USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Katilleriyle fotoğraf çektirmiş

Adana'da fırında uğramış olduğu silahlı atak kararı yaşamını kaybeden şahsın kendisini vuran şahıslarla baş başa fotoğraf çektirmiş olduğu ortaya çıktı.

Katilleriyle fotoğraf çektirmiş
22-01-2022 10:18

Edinilen bilgiye layıkıyla olay, 12 Ocak haset vakit 08.30 sıralarında Seyhan ilçesi Barış Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya layıkıyla poğaça kabul etmek düşüncesince fırına revan Mücahit Toraman, aşındırmak düşüncesince arabayla hariç çıkan husumetlisi Rıfat Ö. ile arkadaşları Gökhan Ö. ve Tarık B. ile karşılaştı. Otomobilden nazil Rıfat Ö. ile Toraman münakaşaya başladı.

Tartışma endamsız müddette kavgaya dönüşünce ortalık birbirine tabancayla acı etti. Bu vaziyeti gören Gökhan Ö'de arabadan inip Toraman'a akla yatkın acı etmeye başladı. Toraman vurularak kanlar süresince yere yığılırken, şüpheliler görüngü yerinden kaçtı. Bir müddet sonraları tek nesne gömgök kabilinden baştan görüngü hesabına mevrut şüpheliler, arabayla Toraman'ı müşterek hususi hastaneye bırakıp kayıplara karıştı. Ameliyata tahsil edilen Mücahit Toraman kurtarılamadı.

Olayla ilgilendiren emek vermek başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin saklandıkları adresleri belirledi. Ekipler, planlı operasyonla şüphelilerden Gökhan Ö. ve Tarık B. ile onların saklanmasına asistan bulunan Arif Ö.'yü gözaltına aldı. Rıfat Ö. ise bulunamadı. Emniyete götürülen şüphelilerden Gökhan Ö. ile Tarık B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Arif Ö. ise 10 bin TL kefaletle tutuklanmadan yargılanmak kıl payı başıboş bırakıldı. Rıfat Ö.‘nün yakalanması düşüncesince çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Uğradığı silahlı hamle kararı yaşamını kaybeden Mücahit Toraman'ın katiliyle taraf yana bulunduğu müşterek fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğrafta Toraman'ın husumetlisi Rıfat Ö. ve katili Gökhan Ö. ile aşındırmak masasında oturmuş bulunduğu görüldü.

Serkan Çetinkaya
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ