USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Saldırıya uğrayan eczacı: 'Canımızın tehlikede olmasını istemiyoruz'

Ankara'da geceleyin dideban eczaneyi soymaya teşebbüs eden şahıs, eczacı ve teknisyeni kabilinden ruhsuz duruma getirildi. Eczacı Çağdaş Kıvılcım Erden, saldırıyla ilgili, “İnsanların sağlığını burada bizlere delibozuk ediyorlar, bunu yaparken de canımızın tehlikede olmas?

Saldırıya uğrayan eczacı: 'Canımızın tehlikede olmasını istemiyoruz'
07-03-2022 18:13

Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Çankaya ilçesine ilişkin Dikmen Mahallesi'nde meydana mevrut vakada kapüşonlu ve maskelenmiş birlikte kişi eczaneyi soymaya çalıştı. Gece bıçakla eczaneyi soymaya etkin hırsızı, eczane sahibi Çağdaş Kıvılcım Erden ve eczane teknisyeni Kürşat Şahin engelledi. Yaşanan çatışmada teknisyenin, elinden bol yaralandığı öğrenilirken, nötr duruma getirilen soyguncu, manşet kadrosuna doğrulama edildi.

Soygunu engellediğini tamlayan Çağdaş Kıvılcım Erden, “Teknisyen arkadaşımız Kürşat içerideydi, ego de bankoda bilgisayara bakıyordum. Birden bap açıldı sayaç 00.21 civarında, esasen er birlikte saatti ve el kadem çekilmemişti. Kapüşonlu, tıbbi maskelenmiş bir tanesi girdi. ‘Hızlıca kasadaki dört başı mamur paraları boşalt' niteleyerek yanıma geldi. Ben önceki hezel zannettim atasözü veremedim. Derken saniyesinde yanımda belirdi. ‘Kasadaki dört başı mamur parayı boşalt, kasanın içini gitmek istiyorum' dedi ve bıçağı gösterdi. O an anladım hezel olmadığını. Sonra usulca kasaya akilane yöneldim. O yetkin teknik adam arkadaşımız Kürşat arkadan çıktı. Hala ‘kasayı boşalt, 2 dakikan var, çabuk' denli tehditlerde bulunmaya bitmeme etti. Sonra Kürşat adım hazırlamaya çalıştı. Elindeki bıçağı görmediğini varsayarak Kürşat'a ika dedim. O yetkin kasayı alıp fırladı dışarıya. Ben de peşinden gelip dört dörtlük kapıdayken omzundan tuttum ve bu arada kaldırıma düştük. Yerdeyken elindeki bıçakla adım hazırlamaya çalıştı. Üstüne bastırıp elini tuttum ve Kürşat'ta elindeki bıçağı aldı. O yetkin birlikte komşumuz geldi ve polisi aradı. Çok geçmeden polisler de geldi ve götürdüler” ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanlarına hakkında saldırıların arttığına nazarıitibar çekici Erden, “Biz esasen burada birlikte amme rolü gerçekleştiriyoruz ve bu nöbeti avlamak zorundayız. Dolayısıyla da kafa koltukta da iş gerçekleştirmek istemiyoruz. Sonuçta şahısların sağlığını burada bizlere delibozuk ediyorlar. Onların ilaçlarını realizasyon eylemek zorundayız. Bunu yaparken de canımızın tehlikede olmasını istemiyoruz. Bir halde önlemlerin sıklaştırılmasını istiyoruz” niteleyerek konuştu.

Eczane teknisyeni Kürşat Şahin ise gecenin birlikte yarısına derece çalıştıklarını aktararak, “Elimizden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışıyoruz. Burası Dikmen Caddesi denli ünlü birlikte yer. Gözü dönmüş insanoğlu o saatte hakeza birlikte bilinçlilik yapabiliyorsa bundan sonra gecenin ilerleyici saatlerini siz düşünün” dedi.

Doğukan Gürel - İbrahim Çakmak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ