USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Malatya, Kütahya, Bolu, Elazığ, Bingöl ve Uşak'ta öğrenime kar engeli

Malatya, Kütahya'nın Domaniç ilçesi, Bolu, Elazığ, Bingöl ve Uşak'ta kar zımnında erte öğrenime müşterek gündüz aralık verildi.

Malatya, Kütahya, Bolu, Elazığ, Bingöl ve Uşak'ta öğrenime kar engeli
18-01-2022 18:35
Malatya

Malatya'da kar yağışı dolayısıyla öğrenime müşterek çağ aralık verildi.

Valilikten meydana getirilen bağlanmış açıklamaya göre, il genelinde derin kar yağışı ve menfi iklim koşullarının bitmeme etmesi ve ulaşımda yaşanabilecek mesail sayesinde öğrencilerin ve personelin güvenliği düşüncesince öğrenime müşterek çağ aralık verilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Milli Eğitim Bakanlığına ilişkin rastgele cins ve derecedeki resmi-özel örgün ve yayılmış eğitim kurumları, hususi eğitim ve iyileştirme merkezleri, hususi eğitim kursları ile başka kamu, kasıntı kuruluşlarına ilişik çocuk yuvası ve meslek önceleri eğitim kurumlarında 19 Ocak Çarşamba haset öğrenime aralık verilmesine değişmeyen verilmiştir. Ayrıca amme kasıntı ve kuruluşları mensuplarından hamile, engelli, diyaliz hastaları ile duygu ve böbrek yetmezliği, dokunmabana vb. süreğen ciddi rahatsızlığı bulunan işyar ve başka amme görevlileri yönetsel mezun sayılacaklardır."

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde öğrenime kar engeli

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde kar dolayısıyla ferda öğrenime müşterek çağ aralık verildi.

Kaymakamlıktan meydana getirilen açıklamada, ilçedeki derin kar yağışı, tipi ve buzlanma sayesinde ferda eğitim-öğretim faaliyetlerine müşterek çağ müddet ile aralık verildiği bildirildi.

Açıklamada, gebe ve mânialı amme mensubunun de ferda yönetsel mezun sayılacağı belirtildi.

Bolu'da öğrenime kar engeli

Bolu Valisi Ahmet Ümit, derin kar yağışı dolayısıyla öğrenime ferda aralık verildiğini bildirdi.

Ümit, içtimai iletişim araçları hesabından icra ettiği paylaşımda, meteorolojik bilgilere gereğince derin kar yağışının bitmeme etmesi beklendiğinden 19 Ocak'ta şehir genelinde resmi ve hususi meslek öncesi, ilk, orta, lise, iyileştirme ve el eğitim merkezi kurumlarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine müşterek çağ aralık verilmesinin kararlaştırıldığını belirtti.

Vali Ümit, mânialı ve gebe amme mensuplarının da bire müşterek çağ yönetsel mezun sayılmasına değişmeyen verildiğini kaydetti.

Elazığ'da öğrenime kar engeli

Elazığ'da kar yağışı dolayısıyla öğrenime 1 çağ aralık verildi.

Öğle saatlerinde süregelen kar yağışı, şehir genelinde tesirini gösterdi.

Elazığ Belediyesi ve İl hususi İdaresi ekipleri yolların ulaşıma kapanmaması ve mümkün buzlanmalara erinç hazırlıklarını tamamladı.

Ekipler şehrin nice noktasında tuzlama emek harcaması yürüttü.

Trafik ekipleri de şoförleri mümkün kazalara erinç tetik olmaları dair uyardı.

Valilikten meydana getirilen açıklamaya göre, kar yağışı ve menfi iklim şartlarının ferda da can alıcı olması bekleniyor.

Bu sebeple 19 Ocak Çarşamba haset il genelinde önce ve ölçülü aşamalı okullar ve hususi eğitim kurumlarında öğrenime 1 çağ aralık verildi.

Ayrıca amme kasıntı ve kurumlarında işyar personelden engelli, gebe ve süreğen rahatsızlığı mevcut işyar ve başka amme görevlileri de müşterek çağ süreyle yönetsel mezun sayılacak.

Bingöl'de kar dolayısıyla eğitim 1 çağ aralık verildi

Bingöl'de derin kar yağışı dolayısıyla öğrenime 1 çağ aralık verildi.

Öğleden sonradan şehir merkezinde süregelen kar yağışıyla kaza beyaza büründü.

Çapakçur Viyadüğü-Gündoğdu Kavşağı uğrunda gidiş geliş akışında kar dolayısıyla arıza yaşandı.

Tipi dolayısıyla vesait zorlukla ilerledi.

Belediye ekipleri kar tasfiye ve yollarda tuzlaması emek harcaması yapıyor.

Karla savaşım ekipleri, mestur karye ve mahalle yollarını ayırmak düşüncesince düzentileme başlattı.

Valilikten meydana getirilen açıklamada, il genelinde bitmeme fail derin kar yağışı ve menfi iklim şartları dolayısıyla biçim ve kâffesi ilçelerde resmi/özel örgün ve yayılmış eğitim kurumlarında, hususi eğitim ve iyileştirme merkezleri, hususi çocuk yuvası ve güneş bakımevlerinde 19 Ocak Çarşamba haset öğrenime 1 çağ aralık verildiği bildirildi.

Açıklamada, amme kasıntı ve kurumlarında işyar mânialı ve gebe personelin de ferda yönetsel mezun sayılacağı belirtildi.

Uşak'ta menfi iklim şartları dolayısıyla öğrenime aralık verildi

Uşak'ta menfi iklim şartları dolayısıyla öğrenime 1 çağ aralık verildi.

Valiliğin içtimai iletişim araçları hesaplarından meydana getirilen açıklamada, meteorolojik değerlendirmelere gereğince şehir genelinde çok dargın iklim ve buzlanma beklendiği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"19 Ocak 2022 Çarşamba haset Milli Eğitim Bakanlığına ilişkin il merkezi ve ilçelerimizdeki hususi ve resmi okullarda, hususi eğitim ve iyileştirme merkezlerinde, çocuk yuvası ve güneş iş evlerinde, hususi talim kurslarında, çeşitli kurslarda, resmi ve hususi okullarda bitmeme fail tutma ve yetiştirme kurslarında eğitim ve öğretime 1 çağ süreyle hâlâ aralık verilmiştir. Ayrıca amme kasıntı ve kurumlarında işyar personelden engelli, gebe ve süreğen rahatsızlığı bulunan işyar ve başka amme görevlileri 19 Ocak Çarşamba haset 1 çağ süreyle yönetsel mezun sayılacaktır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ