş başa kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen Emre Y.‘nin muhtelif suçlardan 7 skor kaydı bulunduğu öğrenildi. Adli işlemlerinin tamamlanmasının arkası sıra adliyeye gönderme edilen Emre Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi. Şahsın eşi Büşra Y.'yi baş başa yaşadıkları süreçte nice kere zedelenmek etmiş bulunduğu ve bıçakla yaraladığı da öğrenildi.

“4 yaşındaki oğlumu kucağına alıp o kucağındayken bana ateş etti”

Dehşet anlarını özetleyen Büşra Y., “Beni vurmadan ilkin filhakika infirak dolayısıyla girmiştik. Bizi bu sürece iten esbap de içki içip, vurup kırmasıydı. Beni baş döndürücü beraberinde tomar zedelenmek ediyordu. Daha ilkin de bıçaklama vakaları olmuştu ve ego şikayetçi olmuştum. Uzaklaştırma kabilinden cezalar alsa da beraberinde halde barışma, uyum dolayısıyla girmiştik ancak bunlar nazar boncuğu devir akıbet bulmadı. En akıbet 1 ay ilkin boşanmak istediğimi söyledim, o da gitti. Aslında anlaşmıştık, ara sıra gelip çocuklarına aşındırmak getiriyordu. O şeb de eve aşındırmak getirme bahanesi ile geldi. Kapıdan girdikten sonradan benimle beraberinde 5 dakika bahsetmek istediğini söyledi. Ben de bahsetmek istemediğimi, buradan gitmesi icap ettiğini söylediğimde 3 çocuğumun gözünün uğrunda silahını çıkarıp ateş etmeye başladı. Tek hatırladığım obje çocuklarımın baş döndürücü beraberinde tomar korktuğu, bağırdığıydı. 4 yaşındaki oğlumu kucağına alıp o kucağındayken bana ateş etti. Ben bacağıma 3 adet mermi girdiğini gördükten sonradan feryat figan atabildim, elan sonradan filhakika kendimden geçip bayılmışım. Gözümü açtığımda ambulansın nakil torbalarının üstündeydim, elan sonradan filhakika hastaneye götürdüler. Hastanede nice daldan etibba tedavim ile uğraştılar. Toplam 12 mermi attı ancak yanılmazlık eden, bacakta ve kolda peyda etmek az daha giren çıkan 9 adet var. Bu olayın gerçekleştiği anda da filhakika gözünü kırpmadan gözlerimin içine baka baka yaptı. Hiçbir tereddüt, endişe hissetmeden ateş etti” dedi.

“Sadece lavaboya gidebilecek durumdayım, mağduriyetim baş döndürücü fazla”

Hastane döneminin kavi geçtiğini özetleyen Büşra Y., "Ailem yok, çocuklarım evde yalnızdı. Ben de hemen onlara beraberinde an ilkin karşılaşmak düşüncesince tedaviyi reddedip evime geldim. Şu anda hemen lavaboya gidebilecek durumdayım, mağduriyetim baş döndürücü fazla. Tek istediğim onun dâhilen çıkamamasıdır. Çünkü elan ilkin de hakeza eylemleri bulunduğu düşüncesince çıktığında bitmeme edeceğini biliyorum. Alkol bağımlısı beraberinde insan, mıhlı düşünemeyip çocuklarımın uğrunda elan fazlasını yapabileceğini biliyorum. Dışarı çıkmasından korkuyorum. Ben o an ölebilirdim ancak kendimi düşünemedim, düşünebildiğim biricik obje çocuklarımdı” ifadelerini kullandı.

“Çocuklarım eve girince hepsinin biricik bakmış bulunduğu arazi olayın bulunduğu koltuktu”

Çocuklarına kavuştuğu düşüncesince bahtiyar bulunduğunu özetleyen Büşra Y, "Hastaneden eve ambulansla geldim. Sedyeyle beni hapis koyacakları düşüncesince bap benden ilkin açıldı. O nedenden dolayı çocuklarım benden ilkin hapis girdi. Hepsinin biricik bakmış bulunduğu arazi olayın bulunduğu koltuktu. Kitlenmişlerdi oraya ve onları o halde görür görmez sedyenin üzerinde kapıda hemen ‘Yavrularım ego geldim' niteleyerek dikkati üzerime çekip onları o psikolojiden çıkarmaya çalıştım" halinde konuştu.

Olaydan sonradan cezaevine konulmuş bulunan eşinin kendisini telefonla aradığını kail Büşra Y, "İçeriden betik gönderiyor. Arama hakkı olduğunda beraberinde kere beni aradı. Aradığında güya kendisi bunları yapmamış kabilinden bana çalışıp çalışmadığımı soruyor, ki ego filhakika dört dörtlük namına ayağa kalkamıyorum şu an. O ise benle dalavere makbul not kabilinden 'Ne yaptın işe başladın mı?' kabilinden şeyler söylüyor. Ben çocuklarımı okula üstelik götüremiyorum, çocuklarım arka kaldı. Ama o yaşananlardan on paralık nadim değil, hala şen sakin konuşabiliyor. Bir dostum yoluyla öğrendim, ailesi avukat tutmuş. Onu dâhilen boşaltmak düşüncesince hususi avukat tutmuşlar. Bir insanoğlu canını hiçe sayarak, kendimi geçiyorum çocuklarına yaşattıklarını hiçe farzımuhal bu adamı dâhilen çıkarmaya çalışıyorlar” niteleyerek konuştu.

Dehşeti canlı canlı kadın, eşinin cezaevinden çıkmasını istemediğini, zira ayrımsız şeyleri baştan yaşamaktan korktuğunu laflarına ekledi.

Doğan Can Cesur - Onur Dursun
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ