USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Marketten aldığı tavuk bozuk çıktı, muhatap ulamıyor

Kırşehir'de evinin beniz mt. ilerisinde mevcut şarküteriden aldığı ayıplı mülkü değişmek düşüncesince değiş düşüncesince fişiyle markete revan alıcıya yetkililerin tutum yöntemleri 'pes' dedirtti.

Marketten aldığı tavuk bozuk çıktı, muhatap ulamıyor
11-01-2022 10:14

Kırşehir'de canlı Ramazan Göztak, ikametinin civarlarında mevcut A 100'den tavuk aldı. Aldığı tavukları evine bıraktıktan endamsız yanında müddet sonraları ise benzeri telefon ederek tahsil edilen 2 tavuktan 1'inin koktuğunu söyledi. Bunun için tavukları aldığı fişleriyle baş başa markete revan Göztak on paralık beklemediği yanında tepkime ile karşılaştığını anlattı. Göztak, "Akşam saatlerinde şarküteriden gelmiş olarak tavukları aldım, dolaba koydum. Eşim beni aradı ve tavuğun birinin koktuğunu söyledi. Aldığım ürünün fişini de konfirmasyon etmeme karşın bana, 'Dolaba koymamışsın, tığ nereden bilelim' kabilinden bahaneler ürettiler" dedi.

"Sorumlu ve izinli yok"

Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerini çağırarak delil da tutturan Göztak, sorumluların iskele babası davranmasının kendisini yıprattığını açıkladı. Kendisinin market yetkilisi ile mülaki olmak istediğini aktaran ancak müzakere olanağı bulamayan alıcıya market mensupları mesul ofis müdürü ile görüşerek 'bildiğini yapsın' diyor demesi için Göztak, "Market mensupları telefonla Şube Müdürü ile görüştükten sona bana ne biliyorsa onu yapsın söylemi oldu. Ben de ne biliyorsam onu yapacağım. İlk el iskele babası insanlarla karşılaşıyorum. Sorumlu ve izinli yok, karşımda ayıplı malla ilgilendiren izinli birisini bulamıyorum" niteleyerek konuştu.

Yaşanan mesuliyetsizlik karşısında Ramazan Göztak, aldığı delil ve ürünler ile baş başa Tarım Orman İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ve Tüketici Hakları yetkililerine zeval duyurusunda bulundu.
 

Enderhan Öz
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ