USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sakarya'nın eş güvenlik müdürleri, vatandaşla kurmuş oldukları diyalogla ayırt oluşturuyor

Sakarya'da düzenlilik ve huzurun sağlanması düşüncesince fariza fail kaymakamlık güvenlik ile büro müdürü avrat amirler, personelle ve vatandaşla kurduğu diyaloglarla ayırt oluşturuyor.

Sakarya'nın eş güvenlik müdürleri, vatandaşla kurmuş oldukları diyalogla ayırt oluşturuyor
07-03-2022 16:26
Sakarya

Sapanca ve Serdivan kabilinden iri ilçelerin yanında Pamukova kabilinden mühim ehemmiyet haiz ilçeler ile çocuk, maşer destekli ve fenomen noktayı tetkik şubelerinde 6 avrat baş fariza yapıyor.

İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, AA muhabirine, topluluğun rastgele birlikte dalında bulunduğu kabilinden itikat ve düzenlilik dalında da hanımlarla dal omuza çalıştıklarını söyledi.

Kadınların uyarınca rastgele birlikte görevin üstesinden geldiğini vurgulayan Kaya, "Kadın personelimizi elan stratejik, elan ehemmiyetli görevlere atadık. Onların aşırı güzel olacağına banko eminiz. Çok sayıda avrat personeli, kaymakamlık itikat müdürü ve ofis müdürü kendisine görevlendirdik. İnanıyorum ki dünkü görevlerinde de aşırı güzel olacak, aşırı güzel izlev üretecekler." niteleyerek konuştu.

"Üniformamızı giydikten sonraları avrat ve koca ayrımı olmaz"

Sapanca'nın önce avrat İlçe Emniyet Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan ise mesleğini 21 senedir isteyerek yaptığını söyledi.

Ailenin ehemmiyetli noktasını annelerin oluşturduğunu, kendisinin de birlikte oğlu bulunduğunu aktaran İlhan, "Hem ev hem iş yaşamını düzenleme buyurmak hakkıyla hazırlop iş değil. Evimizde gösterdiğimiz hassasiyeti, bire birlikte sürede işimize yansıtıyoruz. Mesleğimize avrat eli değmesi, bu yönde aşırı güzel." dedi.

İlhan, polisliğin aşırı afiyetle meydana getirilen birlikte iş olduğuna ayraç ederek, "Üniformamızı giydikten sonraları bizde avrat ve ya koca niteleyerek rastgele birlikte başkalık olmaz; ismi manşet amiri, memuru olur. Gönülden yapılan, isteyerek, severek, kardeş kardeş yapılabilecek birlikte iş. Kadınlara referans ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sakarya'nın en iri ilçelerinden Serdivan'da önce avrat İlçe Emniyet Müdürü olmanın gururunu canlı Sibel Özkan ise tahminî 19 senedir mesleğini sürdürdüğünü anlattı.

Kendisini gören bayanların da alım çalım duyduğunu anlatım fail Özkan, "Bu cins müspet tepkiler bizleri elan aşırı kamçılıyor. Bu meslekte avrat koca dal omuza fariza yapıyoruz. Bu mesleğin hanımı bayı yok. 7/24 çalışma mefhumu gözetmeksizin meydana getirilen birlikte mesleğin içerisindeyiz. Elimizden geleni, avrat nezaketi, inceliği, şefkatiyle birleştirerek aşırı elan ehemmiyetli bölgelere taşımaya çalışıyoruz." dedi.

"Kadınlar rastgele birlikte şeyi yapabilir, kâfi ki önü açılabilsin"

Özkan, bayanların desteklendiklerinde başaramayacağı tek şeyin olmayacağını vurgulayarak, "Mesleğimiz çetin fakat esas külfet kafalardaki ön yargıyla, 'Kadınlar yapabilir mi?' düşüncesiyle ilgili. Kadınlar rastgele birlikte şeyi yapabilir, kâfi ki önü açılabilsin, desteklenebilsin. Bu açıdan bizlere güvenen, dayanak noktası olan, önümüzü açan Sayın Emniyet Müdürümüze, Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Esma Yavaşca da hem ana hem manşet olmanın hazırlop olmadığını fakat işi isteyerek yapınca tek zorluğun kalmadığını dile getirdi.

Kişinin meydana getirdiği işi sevmesinin önemini vurgulayan Yavaşça, "İlçemizde okullara eğitimlere gidiyoruz. Özellikle kız öğrenciler polislikle ilgili sorular soruyor. Mümkün olduğunca yönlendiriyoruz, mesleğin zorluğunu, kolaylıklarını anlatıyoruz fakat elbette ki işin temelinde bu işi hazzetmek bulunduğunu kendilerine söylüyoruz." halinde konuştu.

Çocuk Şube Müdürü Özay Başkent ise birlikte ana ve avrat kendisine ofis müdürlüğü yapmanın aşırı hususi bulunduğunu anlatarak, "Çocuklara hem avrat hem ana olmamız nedeniyle elan yukarı noktada duygunluk gösteriyoruz. Çünkü benim de onların yaşında dü çocuğum var. Severek yapıyorum, çetin görünse de benim düşüncesince aşırı kolay. Çok leziz birlikte iş yaptığımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Göreviyle alım çalım duyduğunu, avrat becerikli olmanın verdiği manzara ve görevin da aşırı ehemmiyetli bulunduğunu dile getiren Başkent, vazifesini uyarınca namına getirmeye çalıştığını kaydetti.

"Kadınlarımız ve kızlarımız toplumda elan çalışkan toprak almalı"

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Komiser Arzu Koçak da hanımlara ve kız çocuklarına şu tavsiyelerde bulundu:

"Kadınlarımızın ve kızlarımızın toplumda elan çalışkan kendisine toprak almaları icap ettiğini düşünüyorum fakat bu da evde oturarak yahut beklemekle oluşmayacak. Özellikle onlardan isteğimiz, emekleri ve önündeki engelleri aşabileceklerine inanmaları. Elimize şayet lüzumlu olanaklar verilirse, dünyada başaramayacağımız tek nesne yoktur. Erkekler derece çelimli olduğumuza inanıyorum."

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Komiser Elif Salman da kızına kip olmaya çalıştığını dile getirdi.

Kızının da kendisi kabilinden manşet olmasını istediğini aktaran Salman, "Bu meslekte olduğum düşüncesince mutluyum. Kendimi çelimli görüyorum. Kızımın ve topu topu evlatlarımızın yaşamda güçlü, güzel olmalarını istiyorum. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü kendisine okullarda, dışarıda halkla iç içeyiz. Dışarıda bizi gören füru aşırı isteyerek karşılıyor, bizlere el sallıyorlar, aşırı bahtiyar oluyoruz." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ