USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kendini savcı olarak tanıttı yaşlı kadını 300 bin TL dolandırdı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 80 yaşındaki müşterek kadını kendini savcı olarak tanıtıcı müşterek şahıs, yaşlı kadının FETÖ vakalarına karıştığını kanıt ederek 300 bin TL dolandırdı. Yaşlı kadını dolandırdığı belirleme edilen 2 şahıs, ticari müşterek taksiy

Kendini savcı olarak tanıttı yaşlı kadını 300 bin TL dolandırdı
31-01-2022 14:59

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 28 Ocak Cuma haset zaman 17.00 sıralarında Hürriyet Mahallesinde ortak tane başına canlı 80 yaşındaki F.D. isminde kadın, kendisini savcı olarak tanıtıcı ortak şahsın arayarak FETÖ vakalarına karıştığını, eve gelmiş olarak memura asayiş nedeni ile hepsi paralarını tasdik etmesi icap ettiğini söyledi.

Yaşlı kadın da eve mevrut şahsa altın, Türk Lirası, Dolar, Euro cinsi bütün maddesel kıymeti 300 bin TL olan varlığını tasdik etti. Dolandırıldığını anlayan yaşlı kadın emniyete başvurma ederek şikayetçi oldu.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Akhisar Asayiş Büro Amirliği ve İstihbarat Grup Amirliğinin icra ettiği degaje yetenekli icraat kararı olayın şüphelileri olarak tespiti yapılan, A.N. (18) ve A.A. (30) isminde kişilerin ortak ticari taksiyle Manisa'nın Salihli kazasından Kayseri iline akıllıcasına gittiklerini belirleme etti.

2 kuşkulu kişi Aksaray ili girişinde yakalanarak gözaltına alındı. Her dü şahısın evvel çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

Barış Gezici
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ