USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sağlık mensuplarının dört gözle beklediği ek ödemelerle ilgili Bakan Koca’dan önemli açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, keyif çalışanlarını yakından ilgili ek ödemeler mevzusuna değinerek, “Toplu sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılmasına beraberce güç gösterdik. Bu hususta dayanak noktası verici Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Hazine ve Maliye Bakanlığım

Sağlık mensuplarının dört gözle beklediği ek ödemelerle ilgili Bakan Koca’dan önemli açıklama!
09-10-2021 16:10
Bakan Koca, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın iştirakı ile Afyonkarahisar'da meydana gelen Öz Sağlık-İş Sendikası Başkanlar Kurulu toplantısına online yerine katıldı. Çok sayıda sendika mümessili ve üyesinin katılmış olduğu görüşmede mütekellim Bakan Koca, ülkenin değme noktasına karışmış esenlik kurumlarındaki iştirakçi ve memuru ile 1 milyonu aşan çalışan sayısıyla bölüt en kalifiye hizmeti sunmanın gayreti süresince olduklarını anlatım etti.

Konuşmasında, pandemi çağında esenlik alanındaki Türkiye'nin ortaya koyduğu başarıya da özen çekici Bakan Koca, “Bu esenlik ordumuzun gayretini ve fedakarlığını pandemi çağında topu topu halkımız müşterek defa elan görmüş oldu ve ölçüm etti. Gerçekten, topu topu dünyanın giriş etmekte âcizlik kalmış olduğu yüzyılın en şişman tehdidi karşısında, esenlik ordumuz, yüksek müşterek mesai gider etti.

Salgının aslında bugüne şişman müşterek çabayla, gerektiğinde bölük halkından yoksun olarak, gerektiğinde izinleri silme ederek, geceli gündüzlü akıcı müşterek halde yoğunluğun üstesinden geldiler ve esenlik kurumlarımızı ayakta tutmayı başardılar. Birçok mütekâmil ülkenin tersine övünme edeceğimiz müşterek muvaffakiyet gösterdiler. Biz esenlik çalışanlarımızı müşterek etraflı yerine gördük. Aşılamada önceliği esenlik çalışanlarımıza verdik. Bu emeğin ve başarının paydaşı bulunan iştirakçi kardeşlerimizi, onları anabolizma fail siz değerli üyelerimizin şahsında müşterek defa elan kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Her yönüyle dimdik müşterek maşer düz yazı edeceğiz”

Pandeminin endamsız müddette atlatılıp alışılagelen günlere dönüleceğine inandığını tamlayan Bakan Koca konuşmasını şu halde sürdürdü:

“Bu güç günleri inşallah en endamsız müddette geride bırakacağız. Hayat normale döndüğünde de, esenlik hizmetlerimizi ve emeğimizi geleceğe elan çelimli halde geçirmek düşüncesince beraberce biçim alacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sonuç 20 senedir istikrarla sürdürdüğümüz sağlıkta tahavvül gösterimi sebebiyle giriş döndürücü önemli mesafeler aldık. Önümüzde ise giriş döndürücü şişman hedeflerimiz var. Ülkemizi çıkar biçim ve tıbbi uygulayım bilimi müdahale kazanmak kabilinden değme etapta zat esenlik gereksinimlerini karşılayabilen ve ihraç fail müşterek noktaya taşıyacağız. Sadece çağcıl esenlik tesisleri düz yazı etmekle yetinmeyeceğiz. Vatandaşımızın topu topu esenlik gereksinimlerini karşılayacak, değme yönüyle dimdik müşterek maşer düz yazı edeceğiz.”

“Daha adaletli müşterek ek ödeme düşüncesince mücahede gösteriyoruz”

Konuşmasının böylelikle 1 milyondan müşterek tomar esenlik çalışanını yakından ilişik ek ödemeler mevzusuna da yer veren ve önemli açıklamalarda mevcut Bakan Koca, “Bu maksata değme yaştan, değme sınıftan ülkü sahibi esenlik çalışanlarımızla birlikte, çiğin omuza fiilen ilerleyeceğiz. Sistemimizin en şişman gücü esenlik çalışanlarımızdır. Hedeflerimize akla yatkın elan ileriye gidebilmek düşüncesince esenlik ordumuzu elan donanımlı, elan motive ve elan çelimli düzeye taşımamız icap ettiğini giriş döndürücü dobra biliyoruz.

Toplu sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılmasına beraberce güç gösterdik. Bu hususta dayanak sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Hazine ve Maliye Bakanlığımıza da başkaca müteşekkirim. Bu çakılı ödemenin umumi keseye aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli müşterek ek ödeme düşüncesince mücahede gösteriyoruz. Sadece bugün düşüncesince değil, çalışanlarımızın ferda emeklilikte de bol bolamat düzeyini koruyabilmenin düşkü içindeyiz. Çalışma koşullarımızı adalet ve günah temelinde en adaletli düzeye geçirmek düşüncesince baştan sona beraberce çalışacağız” niteleyerek konuştu.

“Bu ülkeyi yönetenlerin indinde temiz tutacağız”

Hak- İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ise, Türkiye'nin dalında güç müşterek iklim bulunduğunu anlatım ederek şu halde konuştu;

“İçerde de dışarda da çevrili bu ülkenin ümmetin sonuç kalesi olduğuna inanılmış olduğu bu ülkenin istikrarlaştırılması düşüncesince uğraştığı içerde de dışarda da hainler gereksiz durmuyor. O devir kılıç de bire müşterek halde duygulu olacağız, gereksiz durmayacağız. Bu hainlik şebekelerinin karşısında milletimizin indinde arazi alacağız. Bu ülkeyi yönetenlerin aristokrat mücadelelerinin indinde temiz tutacağız.”

Mevlüt Tınas

 

 

 

 

 

 

 

İLGİLİ HABER
Bakan Koca: “Covid-19a dirlik en giriş döndürücü aşılama meydana getirilen devletler ortada topu topu dünyada 7. sıradayız” Bakan Koca: “Covid-19’a dirlik en giriş döndürücü aşılama meydana getirilen devletler ortada topu topu dünyada 7. sıradayız”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ