USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ombre eskidi röfle geri döndü

Saç dizayn uzmanı Veysel Yavuz, 2022 saç trendlerini açıklalarak, "Ombre saçların yıldızı bu sene adım adım sönüyor. Röfle ve balyaj ise baştan moda olacak" dedi.

Ombre eskidi röfle geri döndü
17-01-2022 10:13

Ünlü güzellik salonu ve saç dizayn uzmanı Veysel Yavuz, 2022 yılının saç akımları karşı bilgelik verdi. Son zamanlarda enine boyuna revaçta bulunan “ombre” uygulamasının bu sene henüz az yeğleme edileceğini dile getiren Yavuz,
“Ombre, Fransızcada ‘gölge' anlamına gelir. Bu yöntemde saça yukarı taraflarda henüz koyu, ast kısımlara akıllıcasına henüz bariz olacak biçimde dü titreşimli nitelik uygularız. Genellikle yukarı fasıl katıksız saç rengidir, ast kısımlara akıllıcasına rengi açarız. Bu infaz sonuç zamanlarda sık sık yeğleme ediliyordu, fakat yıldızı bu sene adım adım sönecek" şeklinde konuştu.

Teknikler benziyor neticeler farklı

Veysel Yavuz, müşterek zamanın pop saç pentür teknikleri röfle ve balyajın 2022'de baştan trend olacağını söyledi. Uygulamalar karşı bilgelik verici Yavuz, "Röfle, saçtaki bazısı tutamları saç renginden 1 ila 6 titrem ortada henüz ayrımlı müşterek renge pentür işlemidir. Bu yöntemde saçlar baş döndürücü önemsiz tutamlar biçiminde boyanır. Böylece saç rengi baş döndürücü henüz katıksız görünür. Balyaj tekniğinde ise renklendirme işlemine henüz baş döndürücü saçların ortalarından başlanır, nitelik uçlara akıllıcasına yoğunlaşır. Bu dü işlemde esas kendisine saçın tonunun teferrüç ilkesi gözetilir. Teknik kendisine birbirine eğik işlemler olsa da kullanıldığında ayrımlı neticeler ortaya çıkar" dedi.

"Işıl ışıldayan parlasın"

Saçlarda ışıltının da acemi yılda baş döndürücü yeğleme edileceğini tamlayan Veysel Yavuz, farklılık isteyenlere saçlarına ışıntı attırmalarını önerdi. Yavuz, "Doğal projektör saçlar, geçtiğimiz mevsim bulunduğu üzere bu mevsim da revaçta olacak. Saçlarda ışıltının yüze aydın katarak kişiyi henüz dinç gösterdiğini de belirteyim" niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ