USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Silahlı saldırıda kurşun 12 yaşındaki çocuğa isabet etti

Küçükçekmece'de motosikletli dü ad husumetlisi bulunduğu genci gence parkta silahlı saldırı düzenledi. Saldırı esnasında kurşunlardan bir tanesi parkta oynayan 12 yaşındaki çocuğa isabet etti. Polis saldırganların yakalanması düşüncesince degaje kabiliyetli emek vermek başl

Silahlı saldırıda kurşun 12 yaşındaki çocuğa isabet etti
05-03-2022 15:11

Olay, evvel şeb ezanı saatlerinde Küçükçekmece Sultan Murat Mahallesinde mevcut ortak parkta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği daha belirlenemeyen maskelenmiş dü ad motosikletle parka geldi. Şahıslardan bir tanesi motosikletten inerek parkta mevcut husumetlisi E.G'ye akla yatkın değişik acı etmeye başladı. E.G, vücudunun türlü yerlerinden yaralandı. Bu tam kurşunlardan bir tanesi parkta oynayan 12 yaşındaki kız evladı A.Ç'nin omuzuna isabet etti.
Saldırgan görüngü durumunda uzaklaşarak geldiği motosikletle kaçtı. İhbar ilişkin görüngü adına manşet ve afiyet ekipleri atıf edildi. Olay adına mevrut afiyet ekipleri yaralıları önce müdahalenin peşi sıra hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise görüngü durumunda tetkik yaptı.

Yapılan incelemenin peşi sıra alıcı ve tanık düzentileme fail Küçükçekmece Emniyetine ilişkin emniyet ekipleri, saldırganları tespit etmek düşüncesince açık istidatlı çalışmalarını sürdürüyor.

Hayati tehlikesi yok yaralıların hastanedeki tedavisi sürüyor. Olayla ilişik başlatılan anket sürüyor.
Öte yandan, saldırganların motosikletle gelişi ve olayın peşi sıra kaçış anları çevredeki emniyet kamerası çeşidinden kaydedildi.

Medeni Topaloğlu - Tuncay Pehlivan - Veysel Ensar Gökçegözog
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ