USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Lideri Bahçeli’den yeni sene mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2022 yılının başlangıcı vesilesiyle birlikte tebrik mesajı yayımladı.

MHP Lideri Bahçeli’den yeni sene mesajı
31-12-2021 18:29
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2022 yılının başlangıcı zımnında tebrik kartı mesajı yayımladı. Bahçeli, mesajında şu ifadelere arazi verdi:

“Sancılı ve sorunlarla perçinlenmiş ortak yılı geride bırakıp sağduyunun, hürmet kültürünün, vebal ruhunun, füzyon ve kucaklaşma şuurunun egemen olmasını dilediğim yeni ortak yılı karşılıyoruz. 2021 yılının bagajına meşbu ağırbaşlı yüklerin 2022 senesinde ufkumuzu perdelememesi evvelemirde niyazım ve dobra oruçlu beklentimdir. Gerekli ve ehliyetli anlayış demlenmesinin refakatiyle yaygınlaşmasını beklenti ettiğim duygudaşlık ve hoşgörünün maşer ve siyasa yaşamımıza şimdi baş döndürücü sirayeti mübrem ortak ihtiyaçtır. 2022 yılı ayrımsız sürede Cumhuriyet'in yüzüncü yıl dönümünün akıbet istasyonu, ortak esbak eşiği ve etabıdır. Tıpkı 2021'de bulunduğu gibi, Türkiye'nin büyüme, kalkınma, itila ve vakayiname problemlerinden firar iradesini sabote etmek düşüncesince müteyakkız bekleyen, uyanıklık biçiminde bulunan çevreler 2022 senesinde da şen durmayacaklardır.

Çünkü 2023 hedefleri iç ve aut kazanç gruplarını, melanete ve meskenete sakıt politik anlayışları ortak yanda rahatsız ederken başka yanda da korkuya irsal etmektedir. Ancak korkunun sonu, korkaklığın kararı yoktur. Türk milletinin mutlu yolculuğunu engellemeye, ülkemizin önünü kesmeye, yayından çıkan oku kırmaya on paralık kimsenin, tek oluşumun nefesi yetişmeyecektir. Kara kampanya mucitleri ışıksız spekülasyon muhipleri, gürültü ve kargaşa müellifleri 2021'de ne kaybetmişlerse, 2022'de de ayrımsız akıbete verilen ve hükümlü kalacaklardır. Cumhur İttifakı'nın aziz varlığı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin sağlam ve geçer akçe vasfı Türkiye'nin ulusal ve önemli gücü olmaya 2022'de de bitmeme edecek, bunu hazmedemeyenler ise ortak kere şimdi hüsrana uğrayacaktır. 2021 yılının 13 Şubatı'nda Gara'da enselerinden tutulmak yoluyla martir edilen yurt çocuklarının katilleri ve politik destekçileri aradıkları, arzuladıkları yadımlama ortamına katiyen ulaşamayacaklardır. Çok şükür 2021'de teröre dolgun ortak vuruş vurulmuştur.

Pençe operasyonları kahramanlarımızın tartışmasız uğraş azmiyle ödeme ve yürütme edilmiştir. Teröristlerin saklandıkları, sığındıkları, sindikleri in delikleri birer birer temizlenmiş; dağlar, mezaralar, ovalar, bitmiş ötesi yıldırı kaynakları yarıcı caniler düşüncesince emniyetli arazi olmaktan çıkmıştır. Türkiye Cumhuriyeti devleti yıldırı örgütlerine dirlik sahada sağlamış bulunduğu kesin üstünlüğü ne TBMM'de, ne şehremaneti koridorlarında, ne medyada, ne de iş ve içtimai yaşamda kaybetmeye sabır etmeyecektir. Son günlerde terörle mücadelede iri başarılara imza atan, kalpleri yurt ve budun sevgisiyle çarpan Sayın İçişleri Bakanımızla beraberce Sayın Milli Savunma Bakanımıza müteveccih esassız ve disiplinsiz ithamlar dikkatlerimizden kaçmamıştır. Hükümetimize ve bu dü muhterem bakanımıza meydana getirilen herhangi ortak ayrışık atılım ortak yönüyle teröre hizmet, teröristlere destektir.”

“Devletin hükmü şahsiyeti, milletin varlığı ve güvenliği herhangi ortak ayrışık mülahazanın üstündedir”

Devletin birliğinin ve bütünlüğünün herhangi ortak şeyden evveli geldiğini tamlayan Bahçeli, “Gündemdeki sıcaklığını korunum fail İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'yla ilişik vahametli süreci ortak yanda Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edilen FETÖ'cülerle ilişkilendirip zamanın Genelkurmay Başkanı üzerine spekülasyona heveslenmek, başka yanda da İçişleri Bakanı'nı gaye kabul geçirmek utangaç ortak tutum sayılamayacaktır. Suç nerede işlenmişse oraya müdahalede bulunmak, başı yerde herhangi ortak hemen hemen yakasından tutarık hususiyet sınırları içre dövüşmek ulusal bekamızın, ulusal onurumuzun mukannen ortak gerçeği, işkilsiz ortak gereğidir. Seçilmiş peyda geçirmek erişmek anayasa kaçaklarını, terörseverleri, yıldırıcı emelleri arkalamak ve taltif geçirmek anlamına gelmeyecektir.

Devletin hükmü şahsiyeti, milletin varlığı ve güvenliği herhangi ortak ayrışık mülahazanın üstündedir. Sandıkla adaleti dirlik karşıya iletmek tiksindirici ortak cinayettir. Hukukun karşısında hacısı hocası eşittir. Hiç kimesne farklı ve farklı değildir. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe tahsil edilen yıldırı örgütleriyle bağlantı ve iltisaklı vandallara koyun açan, müsaade veren, tavsiye mektubu olan, delik yuman, çömlek tutan, ortaklık önleyen ki var ise en alttan en fevk makama derece müteselsilen vebal altındadır. Konuyu budun iradesine dayandırmak, kime yarayıp yaramadığını münakaşaya açmak, sözü ortaya atıp isteyenin istediği oranı almasını şopar anlatım geçirmek hastalıklı ortak mantık, dalgın ortak manevradır. Adaletin işleyiş, işlerlik ve ilerleyişini özemek en özellikle terörizme uzatılmış zeytin dalıdır ki, buna yeltenenlerin midelerinde öğütemedikleri erik kurusu bulunduğu meydandadır. Türkiye Cumhuriyeti'ne hasımlık yapanların, hıyanetin faili olanların devletin imkanlarından istifadeye kalkmaları, yetimin, garibin, mazlum insanlarımızın haklarını gasp etmeleri alçaltı ortak siyasetin eseridir” dedi.

“Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir.

Türkiye'nin geleceğin süper gücü bulunduğunu tamlayan Bahçeli, “Kırmızı kategoride arazi alıp da gözcü operasyonlarla ruhsuz bir vaziyete getirilenlerin kent uzantılarını belediyeye imla geçirmek vebaldir, film değil kıygı figüranlığıdır. Buna müsaade verenlerle kelimesiz kalanlar da zillettedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin teftiş, inceleme ve tahkikatına çıkışlı mercii bellidir. eğer iddiaların özü faslı yok ise maslahat de yoktur. Fakat yıldırı örgütleriyle bağlantılı olanların belediyede istihdam edilmeleri sağlanmışsa bunun hesabını yoklamak talih ve hususiyet itibarıdır.

Merkez Bankası'nın, TÜİK'in ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın kapısına harami derece isnaden yadımlama siyasetini kuvveden fiile geçirmeye çalışan, sivil polis polis itaatsizlik damarının açılmasını kurnaz sinsi hedefleyen alçaltı zihniyetinin yıldırı örgütleriyle kurduğu yakınlık, bölücülerle ittifakı bundan sonra yıldırma boyutundadır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin budun sevdasının ve ulusal duruşunun gereği adına paylaşmış bulunduğu içten ikazları ciddiye almadıklarını söyleyenlerin ati kurda karakter ve ilgililik sorunları olmaktadır ve ortadadır. Kamu müesseselerinin kapılarında kaybettikleri öz hürmet ruhsatını araştırmak düşüncesince dizgi ve tezgah içre olanlara Türk milleti en kalıcı, en hürmetkâr demokratik yanıtı 2023 yılının Haziran ayında verecektir. Türkiye'nin 2023 vizyonuna kast geçirmek arzu edenler utangaç ve aşınmış olacaklardır.

2022 senesinde zilletin yeni oyunları aut destekle ortaya çıkma olsa da, Türk milleti bu oyuna düşmeyecek, ulusal bütünlük ve canlanma ruhu ayağa kalkarak ülkesine, bayrağına, bağımsızlığına, vatanına ehil çıkacaktır. Yeni yılda Covid-19 salgınından kurtulmamız, konuşu normalleşmenin ayak tabanı bulması; huzur, barış, emniyet ve istikrarımızın kökleşmesi, terörün ve bölücülüğün kökünün kazınması Allah'tan dileğimdir. Bu düşüncelerle ermiş milletimizin, Türk-İslam aleminin yeni yılını muhabbetle kutluyor; sonraki ve akıbetimizin faydalı olmasını arkadaşça dilek ediyorum. Pergelin çivili ayağı hükûmet merkezi Ankara'da peyda geçirmek kaydıyla, Türkiye'nin hem dalında hem de dünyada tertemiz parlayan, istikrarlı, güvenli, inanılır ve baş döndürücü şimdi kaslı ortak dünya olacağına da içten inanıyorum. Gelecek Türk milletinindir. Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir” ifadelerini kullandı.

Ali Nargüner


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ