USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Motorunu çalan hırsızlara seslenişi yürek burktu!

Antalya'nın Serik ilçesinde kestirmece ortak ay önceki evinin önünden çalınan motosikletini hatırlamak düşüncesince ilçede mevcut topu topu alıcı kayıtlarını inceleyici insanın çabası son vermedi. Pişkin hırsızların çaldıkları motosikleti sevk anları ise düzenlilik kame

Motorunu çalan hırsızlara seslenişi yürek burktu!
12-01-2022 11:47
Motosikleti çalınan Fatih Öztürk ise maddesel durumunun çirkin bulunduğunu ve motosikletin halen taksitini ödediğini belirtti. Öztürk, “Ben gündelik alarak geçimimi sağlayıcı biriyim. Bir tava tarhana çorbası çorbası yapıp, dü gündüz yiyici adamız. Biz varlıklı evladı değiliz. Bana asistan olunsun, hırsızlar motorumu getirsin. Daha motorumun borcu duruyor” dedi.

Serik ilçesine ilişkin Merkez mahallesinde canlı ve budama mesleğinde gündelik usulü etkin Fatih Öztürk, eşini iş hesabına tasarruf etmek düşüncesince tün yatağından kalktı. Motosikletini durumunda göremeyince iri sıkıntı yaşadı. Yeni almış olduğu ve taksitini ödediği motosikletini bilmek düşüncesince hafiye kabil iz devam eden ve ilçede mevcut hepsi kameraları müşterek kıta hiç inceleyici Öztürk, " Bir tava tarhana çorbası çorbası yapıp, dü gündüz yiyici adamız" diye hırsızlara motosikletini getirmeleri çağrısında bulundu.

“Motorumun halen borcu duruyor”

Çalınan motosikletin bulunması düşüncesince manşet ekiplerine bilgi verdiğini ve asayiş kameraları çeşidinden kaydedilen görüntülerde motosikletinin müşterek avrat müşterek eş çeşidinden çalındığını tamlayan Fatih Öztürk , " Akşam vakit 21.45 sıralarında benim burada motosikletin kilidini kırarak, müşterek avrat müşterek eş çalıyorlar. Komşumla budama işine gittik yorulduk geldim eve akşam ezanı vakit 21.30 kabil yattık. Saat 21:48 kabil alıcı kayıtlarında gözüküyor ve motorum buradan çalınıyor. Plakasına çifte vurulup kırılıyor. Gece 00.00 kabil hastanede etkin eşimi tasarruf etmek düşüncesince kalktım, baktım motosikletim durumunda yok.

Az ilerimizde komşum mevcut onun kamerasına baktık. Bir eş müşterek eş motosikletimi kaktırarak götürmüş. Yol üstünde 6 kıta alıcı kaydına baktığımda motoru, Cumalı Mahallesine derece götürüyor. Daha sonraları polise ihbarda bulunarak, alıcı kayıtlarını verdim. Ben gündelik alarak geçimimi sağlayıcı biriyim. Bir tava tarhana çorbası çorbası yapıp, dü gündüz yiyici adamız. Biz varlıklı evladı değiliz. Bana asistan olunsun, hırsızlar motorumu getirsin. Daha motorumun borcu duruyor, taksit taksit almıştım" dedi.

Mehmet Demirci

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ