USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Otobüs sürücüleri yolcuya dehşeti yaşattı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hususi el otobüsüne binen ortak vatandaş, ortak geçmiş otobüsün kendisini almamasından yakınınca, ineceği durakta otobüs sürücüleri kabilinden trajik biçimde zedelenmek edildi.

Otobüs sürücüleri yolcuya dehşeti yaşattı
22-11-2021 11:46

Olay, Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Çağlayan Caddesi otobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işe değerlendirmek düşüncesince Gebze'den müşterek hususi el otobüsüne binen 2 bebek babası Şenol Bayraktar (44), otobüs şoförüne müşterek esbak otobüsün kendisini almadığını söyleyerek ‘Şerefsiz' kelimesini kullandı. Bunun dair öfkelenen şoför, Bayraktar'ın yakındığı şoförün babası bulunduğunu belirtip, yolcuyu sövme ve taşlama ederek otobüsten indirdi.

Daha sonraları apayrı müşterek otobüse binen Bayraktar, indirilmiş olduğu durakta otobüs sürücüleri çeşidinden trajik halde zedelenmek edildi. Diğer yolcuların ayırmasının peşi sıra kuduruk şoförler otobüslerine binerek fenomen yerinden ayrıldı. Şenol Bayraktar ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne değişik otama oldu. Daha sonraları ise kendisini zedelenmek fail şahıslardan şikayetçi bulunan Bayraktar, bu insanların müşterek şimdi sürücülük yapmamalarını istiyor.

“Arabadan indikten sonra arkadan kafama sumsuk attılar”

Olayın kesinlikle gerçekleştiğini özetleyen Şenol Bayraktar, “Evden 18.45'te çıktım. 5 dakika sonraları köprünün oradaki köprüye geldim. Gebze-İzmit otobüsü geliyordu, el kaldırdım durmadı. 5 aksamayan sonraları ikinci anahtar geldi ona bindim. ‘Kardeşim sebep geç geliyorsunuz? İşe gidiyoruz geç kalıyoruz' dedim. ‘Demin tek anahtar geçti, vakarsız durmadı' dedim. Ben anca diyince şoför, ‘Sen ne şekil konuşuyorsun benim babamla' dedi. Ben de kusur diledim. Bana sövme ve taşlama etti, otobüsten indirdi. Sonra peşi sıra apayrı müşterek otobüs geldi. Ona bindim. Bindikten sonraları şoför telefon trafiği yaşadı. Ben anlamadım önce, yolcuları da alıyordu. Kart basarken Dilovası'na gideceğimi söyledim. Dilovası'nın neresine gideceğimi sordu. Ben de gümrüğün orada ineceğimi söyledim. İneceğim yere geldiğim devir 2 isim kapıya akilane akım etti. Ben onları yolcu zannettim. Arabadan indikten sonra arkadan kafama sumsuk attılar. Daha sonraları şoför geldi, o da vurmaya başladı. Daha sonraları köprünün orada beni otobüsten indiren şoför de gelip o da arkadan vurmaya başladı. Yolcular gelip ayırdı bizi. Şoförler de otobüslerine binerek gittiler. Ben aracısız iş hesabına geçtim. İş noktayı beni Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tomografi çekildi, şimdi sonraları emniyete değişik anlatım verdim” dedi.

“Sonuna derece şikayetçiyim”

Bu şahısların bu işi yapmalarını ve belgelerinin ellerinden alınmasını istediğini kail Bayraktar, “Çünkü kuduruk müşterek insanoğlunun sürücülük yapması tehlikeli. Yarın müşterek hanıma yahut müşterek başkasına da bire müşterek sertliği uygulayabilir bu kişiler. Sonuna derece şikayetçiyim. Maddi ve ödence davası davası açacağım” diyerek konuştu.

“Allah tek hiç kimseye bunu yaşatmasın”

Eşi zedelenmek edilmiş olduğu devir onu 4-5 kez aradığını kail Emine Bayraktar (38) ise “Kendisi fabrikaya gittikten sonraları beni aradı. Darp edildiğini söyledi. Sesi acayip geliyordu. İnanmadım önce, alay yaptığını zannettim. Telefonu kapatıp görüntülü aradığımda hakkıyla dinamit müşterek ıpıssız vardı. Ağlıyordu, gözlerinden yaş akıyordu. ‘Hemen geleyim, seni alayım yada sen çık gel' dedim. İş durumunda de apayrı eli uz yoktu, gelemeyeceğini söyledi. Eşi ve dü kızı alegori baş döndürücü çetince müşterek tün ezanı geçirdik. Sonra ulaşamadım kendisine, fenalaşmış. Güçlü değilsinizdir ancak çelimli ara vermek durumunda kalırsınız, zira dü çocuğum var, ego düşersem onlar da düşecek. 18 yaşlarında bekâr müşterek oğlum var. Onu zapt eylemek zorundayım zira en kıymetlisi, dağı, babası bu bir vaziyete gelmiş. Hastaneye götürdüklerini söylediler, ego elden oraya geçtim. Onu orada gördüğüm devir sözde eşim değil de apayrı biri gibiydi. Koskocaman müşterek menfez var, beni görmüyor, kaldırımı görmüyor. Korkunç müşterek andı, Allah tek hiç kimseye bunu yaşatmasın” halinde konuştu.

“Orada eşim değil ego de olabilirdim”

Bu derece sade olmamalı, insanoğlu bunu bu derece hazırlop yapamamalı. Böyle müşterek obje olamaz. Eşim orada cansız olsa 3 evladı babasız mi bırakacaklardı? Benim eşim duygu hastası. Bir güruh ilaçlarla yaşıyor. Bir insanoğlunun yalnızca ‘Şerefsiz' lafından çevre 3 adet evladı babasız mi bırakacaklardı? Bir cana esirgememek bu derece hazırlop mı? Bu müşterek çete. Bu alışılagelen müşterek obje değil. O an öfkelenirsiniz, o öfkeyle yapabilirsiniz bunu anlayabilirim. Ama sen yazı kuruyorsun, adamı izleme ediyorsun, 5 isim müşterek erkeğe saldırıyorsun, öldürmeye kalkıyorsun. Buna gereğince müşterek ukubet almalarını istiyorum. Bunu kimesne hazırlamaya cesurluk edemesin. Allah razı olsun orada araya giren yolculardan, eşimi kurtardılar. Belki şimdi biçimsiz müşterek obje gelecekti başına. Ne gerekiyorsa yapılmasını istiyorum. Devlet büyüklerimizden de iane istiyorum. Orada eşim değil ego de olabilirdim. Ben ergin olsam bana ne yapacaklardı? Özgecan Aslan kabil bırakacaklar mıydı orada? Böyle insanoğlu el otobüsü şoförü olamaz. Bunların cezalarını çekmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Güven Gök
 

İLGİLİ HABER
İş görüşmesine gidiyordu, artı bulunduğunu otobüste öğrendi: 3 bin 69 liralık ukubet kesildi İş görüşmesine gidiyordu, artı bulunduğunu otobüste öğrendi: 3 bin 69 liralık ukubet kesildi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Konyaspor3741-11
15MKE Ankaragücü3740-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ