USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Maltepe’deki yeni yaşam alanı “MCA Cadde” açıldı

İstanbul Maltepe'deki yeni yaşam ve alım satım merkezi “MCA Cadde” dü güneş süresince devam eden aktiflik ve ünlülerin katılımıyla ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Maltepe’deki yeni yaşam alanı “MCA Cadde” açıldı
19-12-2021 13:50

İstanbul Anadolu Yakası'nın yükselen kıymeti Maltepe'ye MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile görülmemiş ortak plan geldi. MCA Cadde, 83 bini ortak tomar yapım sahasına yerleşen 253 konut, 50 ticari birim, içtimai alanlar ve bariz ana yol konsepti ile İstanbul'da çağcıl ortak yaşam seçimi gibi kapılarını açtı. Hafta sonu nice etkinliği ziyaretçilerle buluşturan projenin açılışına başkaca nice adlı sanlı ortaklık sağladı.

Açılışa hususi “eğlence festivali” ile astrolojiden gösteriş ve ihtimam sohbetlerine, DJ performanslarından ekin zanaat sohbetlerine derece pek aşırı etkinlikle İstanbullulara unutulmaz dü devir yaşatılacak.

Etkinlik ortamında etkinlik

18 Aralık Cumartesi haset zaman 12.30'da başlamış bulunan etkinlik, Nefise Karatay ve Didem Taslan'ın zaman 14.00'teki açma konuşmalarıyla bitmeme etti. Burcu Esmersoy ve Sezgin Yılmaz ile uygulayım bilimi sohbetleri, Pınar Altuğ ile ev, çocuk, alım satım sohbetleri, Demet Şener ile gösteriş ve ihtimam sohbetleri, Betül Demir ve DJ Burak Yeter başarım sahnelerine de ziyaretçilerle buluştu.

Astroloji ve spor ortak arada

19 Aralık Pazar günkü coşku festivali ise spor ve yıldız falcılığı ile dopdolu. Saat 12.30'da başlama borç Festival, Hande Kazanova ile yıldız falcılığı karşı söyleşi, Ece Vahapoğlu ile spor, Şükran Kaymak ile kemirmek tarifleri söyleşisi-kek inşası ve sanatkâr sahneleri ile İstanbullulara unutulmaz ortak devir yaşatacak.

Açık iklim caddesi konsepti ve Adalar manzarası

Modern mimarinin izlerini haiz tasarımını işlevsellikle birleştiren MCA Cadde, doğrudan altındaki bariz iklim alım satım caddesinde toprak alan mağazaları, tatbilir kafeleri ve restoranlarıyla 7/24 canlı asıl ortak ana yol ortamı sunmayı hedefliyor.

Yeni sahiplerinin konforunu ön planda markajcı MCA Cadde'de, gelişigüzel ihtiyaca akıllıca bitirme karması da toprak alıyor. Büyük çoğunluğu genel görünümlü Adalar nezaretli 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 bitirme seçenekleri, seçenek yaşam alanları sunuyor. Sahil Yolu'na dolaşma mesafesindeki proje, merkezi pozisyonu ve seyrine tatmin sıfır Adalar manzarası ile yeni sahiplerini dörtköşe yaşam alanlarıyla da buluşturuyor.

Açık iklim şöminesi, bebek parkı, uzvi bahçe, bariz iklim sineması

MCA Cadde'de toprak alan bariz iklim şöminesi, dobra havaların tadını çıkarmaya ve ocak ateşi eşliğindeki kandırıcı sohbetlere mahal oluyor. Proje başkaca kollar düşüncesince otopark yeri ve taravetli kekik, nane kokuları ortada gidiş yapabilme olanağı tanıdıkları bulunan uzvi bahçesi ile doğayla iç içe ortak yaşam vadediyor. Sosyal alanlardan ortak başkası bulunan bariz iklim sineması da yaz gecelerini yıldızların altında beyaz perde hazzı ile taçlandırmayı amaçlıyor. Açık havada spor yapmaktan sağlık alanlar düşüncesince ise başkaca projede bariz iklim yoga alanları; aletli egzersizler düşüncesince ise fitness center toprak alıyor.

MCA Cadde'nin mimarlık projesinde İki Design Group, iç mimaride Monoblok Design&Interiors, peyzajda Dalokay Design Studio, isticar ve idare danışmanlığında ise Mallexpert imzası bulunuyor.

“Maltepe'ye yeni ortak nefes getirecek”

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu açılışta icra ettiği konuşmada projenin Maltepe'ye bedel kattığını söyleyerek, “Ortaklarımızla baş başa 4 sene evvel başlamış bulunan ortak hayalimiz esasen asıl oldu. Bizim düşüncesince dobra ortak devir ve heyecanlıyız hakeza ortak merkezi Maltepe'ye kazandırdığımız için. Konsept olarak, pandemi sürecinden de önce, bariz AVM tarzı ile ortak plan tecrübe edelim demiştik. Bu tür ortak plan yoktu Maltepe'de. Bu anlamda kandırıcı da olacağını düşünüyorum. Burası hacısı hocası düşüncesince yeni ortak nefes olacaktır” dedi.

“İhtiyaç mahsus aşırı dobra ortak mekan açıldı”

Açılışta ve etkinliklerde toprak alan Didem Taslan plan ile ilgili, “İstanbullulara ve Maltepe halkına yeni ortak AVM kazandırılmış oldu. Gelişen dünyada AVM'ler yaşamımızda henüz ortak tomar toprak alıyor. Ben de dostlarımla baş başa açılışını yapmaktan ve ortaklık sağlamaktan çevre aşırı mutluyum” derken, Nefise Karatay ise, “Çok dobra ortak mekan açıldı. Sonuçta kişilerin gereksinim duyan ortak alanda odluğunu düşünüyorum. Çok da şümullü ve büyük. Arkadaşlarımız açtılar o manada da mutluyuz. Umarım uğurlu ekonomik artımlı ortak mekan olur” niteleyerek görüşlerini bildirdi.

Katılımcılar ortada bulunan Burcu Esmersoy ise AVM ile ilgili, “Açılmadan evvel de projeyi görmüştüm. Çok dobra gözüküyor ve hakeza bölgelerin yeleken olmasını aşırı seviyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ