USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ölüm yağan otomobilde 1 yaşındaki bebeğin yüzü kanlar içinde kaldı

Afyonkarahisar'da almış bulunduğu borcu ödeyemediği için evine yürütme gönderilmiş bulunduğu emektar dünürünü ailesi ile beraberce katleden şahsın görüngü sırasında kısaca 170 promil alkollü bulunduğu ortaya çıktı. Şahsın 4 ferdin için mermi yağdırdığı otomobilde

Ölüm yağan otomobilde 1 yaşındaki bebeğin yüzü kanlar içinde kaldı
07-11-2021 16:48

Olay, merkeze ilişkin Çıkrık beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusuf ve Fatma Mercan çifti 5 salname müşterek evliliğin peşi sıra kestirmece 3 sene evvel boşandı.

Boşanan çiftin 2 çocuğunun velayeti ise ana Fatma Mercan'a verildi. Dün tün ezanı saatlerinde Yusuf Mercan çocuklarını rüyet izninde alıp beraberce hengâm geçirdikten sonra, emektar eşine tasarruf etmek için eş üyeleri ile beraberce Çıkrık beldesine geldi. Çocukları emektar eşine veren Yusuf Mercan iddiaya göre, devir önünde beldedeki görünürde emektar kayınpederi İsmail Kınçak ile karşılaştı.

Burada ortalık ortada bebek rüyet meselesi ve eskiden tahsil edilen namus borcu paraya cevap maruz senedin icraya konulması meselesi yüzünden ağız dalaşı yaşandı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi için sinir krizi getiren Kınçak iddiaya göre, belindeki tabancayı çıkararak arabanın kapılarını açıp hapishane mermi yağdırdı.

Olayda anahtar içinde mevcut ve Kınçak'ın tabancasından çıkan mermilerin vurma etmiş bulunduğu emektar güveyi Yusuf Mercan ağırbaşlı yaralanırken, ağababa Mevlüt, ana Şefika ve kız kardeşi Hatice Mercan ile ninesi Hanife Mutlu kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Mevlüt, Şefika ve Hatice Mercan Çıkrık Belde Mezarlığı'nda meydana gelen cenaze töreninin peşi sıra akıbet yolculuklarına uğurlandı. Anneanne Hanife Mutlu ise merkeze ilişkin İsmailköy'de toprağa verildi.

Olaydan biraz hengâm evvel gaddar zanlısının içki almış bulunduğu ortaya çıktı

Cinayeti müteharrik Kınçak'ın, yürütme meselesi yüzünden geçtiğimiz günlerde emektar dünürü Mevlüt Mercan ile konuşmuş bulunduğu fakat Mercan'ın buna müspet cevap vermediği öğrenildi. Dün ise emektar damadını ve dünürünü ayrımsız anahtar içinde gören Kınçak'ın vakadan biraz hengâm evvel içki almış bulunduğu ve alkollü müşterek biçimde dünürleri ile tartıştığı ve sonrasında cinayetin işlendiği kaydedildi.

Katil zanlısı tecrübe tanıklarına ‘çocuğu alın' niteleyerek kaçtı

Olay sırasında alkollü bulunduğu ortaya çıkan Kınçak'ın, irdelemenin alevlenmesi için çabucak silahına sarılıp arabanın kapısını açarak içeriyi yaylak ateşine tuttuğu kaydedildi. Açılan alevde otomobilin içinde ölen Hatice Mercan'ın 1 yaşındaki M.C.G. isminde çocuğunu ayırt fail Kınçak'ın hâlâ sonraları kendisini tavsatmak için mevrut çevredeki vatandaşlara, içerde bebek bulunduğunu ve onu almalarını istediğini dediği kaydedildi. Kınçak'ın hâlâ sonraları şahıs arabasına binerek fenomen yerinden uzaklaştığı belirtildi.

Bebeğin yüzü kanlar içinde kaldı

Görgü tanıklarından tahsil edilen bilgide vakada yılgı donör müşterek detaya ulaşıldı. Cinayeti müteharrik gaddar zanlısı çevredekilere içerdeki bebeği almalarını atlaya zıplaya çabucak fenomen yerinden uzaklaştı. Bunun için müşterek insan bebeği ahiret yolculuğu yağan arabanın içerisinden aldı. Yüzü öldürülmüş insanların sıçrayan kanlarından ötürü kıpkırmızı bulunan küçük çocuğun, evvel vurulduğunu düşünen tecrübe tanıkları hâlâ sonraları bebeği 112 Acil servis görevlilerine verdi. Sağlık görevlilerin icra ettikleri kontrolde çocuğun vurulmadığı, afiyet durumunun güzel bulunduğu belirleme edildi.

Katil zanlısının 170 promil alkollü bulunduğu ortaya çıktı

Olaydan sonraları kaçan ve firarı kestirmece 3 hengâm devam eden Kınçak, beldeye kestirmece averaj 2 kilometre uzaklıktaki Beyyazı beldesinde asayiş güçleri çeşidinden yakalandı. Gözaltına tahsil edilen Kınçak'ın, geçirildiği afiyet kontrolünde kestirmece 170 promil alkollü bulunduğu ortaya çıktı. Şahsın jandarmadaki tabir kabul etme süreci bitmeme ederken, ferda ise adliyeye çıkarılması bekleniyor.

Olayla ilgilendiren cumhuriyet savcılığı çeşidinden başlatılan sormaca ise bitmeme ediyor.

Gökten Ceylan
 

İLGİLİ HABER
Kendisini icraya veren emektar dünürünü ailesiyle beraberce katletti Kendisini icraya veren emektar dünürünü ailesiyle beraberce katletti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ