USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İzmir'de hastane içerisinde, doktordan doktor eşine şiddet

İzmir'de rahatsızlığından ötürü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine revan avrat doktor, bağımlılık polikliniğinde yatan ve ayrı yaşamış olduğu doktor eşi çeşidinden zedelenmek edildi. Darp tutanağı düzlük doktor, hastanede uğramış olduğu hücum sırasında kim

İzmir'de hastane içerisinde, doktordan doktor eşine şiddet
28-04-2022 15:34

14 senedir Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde fariza karşıcı Pratisyen Hekim Dr. Nesrin Kanbal (47), 22 senedir evli yer aldığı eşi N.Y.'den (56), daima zedelenmek edilmiş yer aldığı düşüncesince 2 senedir ayrı yaşıyordu. Kendisi kabil Kuşadası Devlet Hastanesi'nde diyaliz doktoru bulunan N.Y.'nin 22 salname ilişkilerinde, daima kendisini ve çocuklarını zedelenmek ettiğini tez fail Nesrin Kanbal, sonuç şekilde hem kızlarını kıymetlendirmek bununla birlikte rahatsızlığından ötürü İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geldi. Burada neticelerini hocalarına göstermeye çıktığında emektar başhemşiresi çeşidinden eşinin bağımlılık polikliniğinde olduğunu öğrendi.

Hekim bulunan eşinin diyaliz sınavına emek harcaması düşüncesince notları götürdüğünde şiddet gördüğünü tez fail Nesrin Kanbal, “Beni en aşırı erinçsiz fail olay, bağırdım çağırdım, bulunduğum odanın kapısı açıkça ve şvester odasının karşısında. Mesafe şekilde 3 m. caba değil. Bu denli çığlığa on paralık kimesne gelmedi” dedi.

"Hazırladığım notları özgülemek düşüncesince bağımlılık servisine gittim"

Yaşadığı yılgı anlarının öncesini özetleyen Dr. Nesrin Kanbal, "22 salname aceleci ve diyaliz hekimiyim. 14 senedir Söke Devlet Hastanesinde çalışıyorum. Dün şeb hastalığım yüzünden güç birlikte keşik geçirdim. Nöbetimi tamamladıktan sonraları İzmir'de canlı kızlarımın yanına geldim. İzmir'e geldiğim sürede görgü bilimi bilimi aldığım ve hocalarımın yer aldığı Ege Üniversitesi'ne ağrılarımın artarak çoğalması dolayısıyla başvurdum. Hastane Acil servisinde kontrollerim yapıldı. Gerekli testleri yaptırdım. Hem hocalarımı görüşme gayeli bununla birlikte sonuçlarımı hocalarımı açıklamak düşüncesince Ege Üniversitesi'nde mevcut nefroloji kısmına çıktım. Orada dostum ve emektar başhemşirem yanıma geldi. Yanıma erişince bana toy diyaliz sınavında bulunmadığımı ve sınavları geçenlerin sıralamasında adımı olmadığını ve emektar eşimin de imtihanı geçemediğini söyledi. Bana bozukluk sınava gelmediğimi sorduğunda, emektar eşimle levent boylu zamandır konuşmadığım düşüncesince sınavdan haberim yoktu dedim. Eşimde burada anlaşılan diyerek sorunca da ‘evet burada bağımlılık servisinde yatıyor' dedi. Hemşire dostum benden eşime ulaştırmam düşüncesince diyaliz sınavının notlarını istedi. Bende elimdeki notları ve gözde hafızası namına ulaştıracağımı ve apayrı notlar var ise verebileceğimi beyan etmek mecburiyetinde kaldım. 3 çocuğumun babasıdır. 2 senedir ayrıyız lakin 22 salname evliliğimiz beli dobra kötü. Sonuçta bu arada büyüdük. Beraber yaşlandık. 3 çocuğumun ve geçmişin hatırına hazırladığım notları özgülemek düşüncesince bağımlılık servisine gittim. Bağımlılık servisi kilitlenmiş birlikte servis. Kart usulü yahut ziyaretçilerin hevesi dair oluşturulan birlikte bap değildir. Sadece orada hastaların ve çalışanların bulunmuş yer aldığı birlikte yer. Durumu oradaki çalışanlara anlattım elimdeki notları ve gözde hafızası birlikte de kahvaltılıkları emektar eşime bırakılmasını dileyiş ettim. Onlarda soldan ikince odada oturuyor kapıda açıkça siz bırakabilirsiniz zira bunlar altın malzemeler. Bende bundan ötürü içeri girdim. Çok muhatap iktisap etmek istemediğim için, ‘not istemişsin abd sana bırakıyorum. Zaten 2-3 hafta burada yatacağını biliyorum. En azından hakeza öğüt çalışırsın" dedim.

“Arkamı dönmemle duvarı görmem birlikte oldu”

Uzun müddet ayrı yaşamış yer aldığı eşi çeşidinden hastane içerisinde darbedildiğini kail Dr. Kanbal, "Arkamı dönerek gidiyordum lakin arkamı dönmemle duvarı görmem birlikte oldu. Nasıl bana yetişti, nite duvara girdim on paralık bilgim yok. Direk katkısız omuzum, katkısız kulağım burnumun birlikte bölümü ve kafamın katkısız bölümü ağız ağıza duvardaydı ve üstüm başım koku içindeydi. Sağ dişlerimden minimum 4 tanesi fay birlikte biçimde elime geldi. Beni en aşırı erinçsiz fail olay, bağırdım çağırdım, bulunduğum odanın kapısı açıkça ve şvester odasının karşısında. Mesafe şekilde 3 m. caba değil. Bu denli çığlığa on paralık kimesne gelmedi. Görmedim. Kaç bugün geçti bilmiyorum. Elimdeki cep telefonuyla da yüzümü ve öteki yerlerimi zedelenmek etti. Sadece yüzümden burnumdan cari kanları hatırlıyorum. Kapıda beş altı hasta yakınının ve hasta bakıcının aut kapıya geldiğini gördüm. Maalesef ego kendimi kapının dışına attım. Kendimi koridora attım" ifadelerine arazi verdi.

Yıllardır şiddet görüyormuş

Ayrı yaşamış yer aldığı eşinin senelerdir namına ve çocuklarına şiddet uyguladığını kail Kanbal, "Beni kimesne o insanın elinden kabul etmek yada çevirmek kabil birlikte konumu olmadı. Çok şükür kendimi hariç atabildim. Koridorda alıcı var ise onlarda bu vakaya şahittir. Zaten benim emektar eşimin yanılmıyorsam orada 10 sene içre 6. yatışı. Benim 22 salname eşim ve 3 çocuğumun babasından ayrılmamın sebebi, tahminî 12 senedir içki bağımlısı ve alkolik tedavisi almasına karşın çirkin alışkanlıklarından vazgeçememiş olması ve bunu familya yaşamımıza yansıtıp ego ve çocuklarımı, başta beni senelerdir zedelenmek etmesi. Bu işlerden oluşan sebeplerden sicili de hem resmi hem adli sicili dolu. Maalesef hanıma müteveccih şiddetin en erdemli boyutundayız. 22 senedir eşim çeşidinden daima zedelenmek ediliyorum. Evlilik hayatım süresince da daima zedelenmek edildim. En az 12 senedir içki ile mücadelesinden ötürü zedelenmek edildiğim düşüncesince daima kelimesiz kalıyordum. Ayrıldığım 2 sene içre caba minimum 3 kez resmi kurumun içinde, hastanenin önünde, polislerin uğrunda zedelenmek edildim” açıklamasında bulundu.

Akın Küçükkurt
 

İLGİLİ HABER
Doktor, kargo şirketi çalışanlarını zedelenmek etti Doktor, kargo şirketi çalışanlarını zedelenmek etti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ