USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sokak düğününde havaya ateş açan maganda gözaltına alındı

Gaziantep'te meydana getirilen ortak çıkmaz düğününde havaya ateş açan şahıs, alanda mevcut kolluk ekipleri kabilinden gözaltına alındı. Şahsın kolluk ekiplerinden kaçmaya emek vermesi ve yaşanmış olan kovalamaca kararı yakalanması ise el telefonu kamerasına yansıdı.

Sokak düğününde havaya ateş açan maganda gözaltına alındı
13-07-2022 10:03

Olay, bayramın dördüncü haset Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi 8 Şubat Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede meydana getirilen çıkmaz düğününe eklenen müşterek şahıs, düğün sırasında silah ile havaya yüz kere ateş etti. Büyük bulut ve ürkü anlarının yaşandığı vakası ayırt eden bölgedeki manşet ekipleri, düğün magandasına acilen dahil ederek gözaltına aldı.

Kaçmaya çalıştı, yaşanmış olan kovalamaca kararı yakalandı

Düğün magandasının gözaltına alınma anları ise el telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, havaya ateş açan şahsın manşet ekiplerinden kaçmaya emek vermesi ve yaşanmış olan kovalamaca kararı yakalanması arazi aldı. Yakalanan düğün magandası, manşet aracına bindirilerek gözaltına alındı.
Olayla ilişik anket başlatılmış olduğu öğrenildi.

İLGİLİ HABER
Düğün magandalarının trafiği kapatıp aldatmaca oynadıkları o anlamış olur kamerada Düğün magandalarının trafiği kapatıp aldatmaca oynadıkları o anlamış olur kamerada
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ