USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Terörün çürüyen kökü kazınacak

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "İnanıyorum ki terörün çürüyen kökü kazınacak, teröristlerin de gömülecek kuyuları kazılacaktır. Bundan ödünleme yoktur, art aşama yoktur, çekilme yoktur." değerlendirmesini yaptı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Terörün çürüyen kökü kazınacak
10-12-2021 20:05
Ankara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, içtimai iletişim araçları hesabından meydana getirdiği paylaşımda, esbak dört askerin martir düştüğünü hatırlattı.

"Her martir gönüle sakıt nar, toprağa sakıt nurdur." ifadesini kullanan Bahçeli, şehitleri "vatan semalarında dolaşan sonsuz muhafızlar" adına niteledi.

Her martir gönüle sakıt nar, toprağa sakıt nurdur. Aziz şehitlerimiz vatanımızın semalarında dolaşan sonsuz muhafızlarımızdır. Şehide hayatını kaybetti diyemeyiz, zira onlar ölmez, ölmemiştir. Yalnızca biz göremeyiz. Biliriz ki, gelişigüzel martir Allah’ın gufranıyla mükâfatlandırılmıştır.

— Devlet Bahçeli (@dbdevletbahceli) December 10, 2021

Şehitlere "öldü" denilemeyeceğini vurgulayan Bahçeli, şu şekilde bitmeme etti:

"Çünkü onlar ölmez, ölmemiştir. Yalnızca biz göremeyiz. Biliriz ki gelişigüzel martir Allah’ın gufranıyla mükafatlandırılmıştır. Gazilerimiz, şehitlerimiz ölümsüzlük serverimiz, bütünlük ve hayat servetimizdir. Şehit helal ve onurlu mücadelelerin şeniyeti, gazilerimiz de şahididir. Türk milleti kavuşum üzerinde yaşayanlar denli kavuşum altında sele serpe uzanıp sıradağlar kabil duranların mutlu mecmudur. Dün şüheda kervanına dört kahramanımız henüz eklendi. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Yıldırım Operasyon Bölgesi'nde Uzman çavuşlarımız Doğanay Çelik, Ali Sarı, İdris Aksöz ile İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde Emre Ceylan martir düştüler. Dilerim ki, şehadetleri mukaddes olsun."

"Terörün çürüyen kökü kazınacak"

Şehitlerin yurt ve budun önünde gözlerini daldan budaktan esirgeyemeyerek makamların en yücesine ulaştığını bildiren Bahçeli, "Rabb'im rahmetiyle muamelat etsin. Geride bıraktıkları saygıdeğer ailelerinin, tabanca arkadaşlarının, eren milletimizin ve kısaca herkesin başı salim olsun. Bayraklaşıp devleşen şehitlerimiz dakika dualar eşliğinde yurt topraklarına delibozuk edildiler. Al bayrağımız örtüleri, hatıraları övünçleri adına aramızdan (fiziken) ayrıldılar." ifadelerini kullandı.

Şehitlerin dökülen kanlarının yerde kalmayacağını, sorulacak hesaplarının mahşere bırakılmayacağını vurgulayan Devlet Bahçeli, "İnanıyorum ki terörün çürüyen kökü kazınacak, teröristlerin de gömülecek kuyuları kazılacaktır. Bundan ödünleme yoktur, art etap yoktur, çekilme yoktur. Nerede birlikte çıyan var ise birlikte alp karşısına çıkacaktır. Hangi bataklıkta birlikte haşarat üremişse ora arı sili yapılacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

TBMM Genel Kurulunda 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi'nin görüşüldüğünü hatırlatan Bahçeli, şunları belirtti:

"Şehitlerimizin acısına verilen kaldığımız şu günlerde, TBMM Genel Kurulunda 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi'nin görüşülmesi sırasında teberrüz fail ciddi provokasyonlar, hız ve derinlik elde eden kımıldatma provaları canevi yaramıza adeta sodyum klorür basmaktadır. İhanet gelişigüzel yerdedir. İçişleri Bakanlığımızın bütçesi görüşülürken, CHP'li ve HDP'li milletvekillerinin ölümsüzlük mücadelemizden öç alır gibi, şehitlerimize taşlama edercesine, alp asayiş görevlilerimize saldırırcasına hınç nöbetine kapılmaları, tiksinme diline kapılanmaları aleni zillettir. Terörle mücadelede zamanı başarılara imza atan bakanlıklarımızın bütçeleri etüt edilirken mayası bozuk, meşrebi bulanık, mensubiyeti hasarlı adların alçalmış üsluplarıyla Genel Kurulu terörize etmeleri gerçekten rezaletin daniskası, işbirlikçiliğin alametifarikasıdır."

"TBMM'de yaşanmış olan curcuna ve politik kundakçıların tacizleri katiyen rastlantısal değildir"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, şunları kaydetti:

"TBMM'de yaşanmış olan curcuna ve politik kundakçıların tacizleri katiyen rastlantısal değildir. Bölücü yıldırı örgütü vuruş hesabına vuruş yedikçe Meclis'e yuvalanmış bağlaşma ve odalık ortaklarının ateşi yükselmekte, asap sistemleri, oto arama mekanizmaları allak bullak olmaktadır. Artık CHP'yi HDP'den, Kılıçdaroğlu'nu yıldırıcı Demirtaş yahut yıldırıcı Karayılan'dan fark etmek, ayrı görmek az henüz imkansızdır.

Eline ve diline bilgili olamayan, zihin ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin engelleyim koyduğu birlikte şahıstır. Bir HDP'li vekilin 'Kürdistan'a hürriyet şiarıyla iktidara geleceğiz.' açıklamasına kelimesiz kip bu bölücünün Genel Kurul çalışmalarına 3 toplanma katılmama cezasına itiraz fail Kandil'in dünkü CHP'sidir. İçişleri Bakanımıza düzenci düşünmek de yozluk ve yıldırı seviciliktir. Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle, dağda, şehirde, kırsalda, mezrada, hudut ötesinin gelişigüzel yıldırma yayan noktasında başı ezilen, ayaklar altında sürünen yıldırı örgütünün kasap ve çıyan fermanını TBMM'de okumaya etkin pis ve değersiz emellere izin edilmeyecektir.

Meclis kürsüsünü lekeleyip demokrasiyi ve ulusal iradeyi erek alarak, terörle mücadelede fevkalbeşer mücadeleler sergileyen bakanlarımıza gönül uzatan sefiller meydanın gereksiz bulunduğunu sanmasınlar. Türk milleti gelişigüzel şeyin gözlemcisi, gelişigüzel gelişimin takipçisi, gelişigüzel yıldırı hayranının da hasmıdır. Yavruları babasız bırakan, gelinleri dul koyan, anaları, babaları teessürat içre kıvrandıran haysiyetsiz teröristlere ne sözle, ne de eylemle için gelemeyen, için çıkamayan ki var ise bizim nazarımızda cari kanda payları olan, doğrultulan hunriz silahlardan markajcı vatansızlardır."


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ