USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul’un göbeğinde pitbull dehşeti kamerada

Beyoğlu'nda tasmasız gezdirilen kapik sahibini uyarıcı vatandaşlara saldırdı. Sahibinin elinden kurtulan köpek, sokakta giden 3 kişiyi yaraladı. Dehşet anları düzenlilik ve el telefonu kameralarına yansırken, vurulan 3 isim ambulansla hastaneye kaldırılarak otama dibine alındı. K

İstanbul’un göbeğinde pitbull dehşeti kamerada
16-02-2022 23:29

Olay, esbak vakit gün ortası vakti saatlerinde Beyoğlu Tophane'de meydana geldi. Edinilen bilgiye uyarınca pitbull cinsi müşterek kapik sahibi çeşidinden tasmasız halde dışarıya çıkartıldı. Bir müddet sokakta ilerleyici köpeği gören vatandaşlar, sahibinin yanına değişik uyarıda bulundu. Köpek arkası sıra kaldırımda giden vatandaşlardan birine saldırmaya başladı. Köpeğin hamlesine sopayla ivaz sağlayan yurttaş yere endişe köpekte kolunu ve bacağını ısırdı. Diğer vatandaşların da vurmasıyla kapik 2 kişiyi henüz paradigma ve bacaklarından yaraladı. Dakikalarca köpeği idare etmek düşüncesince yapmadıklarını bırakmayan vatandaşların baştan sona baş başa meydana getirdiği adım kararında 3 ad yanık namına köpeğin ağzından kurtarıldı.

Polis pitbull sahibini yakaladı

Olayın arkası sıra ise sahibi köpeği de alarak kaçtı. Dehşet anları düzenlilik ve el telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaşananların arkası sıra suç duyurusu ilişkin fenomen namına esenlik ve manşet kadrosu atıf edildi. Kısa müddette fenomen namına mevrut esenlik ekipleri, yaralıları bitirdikleri geçmiş müdahalenin arkası sıra ambulansla hastaneye kaldırarak otama dibine aldı. Yaralıların durumunun dobra bulunduğu öğrenildi. Olayın arkası sıra manşet ekipleri pitbull sahibini yakalayarak gözaltına aldı.

3 ad yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Pitbull köpeğinin saldırısına uğrayan 3 insandan 1'i bulunan Muzaffer Akçayır, “Abi o an imge gibiydi şokun etkisindeyim. Olay şu halde icmal yapmak icabında pitbull köpeği yoldan geçiyor. Abi bana soruyor bu kapik kimin? Başıboş geziyor. Bilmiyorum derken arkadan sahibi geliyor zincirsiz elinde zinciri sallayarak ego de müşterek yurttaş namına anımsatmak zorundayım. Haberlerde görüyoruz evladı param zerre etti. Abicim bu haram değil mi, dedim. Cevap vermedi bunun ağızlığı nerde, dedim ivaz vermedi. En böylecene biraz meslek söyledikten sonradan müşterek neva duydum. O zinciri çıkarttı. Zaten ağaç kendimi yerde gördüm. 10 ahit şen boğuştum. Ayağımı hurdahaş etti, niteleyerek düşündüm. Kafamı yere vurdum. Vücudumun herhangi müşterek durumunda onun ısırık izlerini taşıyorum. Kabus denli müşterek fenomen yaşadım. Esnafın vurmalarına karşın bırakmıyor” dedi.

“10 ahit belirgin boğuştum”

Kendine hücumcu kapik ile 10 ahit boğuştuğunu kail Akçayır, “İnatçı, vurmalarına karşın beni hurdahaş edecek bir duruma getirmiştir ayağımı. Platinli müşterek ayağım vardı doğrusu ona karşın korkudan ne diyeceğimi bilemedim, gözyaşlarına boğuldum. Sonra köpeğin sahibi kaçtı. Köpek ortadan kayboldu, zira her insanın problemi ego oldum. Beni istirdat çabası, karışma etmeye çalışıyorum. Elimi kapabilir niteleyerek karışma edemiyorum. Ayağımı kaptırdım. Allah'tan müşterek okazyon buldum, kalktım bu defa sırtımdan doğrusu boğuştum. 10 ahit belirgin boğuştum. Olay böyle. Samimiyetle söyleyebilirim hakkıyla ahiret yolculuğu bana o denli değildi. Çok yakındı. Resmen ensemde Azrail'in nefesini hissediyordum. Oradaki insanoğlu bana efor gösterdi. Yani yaşamda kalmam düşüncesince efor gösterdiler. Zamanla yarıştılar. Daha dahası olabilirdi, henüz çirkin şeyler yaşayabilirdim. Ölebilirdim belirgin ve net. Psikolojik namına çöküntüdeyim” halinde konuştu.

“Sizin vasıtanızla yakınan olduğumu bildirmek istiyorum”

Akçayır, şikayetçi bulunduğunu tabir ederek, “Ben de müşterek efsanevi severim ancak efsanevi sevgisinin karşılığı bu olmamalı. Şöyle söyleyeyim belirgin ve belirgin bahsetmek icabında sizin vasıtanızla da dillendirmek istiyorum. Ben bu şahıstan, tanımadığım bu şahıstan şikayetçiyim maddesel manevi. Dışarıda kalıyormuş, kağıtçıymış benim problemim değil. Bugün bana kabil ferda önemsiz müşterek çocuğa olur. Polis abiler ve devletimiz sizin vasıtanızla görürse, ego kalkamıyorum, yürüyemiyorum, başvurma edemiyorum karakola ancak yayımcı ki de aday namına sizin vasıtanızla şikayetçi olduğumu bildirmek istiyorum. Köpekten elbette kurtuldum? Videoda da görünmüş bulunduğu denli köpeğe aşırı sert vurdular. İnsanların aşırı sert vurmasına karşın dişlerinin etinin ayağımda bulunduğunu hissettim. Yani kitlemişti beni. Bir açıklık vurdu bir tanesi arkasını rotatif sermaye kebap kebap dönmez ego havaya kalktım sonradan yere düştüm bu defa endam tarafımdan ısırdı. Oradan uzaklaştı köpekte korkmuştu onca sunulan kaldı şiddete doğrusu kurtulduk neticede görüntü denli müşterek andı kabustu” niteleyerek konuştu.

Doğan Can Cesur – Davut Has – Mehmet Furkan Doğan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ