USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kız arkadaşını 10 bıçak darbesiyle öldürmüştü, ilk lafları ‘İstemeden yaptım’ oldu

Elazığ'da Nisan ayında kız arkadaşını barakada öldürücü zanlının ilk duruşması gerçekleşti. Duruşmada şahsın, ilk sözleri, "Bilerek bıçaklamadım. Çıkan çatışma kararında bıçaklandı. Çok pişmanım" oldu.

Kız arkadaşını 10 bıçak darbesiyle öldürmüştü, ilk lafları ‘İstemeden yaptım’ oldu
22-09-2021 12:41

Olay, 8 Nisan sayaç 16.30 yakınlarında merkeze ilişkin Aksaray Mahallesi Kuleli Sokak'taki yersiz müşterek yer üstünde mevcut barakada meydana geldi. İddiaya göre, kıya şüphelisi Salih Yılmaz Coşkun, dostlarını arayarak “sevgilimi öldürdüm” dedi. Bunun dair fenomen namına revan şüphelinin arkadaşları 19 yaşındaki Bahar Bal şekilde bildik Emine Fulya Akçelebi'yi bıçak darbeleriyle maktul şekilde buldu.
Olayın arkası sıra yakalanarak gözaltına tahsil edilen meşkûk tutuklanıp cezaevine gönderildikten sonraları ilk duruşmasına cemaziyelevvel Elazığ Adliyesi 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde çıktı. Kasten katil suçundan yargılanan maznun Ali Alpkılınç, duruşmaya SEGBİS üstünden katıldı. Sanık ifadesinde, “Kasten katil düşüncem yoktu, bıçağı ürkütmek düşüncesince gösterdim çıkan çatışma kararında ise bıçaklandı istemeden yaptım” dedi.

“Maktulün ergin olup olmadığını bilmiyordum”

Mahkemede ifadesi tahsil edilen Salih Yılmaz Coşkun, “Çok pişmanım istemeden yaptım. Sevgilimle buluştuk. Oturup içki aldıktan sonraları bana ego Samet'i seviyorum dedi. Kafası güzeldir sanarak müşterek nesne demedim. 5 zaman geçtikten sonraları bana ayrımlı müşterek ışık gösterdi ego bunu seviyorum sende şahsiyet namevcut mu deyip suratıma tükürdükten sonraları vurmaya başladı. Ben yere düştüm bıçağı gördüm ürkütmek düşüncesince gösterdim bana vurmaya çalışırken bıçağın bacağına girdiğini ayırt ettim. Saldırmaya bitmeme ederken bıçak bu kere de sol yahut iyi yanına girdi ego bıçakla saldırmadım. Kasten katil düşüncem yoktu. Ben maktulün ismini Bahar Bal şekilde biliyordum. Öldükten sonraları maktulün üstündeki telefonu ve ayakkabılarını dağlık bölgeye fırlattım. Ben maktulün ergin olup olmadığını bilmiyordum” dedi.

“Bir insanoğlu bir tanesini dağa ya atak geçirmek yada gebertmek düşüncesince götürür”

Maktulün babası Adem Akçelebi, “Ben lokantada çalışırken kızımı arayıp neredesin sanarak sordum. O da bana eve gidiyorum dedi. Eve gidip nenesi ve kardeşine aç mısınız diyor onlar namevcut diyince markete gidiyorum sigara alıp geleceğim demiş. O tam kızımı kandırıp götürüyor. Nasıl kandırdıysa bundan böyle içki ve narkotik verip yararlanıyor. Kızım bağırınca da neva duyulmasın sanarak bıçaklayıp gömmeye değişmeyen veriyor. O esnada oradan manşet ve ambulansın geçmesi dair korkup kaçıyor. Benim kızım narkotik kullanmıyordu. Bir insanoğlu bir tanesini dağa ya atak geçirmek yada gebertmek düşüncesince götürür. Bıçakladıktan sonraları ayakkabıları ve telefonunu kaçmasın sanarak almış olabilir” ifadelerini kullandı.

“Ağlayarak kızı öldürdüm dedi”

Olayın tanıklarından Veysi T., “Emre arkadaşımız Salih'i aradı Salih'te fenomen yerini tanım ettikten sonraları ön yandan değil arka yandan elkızı dedi. Arka yandan yanına gittik. Ağlayarak kızı öldürdüm dedi. Niye öldürdün dedik öldürmemesi müstelzim müşterek nesne anlattı dedi. Ambulansı arayalım dedik kendisi namevcut dedi. Biz otomobile akıllıcasına koşmaya başladık Salih arkamızdan bağırarak gitmeyin diyordu. Arabaya bindik elden ambulansı arayıp karakola gittik” sanarak konuştu.

“Sanık Salih vakası hiç kimseye söylemeyin kızı gömeceğim dedi”

Bir gayrı kanıt Emre B. ise, “Salih feryat figan kızı öldürdüm dedi. Neden sanarak sorduk söylememesi müstelzim müşterek nesne anlattı dedi. Polisi arayalım dedik kendisi namevcut dedi. Bağ evine giderken Salih aradı birlikte ki mevcut sanarak sordu arkası sıra eksiksiz elkızı çay içelim dedi. Olayı gördükten sonraları maznun Salih vakası hiç kimseye söylemeyin kızı gömeceğim” dedi.

“Öldürdüğü evladı defnetmek düşüncesince müşterek hisse senedi içine girmiştir”

Bu sene Nisan ayında Aksaray Mahallesinde meydana gelen 17 yaşındaki müşterek kızımın kıya dosyasında murafaa nezdinde olduklarını aktaran öldürülen avukatı İbrahim Gök, “Küçük yaşta evladı katil eylemi dolayısıyla kişi gönül rahatlığı lüzumlu yargılamanın müşterek numara celsesi yapıldı. Burada içtenlikle bahsetmek geçişsiz bu fenomen kendiliğinden ümranlı müşterek fenomen değildir. Kurguya ait müşterek olaydır. Sanık, evladı ayartmak yoluyla fenomen mahalline götürmüştür ve orada içki ve narkotik özgülemek yoluyla çocuğun namına gönül rahatlığı direnmeyeceği müşterek müstevi oluşturmuş ve takiben da ne eyvah çocuğa atak geçirmek yoluyla evladı öldürmüştür. Hatta tanıkların beyanlarıyla da görme ettik öldürmüş olduğu evladı defnetmek düşüncesince müşterek hisse senedi içine girmiştir fakat hâlâ sonraları panikleyerek fenomen mahallinden kaçmıştır. Bu hisse senedi eş cinayeti şekilde değerlendirilse de bu olayın arka planında yatan konu açık açık müşterek katilin müşterek çocuğa hunharcasına kast etmesi ve onu öldürmesidir. Bu işin sonuna derece takip edeni olacağız. Bu sanığın en fevk kurda ukubet alması düşüncesince uğraş edeceğiz. Sanık ne yapsa da ne etse de bu suçu işlediği sabittir. Türk adaleti bu sanığa doğruluk etmiş olduğu cezayı verecektir” biçiminde konuştu.
 

Ahmet Mücahid Kantarcıoğlu
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ