USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Saplantılı aşık dehşetine uğrayan kadının ablası konuştu

Avcılar'da sabit fikirli aşkı çeşidinden yüzüne kimyevi konu dökülen Yasemin Uzunçelebi'nin ablası Nazlı Uzunçelebi konuştu. Acılı abla, kardeşinin taayyüş ihtimalinin yüzdelik birlikte bulunduğunu söyleyerek, ”Benim kardeşim Yasemin ne evvel kuvvet mağduru ne de sonuç o

Saplantılı aşık dehşetine uğrayan kadının ablası konuştu
08-10-2021 16:15

Avcılar Merkez Mahallesi Katip Ahmet Sokak'taki 4 eğik binada 5 Ekim Salı haset yaşanmış bulunan olayda, Mehmet Y. adlı şahıs, sabit fikirli müşterek biçimde aşka düştüğü müşterek cümbüş mekanında etkin Yasemin Uzunçelebi'yi (42) aşkına yanıt bulamayınca yıldırma etmiş, hâlâ sonrada kadının evine geceleyin saatlerinde sezdirmeden girerek kimyevi husus döküp kaçmıştı.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi dertli kısmına kaldırılan Yasemin Uzunçelebi'nin gözünü kaybetmiş bulunduğu ve yüzünün müşterek bölümündeki yanıkların kemiğe genişliğinde eridiği belirleme edilmişti.

Talihsiz kadının ablası konuştu

Yaşanan dehşet sonrası şu an derin bakımda bulunan ve yüzdelik müşterek geçinme şansı bulunan hız mağduru kadının kederli ablası Nazlı Uzunçelebi İHA muhabirine konuştu. Kendisinin de müşterek hız mağduru bulunduğunu ve senelerdir şiddete gönül rahatlığı savaş ettiğini tamlayan Nazlı Uzunçelebi, “3-4 gündüz olmaktadır bu olay. Biz ayrı yaşadığımız düşüncesince o kendisi, vakası tığ de polislerden öğrendik. Hastaneye gittik. Kardeşimin derin bakımda olduğunu, vakaları sonradan öğrendik tığ de. Çok müşterek obje bilmiyoruz, işin aslını. Saplantılı, ona kafayı takmış müşterek koca dost kurbanı oldu. Kardeşinin yaşamış bulunduğu hız her insanın başına gelebilecek. Söylenecek aşırı obje var, Sosyal medyada veya basında yazılan, çizilen şeyler beni akıbet adım tasalı etti. Bir kadın kendisine dakika müşterek erkekle, cümbüş mekanında tanıştığını tez ederek. Ya Allah aşkına hanımlar ne vaziyette öldürülmez, ne vaziyette katledilmez? Ben baylara çığırmak istiyorum. Kızları, hanımları ne koşullarda öldürmeyeceğinizin, ne koşullarda taarruz etmeyeceğinizin müşterek yazılmış metni olsun" dedi.

Kardeşine kimyevi husus dökerek hastanelik fail erkeğe reaksiyon yayınlayan Nazlı Uzunçelebi, "Ruh hastası. Kadın almak durumunda mı senin sabit fikirli arkadaşlığını? Kabul etmiyorsa bunu ısrar ederek ve böylecene katiyen bildirme edilmeyeceğini öğrendiğinde katletme hakkını ona ki verdi? Niye verdi? Şöyle söyleyeyim, müşterek şeyin temeli olur. Yasemin Alanya'da temaşa eğitimi vs. bulunan ekin sanatla ilişik müşterek kısımda iş buluyor ve orada evini tutuyor bu sabit fikirli kişiden yavrulamak için. Bu ispatlanabilir. Kız gelip buradaki hususi eşyalarını alıp yaşamını bu sabit fikirli kişiden uzakta yaşamaya uyarlanmış etmiş, ispatlamış biçimde vardığında burada. Her ne şekildeyse, bundan sonradan bunu polisler ortaya çıkaracak. Artık anahtarla mı girdi, anahtarsız mı girdi? Yani evinize haydut nite girer veya şöyleki de olabilir. Bu nite girmiş, o onun sevgilisi miymiş? Velevki kocası, nikahlı kocası veya koca arkadaşı. Ne bulunduğunun ne önemi var? Yani onun yakılmaya, öldürülmeye, kısaca o doğruluk bu kişiye" dedi.

Kardeşini hastanelik fail insanın ailesine de seslenen Nazlı Uzunçelebi, "Bugün bu mikrofon bana tutulacağına, sizi arılama ediyorum, söz gelişi onu yetiştiren, onu büyüten cani diyorum doğrudan katil. Benim gözümde o müşterek katil, cani. Onu yetiştiren aileye uzatılsın, nite müşterek evlat yetiştirdin niteleyerek onlara sorulsun. Bu bebek nite hakeza müşterek insana, canavara dönüşmüştür onun yaşamı incelensin. Buradaki benim acım, ego burada konuşuyorum. Onu yetiştirenlere bu istifham sorulmalı" ifadelerini kullandı.

Kardeşinin derin bakımda bulunduğunu kail Nazlı Uzunçelebi, "Dün gördüm, 2 kere derin bakımda gördüm. Yüzde 1 geçinme tutunma arzusu mevcut ve oradan geçinme tutunacağına inanıyorum. Fiziken bundan sonradan o kardeşim görünmüyor lakin makinaların yardımıyla yaşamda şu anda. 4. adım yanık. Yasemin'le en akıbet iş noktayı açtığımda açılışıma geldi, kutlama geçirmek düşüncesince geldi" niteleyerek konuştu.

Zanlının evvel akşam ezanı yakalandığını hatırlatan Nazlı Uzunçelebi, "Şiddet 23 senedir bu biçimde şiddete gönül rahatlığı savaş fail müşterek kadınım. Bugün 47 yaşındayım. 21 yaşımdan bu yana yegâne yaşıyorum, bekâr yaşıyorum. Hayatımı koca mesleğini yürütme ederek kısaca erkekleşerek gönülsüz erkekleşerek yaşamda kaldım. Ben de hız mağduruyum. Ben de içimdeki 21 yaşımdan bu yana müşterek kadını kendim öldürerek, onun duygularını öldürerek yaşamda kaldım" niteleyerek konuştu.

Gülşah Kahveci - Sema Demir - Deniz Zeybek
 

İLGİLİ HABER
Avcılarda sabit fikirli aşık dehşeti, kadını kimyasalla yaktı Avcılar’da sabit fikirli aşık dehşeti, kadını kimyasalla yaktı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ