USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar düşüncesince tören düzenlendi

Oyuncu Hüseyin Elmapınar düşüncesince Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Okmeydanı Cemevinde cenaze merasimi düzenlendi. Elmapınar'ın cenazesi hâlâ sonradan defnedilmek kadar Ankara'ya gönderildi. Törene dahil olan aktör dostları ise toplumun vefasızlığına sitem etti.

Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar düşüncesince tören düzenlendi
04-03-2022 16:08

Kolpaçino ve Ezel kıl payı nice ehemmiyetli projede gösteriş düzlük aktör Hüseyin Elmalıpınar, cemaziyelevvel Şişli'deki mahallesinde yürürken ihtisas krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Elmalıpınar meydana getirilen topu topu müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşama veda etmişti. 51 yaşlarında yaşama gözlerini yuman aktör Hüseyin Elmalıpınar için, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Okmeydanı Cemevinde cenaze merasimi düzenlendi. Törene, ailesi yakınları ve sevenlerinin yanı sıra, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve Elmalıpınar'ın biraz aktör dostu da katıldı. Elmalıpınar'ın aktör dostları topluluğun vefasızlığına sitem ederken, Kolpaçino ekibinden sadece dü bireyin törene geldiği görüldü.

“Hayatı süresince da Hüseyni birlikte duruşu, anlatım fail birlikte kardeşimizdi”

Cenaze törenine eklenmiş olan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Hüseyin kardeşimizle başta Firuzağa'daki birlikte pastanede, başta pandemi çağında biraz el karşılaşıp geveze etme, dertleşme imkanımız olmuştu. mühim birlikte sanatçıydı. Bu toprağın insanıydı. Güzellikleriyle mevcut oldu. Üzüntülüyüz. Beyoğlu'muzun, İstanbul'umuzun, ülkemizin ehemmiyetli birlikte insanını kaybettik. Hayatı süresince da Hüseyni birlikte duruşu, yalman ve katı duruşu anlatım fail birlikte kardeşimizdi. Başta anası peyda etmek kıl payı topu topu yakınlarına, sevenlerine rabbim dayanak versin. Milletimizin, zanaat camiamızın başı iyi olsun. İnşallah Allah bizi cennetinde buluşturur. Başımız iyi olsun” dedi.

“Keşke onun hakkını bu derece hunharcasına yemeselerdi”

Hüseyin Elmalıpınar'ın adalet ettiğini alamadığını, hakkının yenildiğini söyleyerek sitemde mevcut Abidin Yerebakan, “Hüseyin Elmalıpınar, Türkiye'de nadir yetişen, akla yatkın aktörlerden biriydi. Her şeyden önceki doğru, tam birlikte insandı. Keşke bu derece kişiye gayrimemnun gitmeseydi. Keşke onun hakkını bu derece hunharcasına yemeselerdi. Birçok ahacık parasını alamadığını, kıygın edildiğini biliyorum. Küçücük birlikte görevi güçlü aşırı şişman birlikte duruma getirebilen birlikte oyuncuydu ancak tek devir adalet ettiğini alamadı, vermediler. O da meseleye adamlık açısından baktı. Ben olsam birlikte kuruş güçlü bırakmam ancak o anca değildi. O, mahşerde aritmetik sorulacağına inananlardandı. Bu biçimde ahirete geçiş fail eksiksiz sanatkâr abilerimize, kardeşlerimize Allah'tan yağmur diliyorum” niteleyerek konuştu.

“Allah onu cennetin yolculuğuna benimseme bedel İnşallah”

Elmalıpınar'ın aktör dostlarından Ahmet Talay, “Rabbin rahmetindeki kıstak şefkati tek kaybolmadan Allah onu cennetin yolculuğuna benimseme bedel İnşallah. Yaşantımız süresince güzellikler her daim bizi helak eder. Sonunun ahiret yolculuğu bulunduğunu planladığı düşüncesince yaşamın da mevcut mekanizma ve ahiret yolculuğu arasındaki yaşantısında Hüseyin kardeşimiz ile birlikte hayli birlikte müddet bu arada kaynak verdik. O da er gidenlerden oldu. Allah'tan bu hayattaki yaşantısında bulunduğu kıl payı gayrı hayattaki yaşantısını da güzelleştirmesini, cennete yolculuğunu yetik eylemesini isteriz” biçiminde konuştu.

“Bize yakışan bu ehemmiyetli günde onun birlikte olmak”

Sektördeki vefasızlığa sitemde mevcut Volkan Başaran ise “Çok altın birlikte ağabeyimizdi. Bize de yakışan eş ve dostları şekilde bu ehemmiyetli günde onun birlikte olmak. İnşallah aktör arkadaşları ve o iletişim araçları kuruluşundaki altın patronları da burada gitmek isteriz. Çünkü insanoğlu hayattayken onların birlikte peyda etmek ehemmiyetli bulunduğu derece bu ateş günlerinde de onlara erbap kabarmak lazım. Son görevimizi hazırlamaya geldik. Rabbim topu topu ölmüşlerimize ve namına tekrar yağmur etsin. Tüm sevenlerine de başsağlığı diliyorum. Sizlere de geldiğiniz, unutmadığınız ve unutturmadığınız düşüncesince teşekkürname ederiz” ifadelerini kullandı.

“Çok uslu etkili birlikte kişiliği vardı”

Hüseyin Elmalıpınar'ın aşırı uslu etkili birlikte kişiliğe erbap bulunduğunu kail Mekin Sezer de, “Diyecek aşırı birlikte bilinçlilik yok. TRT'de Hüseyin Ağabey ile bu arada çalışmıştık. Çok uslu ruhlu, bebek kalbini hepimize yayınlayan birlikte kişiliği vardı. Başımız iyi olsun. Bunca insan, bunca canlı burada onun düşüncesince toplandı. Üzgünüz” dedi.
Geçirdiği ihtisas krizi kararı yaşamını kaybeden 51 yaşındaki Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar'ın cenazesi, Okmeydanı Hacı Bektaş-i Veli Cemevinde meydana gelen törenin ardından, defnedilmek kıl payı Ankara'ya akla yatkın yola çıkarıldı.

Yunus Emre Şeker - Batuhan Altınbaş
 

İLGİLİ HABER
Ünlü aktör Hüseyin Elmalıpınar yaşamını kaybetti meşhur aktör Hüseyin Elmalıpınar yaşamını kaybetti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ