USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kendisini icraya veren eski dünürünü ailesiyle beraber katletti

Afyonkarahisar'da bir şahsın, eski dünürlerinin bulunmuş yer aldığı arabaya mermi yağdırması kararı 4 ferdin öldüğü ve 1 ferdin de ciddi yaralandığı olayın bilgileri ortaya çıktı. Şahsın eski dünürü ile kendisini icraya verdiği düşüncesince aralarında yüklülük ye

Kendisini icraya veren eski dünürünü ailesiyle beraber katletti
06-11-2021 23:05

Olay, merkeze ilişkin Çıkrık beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusuf ve Fatma Mercan çifti 5 salname bir evliliğin peşi sıra kestirmece 3 sene evvel boşandı.

Boşanan çiftin 2 çocuğunun velayeti ise ana Fatma Mercan'a verildi. Bugün gece ezanı saatlerinde Yusuf Mercan çocuklarını müşahede izninde aldıktan sonradan birlikte zaman geçirdikten sonra, eski eşine çoğaltmak düşüncesince aile üyeleri ile beraber Çıkrık beldesine geldi.

Çocukları eski eşine veren Yusuf Mercan iddiaya göre, devir önünde beldedeki ortada eski kayınpederi İsmail Kınçak ile karşılaştı. Burada muhit ortada nesil müşahede meselesi ve mukaddema tahsil edilen namus borcu paraya yanıt sunulan senedin icraya konulması meselesi yüzünden ağız dalaşı yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi dair sinir krizi getiren İsmail Kınçak iddiaya göre, belindeki tabancayı çıkarak aracın kapılarını açıp hapishane kurşun yağdırdı. Olayda taşıt içinde mevcut Hatice ve Mevlüt Mercan ile Hanife ve Şefika Mutlu ile Yusuf Mercan vuruldu.

Olayda bir aile namevcut oldu

Olayın peşi sıra çevredekilerin çav vermesi ile alana aşırı sayıda 112 Acil selvi kadrosu gönderme edildi. Bölgeye mevrut takımlar yaralıları ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve hususi hastanelere kaldırdı. Yaralılardan eski güveyi Yusuf Mercan'ın babası Mevlüt ile anası Şefika ve kız kardeşi Hatice Mercan ve ninesi Hanife Mutlu kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Yusuf Mercan'ın ise durumunun ciddi bulunduğu ve derin bakımdaki tedavisinin bitmeme etmiş bulunduğu bildirildi.

1 yaşındaki nesil kurşun yağan arabadan esen çıktı

Olayda eski güveyi Yusuf Mercan'ın kız kardeşi Hatice Mercan'ın aracın içinde mevcut 1 yaşındaki kız çocuğunun ise mermilerden kurtulmuş bulunduğu ve vakası çıban almadan kurtulduğu öğrenildi. Küçük evladı 112 Acil servis ekiplerinin siper dibine almış bulunduğu ve hazırlık gayeli hastaneye kaldırdıkları belirtildi.

“Kavganın sebebi nesil otorite kavgası, vaktiyle mevrut bir ödev verecek meselesi”

Olayın gerçekleştiği beldedeki mahallenin Muhtarı Bekir İşlek, yaşanmış olan dehlet donör vakası İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine anlattı. Olayın hassas duymaz alana geldiğini ve yaralıları gördüğünü kaydeden İşlek, “Sosyal Yardımlaşmadan mevrut kömürleri dağıtırken komşum aradı beni. Silahlı olayın bulunduğunu söyleyerek bakar mısın dedi. Vardığımda 5 pare çorlu vardı. Bir pare nesil vardı, çocukta çorlu hali yoktu. Ama 5 şahıstan 4'ü ölüm etti, biri ciddi yaralı. Tabancayla vurmuşlar. Bunlar baba yarısı evladı anca bir fenomen yaşandı. Dünür oldular bunlar, metrukiyet vakası filan olunca iş buralara denli geldi. Yaklaşık 5 sene evli kaldılar. 2-3 yıldır de ayrılar. Kavganın sebebi nesil otorite kavgası, vaktiyle mevrut bir ödev verecek meselesi de varmış. Olaylar buraya geldi, çığırından çıktı. Olayı meydana getiren insan kızın babası” diyerek konuştu.

Eski kayınbaba eve icra tebligatı erişince silahına sarıldı

Öte yandan, vakası meydana getiren eski kayınbaba İsmail Kınçak, katliamı gerçekleştirdiği silah ile fenomen yerinden kaçarken, şahsın yakalanması düşüncesince kolluk ekipleri site merkezinde derin düzenlilik önlemleri aldı. Kınçak'ın kızı Fatma Kınçak'ın, eski damadı Yusuf Mercan ile evliyken dünürü Mevlüt Mercan'dan namus borcu mülk almış bulunduğu ve buna yanıt verdiği senedi haset erişince ödeyemediği düşüncesince icralık bulunduğu öğrenildi. Eve icra yazısı gelmesine sinirlenen Kınçak'ın otorite dair da eski dünürleri ile anlaşamadığı ve bundan dolayı muhit ortada bir süredir yüklülük bulunduğu kanıt edildi.

Olayla ilişik düzenlilik günleri çeşidinden başlatılan incelemenin bitmeme etmiş bulunduğu bildirildi.

Gökten Ceylan
 

İLGİLİ HABER
Telefonun fiyatını küçümseyince kurşun yağdırdı Telefonun fiyatını küçümseyince kurşun yağdırdı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ