USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kahramanmaraş'ta muhtarlardan 'Mahir Ünal'a protesto' iddiasına yalanlama

Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Hayri Kale, "Elbistan'da Mahir Ünal'a protesto" iddiasına ilişkin, "Elbistan muhtarları Mahir Ünal'a durum almış üzere konum yaratıldı. Kesinlikle yalandır, yalan haberdir." dedi.

Kahramanmaraş'ta muhtarlardan 'Mahir Ünal'a protesto' iddiasına yalanlama
22-08-2022 21:04
Kahramanmaraş

Elbistan'daki mahalle muhtarları, kaza merkezindeki İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı'nda, kimi mahalle muhtarları ile AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ortada ağız dalaşı çıkmış bulunduğu iddiasına bağlı matbuat açıklaması yaptı.

Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Kale, 19 Ağustos Cuma haset Ünal'ın ilçeyi görüşme ettiğini hatırlatarak, iddiaların hakikatı yansıtmadığını söyledi.

İlçedeki muhtarların Mahir Ünal'a karşıymış derece ortak bilgi çıktığını aktaran Kale, şöyleki bitmeme etti:

"Biz Elbistan muhtarları namına şu an buradayız ve anca ortak görüngü yok. Her devir Mahir bakanımın yanındayız. Ne devir arasak ulaşıyoruz. Memlekete yapmış bulunduğu hizmetler de belli. Elbistan'da henüz eski siyasetçilerin yapmış bulunduğu işler de belli. Bir keresinde 20 muhtarımızla Elbistan'da yanına gittik. Evine derece çağırma etti, iş başlayınca sorunlarımızı çözdü. Ulusal matbuat mevzuyu araştırmadan, arkalarında ki var ise bilmem ama meydana getirilen haberde Elbistan muhtarları Mahir Başkan'a eda almış derece durum yaratıldı. Kesinlikle yalandır, yalan haberdir. Muhtarlar namına kınıyoruz. Mahir Bey'den de rastgele devir memnunuz."

"Her devir yanımızda"

Geçit Mahalle Muhtarı Kadir Küçük de AK Parti Grup Başkanvekili Ünal ile henüz evvel nice benzer görüştüklerini belirterek, "Allah razı olsun kendisinden bizim köye ıvır zıvır ortak su taşkını gelmişti. Beni şahsen aradı, köyle ilgilendi ve sorunlara acilen dahil ettirdi. Bizim göz boncuğu problemimiz olamaz. Her devir yanımızda. Her şeyde yardımımıza koşuyor. Her gelmesinde yanına gidiyoruz. Sosyal medyada hakeza linç girişimi ergin ama banko hakikatı yansıtmıyor. Bunlar yalan haberdir. Elbistan'a baş döndürücü hizmetleri var." dedi.

"Biz kendisinden razıyız"

Karaelbistan Mahalle Muhtarı Veli Çınar da Elbistan'da meydana getirilen görüşmede kendisinin de bulunduğunu belirterek, "Toplantıda gördüklerimi dü güneş evvel televizyonda görür görmez şaşırdım. Biz filhakika gördüklerimizi anlatıyoruz. Vekilimizden Allah razı olsun. Biz kendisinden razıyız, baş döndürücü memnunuz. Algı operasyonu yapmış olup da müsvedde kampanyası yapmasınlar. Biz filhakika içre yaşadığımız düşüncesince bulunan her neyse onu anlatıyoruz. Allah kendisini başımızdan da az etmesin." ifadelerini kullandı.

Gündere Mahalle Muhtarı Ali Köse ise köylerine dü benzer su taşkını geldiğini ve Mahir Ünal'ın ilgilenmesiyle sıkıntılarının doğrudan giderildiğini söyledi.

Esentepe Muhtarı İdris tan da Mahir Ünal'ın bölgelerine icra ettiği hizmetlerden çevre teşekkürname ettiğini dile getirerek, "Sosyal medyada ve basında çıkanlar kimi provokasyondur. Muhtarlar rastgele devir Mahir Bey'in yanındadır. Her muhtarın siyasal görüşü ayrımlı olabilir. Bütün muhtarlarımız kendisinin yanındadır." biçiminde konuştu.

Tapkırankale Mahalle Muhtarı İbrahim Mavi de Mahir Ünal'ın mahallelerine nice hizmeti bulunduğunu anlattı.

"Gördüğüm haberlere şaşırdım"

Akarca Mahalle Muhtarı Hacı Güneş ise Elbistan'da Cuma haset meydana getirilen toplantının dobra ortak havada geçtiğini aktararak, şöyleki bitmeme etti:

"Muhtarlar Mahir Bey'in konuşmasından memnundu, Mahir Bey ise muhtarların konuşmasından. Birtakım gruplar düzenleme olmuşlar anlaşılan kılıç de anlamadık. Gördüğüm haberlere şaşırdım. Böyle ortak bilinçlilik kabil mi? Bizimle hususi namına ilgilenen, lakırtı kılmak düşüncesince meclise çağırma fail birine 'muhtarlar sayın vekili yuhalamış' diyorlar yahut Mahir Ünal 'muhtarları kovmuş' diyorlar. Bunlar banko yalandır. O güneş ego ve nice Elbistan muhtar tamamımız ortak aradaydık. Bizi baş döndürücü dobra ağırladı. Biz de kendisini baş döndürücü dobra ağırladık. Çamur at izi kalsın düşünmek bu propaganda. Biz bunu Elbistan Diş Hastanesi açılışında da gördük. Orada da yapmış bulunduğu espriyi baş döndürücü iri ortak görüngü derece basına yansıttılar. Burada söylenenler banko yalandır. Bunu banko benimseme etmiyoruz. Bütün muhtarlar namına burada söylediğimiz biricik bilinçlilik vardır. Biz Mahir vekilimizden memnunuz, o da bizlerden memnun. Kesinlikle anca ortak bilinçlilik yoktur."

Çiçek Mahalle Muhtarı Ergül Bozkuş da AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'ın menfaatlerini nice benzer görüşme ettiğini kaydederek, "Bu dedikodulara kimesne inanmasın. Bir saate andıran köyümüzün problemlerini dinledi. Eksik ne var ise ona da doğrudan yanıt verdi. Bütün muhtarlar Mahir Bey'den memnundur. Çok teşekkürname ediyorum. 2023'te de vekillerimizin arkasındayız." sanarak konuştu.

Battalgazi Mahalle Muhtarı Arif Yılmaz ise esassız haberlerle aksi idrak hazırlamaya mensupları kamuoyundan kusur dilemeye çağırma etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ