USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi İstanbul'da açıldı

İstanbul'da, Sultangazi Belediyesince inşası tamamlanan Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın katılımıyla açıldı.

Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi İstanbul'da açıldı
06-02-2022 20:45
İstanbul

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile benzeri Emine Erdoğan'ın keyif durumunun elleme bulunduğunu belirterek, "Birkaç devir henüz konuttan ayrılmadan şehir işlerini, milletin işlerini izlem etmeye bitmeme edecek ve endamsız müddet bünyesinde esasen Cumhurbaşkanımız, 'Durmak yok, yola devam' niteleyerek önümüzde kararlılıkla yürümeye bitmeme edecek." dedi.

Yıldırım, Sultangazi Belediyesince inşası tamamlanan Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılışında icra ettiği konuşmada, Bayraktar'ın yaşamını inanılmış olduğu yolda uğraş ederek geçirdiğini söyledi.

Tesise Özdemir Bayraktar'ın isminin verilmesinin önemini dile getiren Yıldırım, "Her devir binlerce gencimiz, yetişkinimiz bu tesiste onun adını görecek, düşkünlük edecek, bu ülke, bu budun düşüncesince yaptıklarını henüz aşkın öğrenme fırsatı bulacak." niteleyerek konuştu.

Yıldırım, ülkenin gelişigüzel durumunda bu tür tesislerin yapıldığını, gençleri en iyi, en kuvvetli biçimde yaşama hazırlamayı ve Türkiye'nin 2023 hedefini gerçekleştirmekte gençlerin katkılarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

İstanbul'un dil ve görev belediyeciliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanıdığını dile getiren Yıldırım, şu biçimde bitmeme etti:

"Çukurları, çöpleri, susuzluğu, iklim kirliliğini canlı bir tanesi şekilde o günlerde 'Hızır' derece yetişti ve İstanbul'da Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber, onun ekibinde toprak düzlük müşterek dostunuz şekilde aralıksız çalıştık, İstanbul'un güvenilmiş olduğu dağlara kar yağdırmadık. O devir süregelen görev belediyeciliği, İstanbul'da ortaya konulmuş olan muvaffakiyet dalavere dalavere Türkiye'nin gelişigüzel bölümüne yayıldı ve olsa olsa 2002'ye geldiğimizde bu muvaffakiyet Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına Türkiye'yi düzen imkanını verdi. Geçen 20 sene süresince hemen İstanbul'da değil, Türkiye'nin gelişigüzel tarafında izimizin bulunmadığı tek toprak kalmadı."

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19 testinin zait çıkmasına da değinerek, "Kendisiyle görüştüm, hem kendisinin hem Emine Hanımefendinin oldukça sağlıkları iyi. Sizlere de selamı var. Birkaç devir henüz konuttan ayrılmadan şehir işlerini, milletin işlerini izlem etmeye bitmeme edecek ve endamsız müddet bünyesinde esasen Cumhurbaşkanımız, 'Durmak yok, yola devam' niteleyerek önümüzde kararlılıkla yürümeye bitmeme edecek." dedi.

"Güzel günleri, şen günleri gelişigüzel daim bu arada yaşayacağız."

Binali Yıldırım, milletin yaşamını kolaylaştırmayı ve rahatlatmayı amaçladıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"İstanbul andıran sürede müşterek deneme yaşadı, ne derece da sıkıntı çekti. Ama Rabbime şükrediyorum, elleme ki yedi tepeli toygar tarla kuşu elleme şehre Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Marmaray'ı, Avrasya'yı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, dünyanın en şişman havalimanını, çabuk treni, 220 kilometre metroyu, metrobüsleri kazandırmışız. Eğer bunlar olmasaydı bu şita afet gününde İstanbullunun kûhi ne olacaktı? İşte bu asar sebebiyle İstanbullu az buçuk olsun hüzünlerini hafifletmiş oldu. Hiç düşkünlük etmeyin bu teessürat da geride kalacak, elleme günleri, şen günleri gelişigüzel daim bu arada yaşayacağız."

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise bu merkezin gençlerin kabiliyetlerini geliştireceğini söyledi.

Kabaktepe, AK Parti'nin gelişigüzel devir gelişigüzel yerde gelişigüzel daim vatandaşın indinde olmaya bitmeme ettiğini, iz ve hizmetleriyle gelişigüzel ayrışık ihtiyacının giderilmesini sağladığını, bire müşterek sürede ilçesini, ilini ve ülkesini geleceğe istihzar siyaseti yürüttüğünü belirtti.

"Kafamızdaki çuvalı emisyon mücadelesidir"

Özdemir Bayraktar'ın kardeşi Salih Bayraktar da eş namına icra ettiği konuşmada, tesiste alın teri dökenlere şükranlarını sundu.

Ağabeyinin hedefleri ve prensipleri bulunduğunu tabir fail Bayraktar, şunları söyledi:

"Her ne pahasına olursa olsun bunlardan katiyen ve katiyen edim vermezdi. Bir devir kendisini muhip müşterek paşa, henüz bu işin başlarındayken 'Özdemir Bey, bu derece uğraşıyorsunuz, bu derece uğraş veriyorsunuz, gelişigüzel şeyinizi ortaya koydunuz. Bunu neye isnaden yapıyorsunuz?' niteleyerek sordu, müşterek akıbet alamayacağını düşünerek, elleme oruçlu olarak. Ağabeyimin verdiği yanıt şuydu: 'Şu kafamdaki çuvalı müşterek çıkarabilsem.' Kafamızdaki çuvalı emisyon mücadelesidir bu. Bu mücadeleyi inşallah gelişigüzel daim beraberce vereceğiz."

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun konuşmasında Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'ne bağlı bilgiler verdi.

Konuşmaların peşi sıra bağlı yüzme havuzu, e-spor ile deneyimsizlik merkezi derece bölgelerde görev verecek Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ