USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kurtulmuş: Yeniden milletin oylarıyla AK Parti'yi Türkiye'nin bariz aralık bir numara partisi yap

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı baştan milletin oylarıyla cumhur reisi seçeceğiz ve AK Parti'yi Türkiye'nin açıkça açıklık bir numara partisi yaparak parlamentoda aşırı çelimli bir duruma getireceğiz." dedi.

Kurtulmuş: Yeniden milletin oylarıyla AK Parti'yi Türkiye'nin bariz aralık bir numara partisi yap
09-10-2022 02:59
Kocaeli

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde planlı AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 104. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı'nda mütekellim Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin müşterek iri politik parti olmaktan mavera müşterek iri davanın ismi olduğunu, bu davayı unutmalarının ellerindeki pusulayı kaybetmeleri anlamına geleceğini söyledi.

Kurtulmuş, davalarının dü esas ayağı bulunduğunu, bunlardan birinin baştan çelimli Türkiye’yi ihdas gayesi bulunduğunu ve AK Parti'nin bunun düşüncesince uğraş ettiğini vurgulayarak, Adnan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun da ayrımsız hedef düşüncesince uğraş ettiğini kaydetti.

Bu mücadelenin sonuç 20 senedir Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bitmeme ettiğini dile getiren Kurtulmuş, "Büyük işler yapıldı, baş döndürücü iri neticeler ortaya çıktı. Yaptığın devir 'ben de bunu yaparım' diyor birileri. İyi de şimdiye denli neden yapmadınız? Köprüler, tüneller, otoyolları, havaalanları, uran tesisleri... Sadece Gebze'de 3 bin 200 üretimlik oldu. Çok şeyler yapıldı. Türkiye defans sanayisinde yüzdelik 80 yerlilik oranına ulaştı. Türkiye'nin İHA'ları, SİHA'ları dünyada müşterek bellik durumuna geldi. Türkiye dursuz duraksız üreten, dışarı satım özne müşterek yurt durumuna geldi." niteleyerek konuştu.

"15 Temmuz'la baş başa vasilik sisteminin kâffesi unsurları Türkiye'de yararsız tenekesine atıldı"

Kurtulmuş, dört başı mamur bunları yaptıran ancak Türkiye'de sonuç 20 yılda yaşanmış bulunan iri kafa değişim yapmak olduğuna ayraç ederek, "Bu kafa dönüşümünün dü ehemmiyetli ayağını beyan etmek isterim. Birincisi AK Parti vasilik sistemini yararsız tenekesine atmış, vasilik odaklarının sesini kısmış, onları kredisiz duruma getirmiştir. Bu memlekette 'Falanca fevk rütbeli generalin dediğine göre' niteleyerek siyaseti sıralama edecek başlıklar iri gazetelerde atılıyordu. Türkiye'nin o devir en baş döndürücü satan gazetesinin patronu baş döndürücü yaklaşan arkadaşı bulunan zamanın başbakanını pijamayla karşıladı. Niçin? İstediğini yapmadığı için, kısaca namına kimi imtiyazlar sağlamadığı için." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de 72 salname baş döndürücü partili politik yaşamda 5 vuruş bulunduğunu kail Kurtulmuş, "Canları sıkıldığında, siyasete karışma ika imkanını kaçırdıklarında darbenin dolayısıyla başvuranlar, bunların hepsinin Allah'a baş döndürücü şükür bu ulus defterini dürdü, 15 Temmuz'la baş başa vasilik sisteminin kâffesi unsurları Türkiye'de yararsız tenekesine atıldı. Eğer vasilik sistemini bulunmayan etmeseydiniz İHA'larınızı, SİHA’larınızı yapamazdınız. Eğer iç ve aut vasilik unsurlarını köprüleme etmeseydiniz ulusal defans sanayisinde bu noktaya gelemezdiniz." dedi.

"İçerdeki vasilik odaklarının Özdemir Bayraktar'a çıkardığı engelleri Selçuk Bayraktar müşterek anlatsa Türkiye'nin ne denli zorluklarla bu noktaya geldiğini görürsünüz." diyen Kurtulmuş, "Eğer bu memlekette Nuri Demirağ kıl payı müşterek eş Recep Tayyip Erdoğan zamanında olsaydı Türkiye bugün harp uçaklarını çoktan yapmış ve dünyanın nice ülkesine satmış olurdu. Cumhuriyet Halk Fırkası zihniyeti Nuri Demirağ'a yaşamı zindan etmiş, 1940'larda yaptığı o Türkiye'nin ulusal uçağını ürettirmeyerek, fabrikasını kapattırmıştır. Nuri Demirağ varlıklı müşterek ailenin çocuğuydu. Maalesef Nurettin Demirağ fakru hacet içinde öldü." ifadelerini kullandı.

"Bir hâlâ gelmemek kıl payı iç ve aut vasilik odaklarının hiçbirinin gücünün yetmeyeceği müşterek ortama Türkiye gelmiştir"

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"1978’de Tusaş'ın İtalyanlarla kuma anlaşmayı meydana getirecek ve sonunda Türkiye 1978'de zat harp uçağını üretecekti. Masaya İtalyanlar geldi, bizimkiler de geldi Tusaş'ın yetkilileri. Adamlar şenlik içerisinde, coşkuyla geldiler Türkiye'nin ışıksız odasından müşterek tel talimatıyla Türk heyeti masadan kaldırıldı. Niçin? Elin gavurunun bizlere tayyare satması lazım, onun düşüncesince bizim tayyare üretmememiz lazım. O edvar geride kaldı Allah'a baş döndürücü şükür. Bir hâlâ gelmemek kıl payı iç ve aut vasilik odaklarının hiçbirinin gücünün yetmeyeceği müşterek ortama Türkiye gelmiştir. Artık bu memlekette milletin oyundan ve reyinden bambaşka tek ancak olmadığı, milletin üzerinde tek efendinin bulunmadığı müşterek yöntem iklimine geçilmiştir."

"Şimdi helalleşecek beyefendiler ya takiben da kimi bu camiayı güzel bilici birilerinin verdiği müşavirlik hizmetleriyle milletle helalleşmek istiyorlar." diyen Kurtulmuş, "Eyvallah, helalleşmek bizim dinimizde de bulunan müşterek olaydır ancak helalleşmeden geçmiş yaşamı zindan ettiğiniz bu insanlardan müşterek defo arzu etmek mecburiyetindesiniz. Bu defo dilemeyi yapın ondan sonraları bundan bahsedin." biçiminde konuştu.

Kurtulmuş, CHP'nin başörtüsü teklifine değinerek, "Bu Sayın Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin santimantalite sınavına yayımcı tutulduğu müşterek yerdir. Madem bunu istiyorlar buyurun, dayanaklık etmek verin müşterek günde bunu parlamentodan geçirelim ve Türkiye bu ayıbından daima vareste olsun." ifadelerini kullandı.

"Artık bu memlekette 'bize yaptırmazlar' meselesi geride kalmıştır"

AK Parti’nin ikinci iri başarısının öz itimat yapımı bulunduğunu tamlayan Kurtulmuş, "Efendim yapamayız, yaptırmazlar, bizlere izin etmezler lafını bu salonda bulunanları çokları baş döndürücü duymuştur. Artık bu memlekette 'bize yaptırmazlar' meselesi geride kalmıştır. misal olsun niteleyerek söylüyorum, robotik kodlama atölyelerine gidiyoruz, 13-14 yaşlarında çocuklar. Diyoruz ki 'Evladım Türkiye'nin gök istasyonunda meşgul mısın?', 'Tabii ki çalışırım' diyor. Türkiye’nin gençleri düşüncesince bundan sonraları Türkiye’nin yapamayacağı tek bilinçlilik yoktur. Türkiye iri müşterek öz itimat kazanmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Numan Kurtulmuş, 2023’te milletin doğacak 100 senenin "Türkiye Yüzyılı" olmasını sağlayacak Recep Tayyip Erdoğan'ı baştan cumhur reisi seçeceğini vurgulayarak, "Türkiye Yüzyılı'nın kapıları sonuna denli açılıyor. Allah kader ederse 2023 seçimleri Türkiye politik tarihinin ehemmiyetli dönüm noktalarından biri olacaktır. Hak, hukuk, özgürlükler, kapsayıcılık, kuşatıcılık, 85 milyonun tamamının müşterek ve bu arada bulunduğunu dile getirerek güle oynaya 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. İnşallah erinç içinde seçimleri yaparak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı baştan milletin oylarıyla cumhur reisi seçeceğiz ve baştan milletin oylarıyla AK Parti'yi Türkiye'nin açıkça aralık müşterek numara partisi yaparak parlamentoda baş döndürücü çelimli duruma getireceğiz." biçiminde konuştu.

"Altılı masa altı mıdır, yedi midir, sekiz midir bilmiyoruz. Biz yorulduk izleme etmekten, ulus şekilde söylüyorum. Bu az buçuk da fırıldak çiçeği masasına döndü." diyen Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Bir senedir söylüyoruz, kardeşim maslahat kimin namzet olabileceği değil olabilir da Türkiye'de tarzı kazanırsanız kesinlikle yöneteceğiniz meselesidir. Terörle mücadelede ne yapacaksınız? Biri bu tarafa gidiyor biri bu tarafa. Türkiye'nin şarki Akdeniz'deki doğruluk ve hukukları karşı görüşleriniz nedir? Türkiye'nin esas doğruluk ve özgürlükleri mevzusundaki görüşünüz nedir? Ekonomi politikasında ne yapacaksınız? Biri Hanya'ya gidiyor biri Konya'ya gidiyor. Mesele onlar düşüncesince namzet belirleyememek değil, maslahat onlar düşüncesince taraf atama edememek meselesidir. Onun düşüncesince diyorum tığ pusulamız sağlam, istikametimiz sağlam, adayımız anlaşılan ve inşallah neler yaptığımız ortada. Şimdi Türkiye Yüzyılı'nda neler yapacağımızı millete anlatarak baş döndürücü sevinçli müşterek seçme kampanyası ve peşi sıra baş döndürücü iri müşterek galebe elde edeceğiz."

Programa, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile Gebze kaymakamlık organizasyon yöneticileri ve partililer katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ