USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Siyasilerden Covid-19’a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı

Siyasiler, Covid-19'a yakalandığını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yayımladıkları mesajla geçmiş olsun dileklerini iletti.

Siyasilerden Covid-19’a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı
05-02-2022 17:28
Siyasiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Covid-19'a yakalandığını açıklaması karşı geçmiş olsun mesajı yayımladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bulunmaz benzeri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi, hayatları süresince verdikleri mücadeleyle rastgele ayrışık sıkıntıyı beraberce aşmışlardır. Allah'ın izniyle, güneş tacı virüsü de beraberce atlatacaklardır. Rabbim, çabuk sürede onma versin inşallah” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanım, Rabbim, Şâfî adı şerifi ile size onma versin. Rabbim, rastgele ayrışık hastalıktan ve kötülükten sizi korusun. Rabbim, merhamet, korunum ve onma elini üzerinizden on paralık çekmesin...Âmîn. Aziz Türk milletinin ve bilumum mazlumların duası sizinledir” ifadelerine toprak verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ise toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirdiği paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bulunmaz benzeri Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah'tan onma diliyorum” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, “Sayın

Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bugüne denli sert baş döndürücü kötülüğü mağlup ettiği kabil bu virüsü de yenecektir. Allah'tan acele şifalar diliyorum” cümlelerine toprak verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise meydana getirdiği paylaşımda, “Covid-19 testi fazlalık çıkan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bulunmaz benzeri Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acele şifalar diliyorum. Rabbim sizleri başımızdan kalık etmesin” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, “Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım. Milletimizin ve tamamı mazlumların duası sizinle. Rabbim size, bulunmaz eşinize ve tamamı hastalarımıza onma versin” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, toplumsal paylaşım sitesi Twitter'dan meydana getirdiği paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bulunmaz Hanımefendi'ye Allah'tan acele şifalar diliyorum. Milletimizin duaları rastgele sürekli Sayın Cumhurbaşkanımızla” ifadelerini kullanıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bulunmaz benzeri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendiye Rabbimden acele şifalar diliyorum. Allah sizi başımızdan kalık etmesin” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy toplumsal medyadan meydana getirdiği paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan'a geçirdikleri yorgunluk zımnında geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hafif halde süreci tamamlayacakları inancıyla sağlıklı, sağlıklı levent boylu ömürler dilek ediyorum” laflarını kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yerine Milli Eğitim Bakanlığının toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirilen paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanı'mız ve kalburüstü benzeri Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabb'imden kendilerine acele şifalar diliyorum” ifadelerine toprak verildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda “Covid-19 sınav neticeleri fazlalık çıkan Sayın Cumhurbaşkanımız ve saygıdeğer benzeri Emine Erdoğan Hanımefendiye Rabbim'den acele şifalar diliyorum, dualarımız sizinle” ifadelerini kullandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter'dan meydana getirdiği paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımız

Recep Tayyip Erdoğan'a ve bulunmaz benzeri Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun, Allah'tan acele şifalar dilerim” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirdiği paylaşımda, "Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım… Size ve eşiniz Saygıdeğer Hanımefendi'ye acele şifalar diliyorum. Milletimizin duaları sizinle…" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise, “Dualarımız sizinle efendim” ifadelerini kullandı.

Huzeyfe Tarık Yaman
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ