USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kendini MİT operasyon amiri olarak tanıtıp emekli doktora hayatının kabusunu yaşattı

Antalya'da kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Operasyon Amiri olarak tanıtıp, emekli doktora etiket bilgilerinin FETÖ çeşidinden kopyalandığını söyleyerek 1 milyon TL'sini kabul etmek talip dolandırıcı, polisin meydana getirdiği operasyonla meşhut suç yakalandı. Hakim

Kendini MİT operasyon amiri olarak tanıtıp emekli doktora hayatının kabusunu yaşattı
17-10-2021 12:35

Antalya'da canlı emekli doktor O.U., kendisini telefonla arayan birlikte bireyin kendini MİT Operasyon Amiri olarak tanıtıp, etiket bilgilerinin FETÖ çeşidinden kopyalandığını duyması üstüne panikledi.

O.U., telefondaki şahsın bire birlikte sürede kopyalanan kimlikteki bireylere müteveccih operasyon yapılacağını da duyar duymaz ne yapacağını şaşırdı. Şüphelinin buyruğu doğrultusunda bankadaki 1 milyon TL'sini çekici O.U., halden şüphelenince Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına tedricen şikayetçi oldu.

Cumhuriyet Savcısının buyruğu ile şüphelileri tespit etmek düşüncesince O.U. ile eş cereyan edilerek operasyona hazırlanıldı.

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, O.U.‘nun ikameti etrafında yerlerini alırken, parayı almaya mevrut S.D. adlı çirkin takımlar çeşidinden meşhut suç yakalandı.

‘Silahlı Terör Örgütü Kurma, Yönetme yahut Üye Olma suçundan' ve ‘Reşit Olmayanla Cinsel İlişki' suçlarından kaydı bulunmuş olduğu muhtemelen çirkin S.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ