USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Jandarma 14 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattı

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince meydana getirilen çalışmalarda faili meçhul 14 hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Jandarma 14 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattı
28-12-2021 12:53

Edinilen bilgiye gereğince Kocasinan, Talas, Bünyan ve Melikgazi İlçe Jandarma Komutanlıklarının yazık bölgelerinde muhtelif tarihlerde faili meçhul evden, tanıtma erke ve aktarım kablosu, bağ, bostan ve tarladan, motosiklet, amme gurur ve kuruluşlarından ve inşaattan hırsızlık vakaları meydana geldi.

İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) kabilinden faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve şüphelilerin yakalanmasına müteveccih meydana getirilen icraat sonucunda; olayın şüphelileri namına belirleme edilen S.Y., H.Y., M.T. ve G.C. yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanarak gözaltına tahsil edilen şüphelilerden S.Y., H.Y., M.T. ve G.C., jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının peşi sıra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine tasdik edildi.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı branşında 1 haberleşme, erke ve aktarım kablosu hırsızlığı, 1 evden hırsızlık, 7 bağ, bostan ve tarladan hırsızlık, 1 motor hırsızlığı, 3 inşaattan hırsızlık, 1 amme gurur ve kuruluşlarından hırsızlık olayı edinmek kabilinden bütün 14 faili meçhul olay aydınlatıldı. Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgenin geçim ve güvenliğini sağlamaya müteveccih meydana getirilen faaliyetlerin, gene halkın yardımı ile şimdi da çelimli ve azimli müşterek halde kesintisiz namına bitmeme ettirileceği bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ