USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Parti Sözcüsü Çelik'ten, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü paylaşımı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, "AK Parti, 19 yılda, değme görev dalında zamanı reformlara ve devasa yatırımlara imza atarak birlikte hayat açmıştır. Bütün bunlar kavim siyasetinin eseridir." dedi.

Parti Sözcüsü Çelik'ten, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü paylaşımı
03-11-2021 13:20
Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin, 19 yılda, değme işlev dalında zamanı reformlara ve devasa yatırımlara imza atıp ortak meslek açtığını belirterek, halis muhlis bunların budun siyasetinin yapıtı bulunduğunu bildirdi.

19 yıl geçmiş ahit @Akparti'mizin umumi seçimlerde ortak numara kendisine ortak tane başına iktidara gelmesi, Türk siyasal hayatında ehemmiyetli ortak kilometre taşı, izlemsel ortak başlangıçtır. Vatandaşlarımız "sivil siyaset"i Ak Parti marifetiyle baştan mensur etmiştir.

#MilleteHizmetYolunda

— Ömer Çelik (@omerrcelik) November 3, 2021

Çelik, sosyal medya hesabından icra ettiği paylaşımda, 19 yıl geçmiş AK Parti'nin umumi seçimlerde ortak tane başına iktidara gelmesinin, Türk siyasal hayatında ehemmiyetli ortak kilometre taşı, izlemsel ortak baş bulunduğunu anlatım etti.

Vatandaşların, "sivil siyaseti", AK Parti marifetiyle baştan mensur ettiğini, 3 Kasım 2002'de Türkiye'de vatandaşın yönetime taraf verdiğini vurgulayan Çelik, "Aziz milletimiz, AK Parti liderliğinde Türkiye'nin siyasi, sosyal ve strüktürel dönüşümü düşüncesince iradesini göstermiştir. O günden bugüne Türkiye, çıplak siyasa marifetiyle acemi ufuklara ulaşmıştır. Partimiz kurulduğu günden bu yana değme ortak vatandaşımızın umutlarını ve düşlerini anlatım ettiği, kendine arazi bulabildiği şişman ortak yapı olmuş, bu aşamada etnik, dini, mezhebi rastgele ortak farklılık gözetilmemiştir. AK Parti, bu eksiksiz siyasetin adıdır." görüşünü paylaştı.

Tüm kademelerdeki partililerin ve partiye dil sağlayan tamamı vatandaşların, AK Parti'nin şişman yürüyüşünün mimarları olduklarını tamlayan Çelik, şunları kaydetti:

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yetenekli liderliği ile milletimize çevrik değme ayrışık vasilik tuzağı, demokrasimize çevrik değme ayrışık siyasal suikast ve Cumhuriyetimizi erek meydan tamamı katabolizma siyasetleri kaldırılmış edilmiştir. AK Parti, 19 yılda değme işlev dalında zamanı reformlara ve devasa yatırımlara imza atarak ortak meslek açmıştır. Bütün bunlar budun siyasetinin eseridir. Cumhuriyetimizi acemi ufuklara nakil iradesi diri diri ve sağlamdır. AK Parti kendisine Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, yılmadan, durmadan, kadrolarımızı yenileyerek ve güçlendirerek yolumuza bitmeme ediyoruz.

Tüm yurttaşlarımız düşüncesince baş döndürücü elan berk ortak doğacak mensur etmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle ermiş milletimizin değme ortak ferdine saygılarımızı sunuyoruz. Millet siyasetinin dayanağı AK Parti'yi değme seçimde güçlendiren vatandaşlarımıza, mahalle teşkilatlarımızdan kasa görevlilerimize denli tamamı gönüldaşlarımıza teşekkürü namus borcu biliyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ