USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sokak röportajıyla gündeme gelen İbrahim Ufuk Kaynak İHA’ya açıklamalarda bulundu

Sosyal medyada icra ettiği çıkmaz röportajıyla adından yalan ettiren İbrahim Ufuk Kaynak, İHA'ya hususi açıklamalarda bulundu. Kaynak, “Şimdi maksat tespiti ile tekerlek tekerlek elden hoppadak finiş noktasına geldiler. Tam beraber ihtilaf devreye giriyor. Ana ihtilaf onlara dirilik

Sokak röportajıyla gündeme gelen İbrahim Ufuk Kaynak İHA’ya açıklamalarda bulundu
27-10-2021 23:54

Sosyal medyada meydana getirdiği çıkmaz röportajında Türkiye'nin ortamında bulunmuş yer aldığı ekonomik, politik ve içtimai mevzularla ilgilendiren meydana getirdiği açıklamalarla adından uydurma ettiren İbrahim Ufuk Kaynak, düşüncelerini İhlas Haber Ajansı (İHA) ile paylaştı. Asıl mesleği kazı bilimci - zanaat tarihçisi bulunan İbrahim Ufuk Kaynak, hislerinin her insanoğlunun eş hisleri bulunduğunu söyledi.

“Muhalefetin rolü tahrip etmek değil yapmaktır”

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na müteveccih eleştirilerde mevcut İbrahim Ufuk Kaynak, “Aslında hislerimi anlattım. Ama o hisler beye birlikte insanoğlunun eş hissiymiş. Bu denli şişman bulaşık yapacağını uğur boncuğu düşünmemiştim. Ama yapmış oldu baş döndürücü şişman birlikte bulaşık yapmış oldu emniyetsiz şişman birlikte muhabbet yumağı oluştu. Çok birlikte tomar filhakika art hizmetçi aldım. Ben buradan yola çıkarak esasında size şurası söyleyebilirim. Ben elhak mesleğim yerine kazı bilimi - zanaat tarihçisiyim. Fakat dikkat alanım arsıulusal ilişkiler. Şöyle birlikte nesne düşünüyorum umumi yerine Kılıçdaroğlu hani erk olması yahut Cumhuriyet Halk Partisi'nin erk olmasından çok ne gerçekleştirmek istedikleri doğrultusunda aralık var. Ya ego rastgele birlikte şeye karşıyım. Ben şunları şunları yıkacağım. Bilmiyorum bu hakkıyla birlikte söyleyiş değil. İnsan nite olabilir da hakeza birlikte söylemde sonsuz yerine bulunabilir. Muhalefetin rolü tahrip etmek değil yapmaktır. Siz dünyanın en güzel şeyini de yapsanız tığ buna icazet vermeyiz diyor o partinin sözcüsü. Ya hakkıyla matrak kalıyor. Hani dünyanın uğur boncuğu durumunda hakeza birlikte açıklama yapılmaz. Gerçekten eseme sınırlarını haricinde o nedenden diyorum hani tümen kendisinin ego değil tümen kendisinin iktidara filan müstahak görmüyor” dedi.

“PKK sizi tükürüğü boğar dedikleri insanoğlu ile beraber”

CHP'nin ‘PKK sizi tükürüğü boğar' dedikleri insanoğlu ile birlikte bulunduğunu kail İbrahim Ufuk Kaynak, “Türkiye'nin lehine olabilecek rastgele birlikte şeyin aleyhindeler. Bu birlikte hakkıyla eseme zorlaması şu demek oluyor ki nereye denli olacak bu? Türk devletinin aldığı eksiksiz kararlara karşılar. Bunlar güzel de olsa elhak kendilerine güzel olsa da erinç çıkıyorlar. 3 parça güreşçi köprüsü yapılmış oldu Cumhuriyet Halk Partisi erinç çıktı. Ama demincek bütünü üzerlerinden geçiyorlar bu köprülerin. Türkiye'nin rastgele birlikte tarafında beye birlikte gelişmeler var. Bu gelişimleri eş görse de ha hakeza birlikte evolüsyon mevcut diyemiyor. Ama en önemlisi yanına seçtiği ortağı yani, 'biz elan reis bey Apo'nun heykelini dikeceğiz, PKK sizi tükürüğü boğar' dedikleri insanlarla beraber. Siz açıklayın bana birlikte şeyde erk olurlarsa minimum yüzdelik 30 verecekler hem bakanlıklardan hem kadrolardan. Türkiye hakeza birlikte şeye anık mı? 40 yıldan sonradan terörü bitirdik sonradan ne bakanlığı bunlara verecekler?” halinde konuştu.

“Bakın emniyetsiz birlikte kazançlı hücum ile erinç karşıyayız”

Türkiye ekonomisinin birlikte saldırıyla erinç karşıya bulunduğunu kail Kaynak, “Şimdi şöyleki birlikte şey? Bu Covid vakası dünyanın çoğunu baş döndürücü birlikte tomar sayıda etkiledi. Hemen doğrudan eksiksiz ülkeler bu işe girdiler. Kazanç kapıları durdu, mevhibe gelirleri durdu, insanoğlu baş döndürücü şişman sıkıntıya girdi. Bütün dünyada bire birlikte şekildeydi. Ama cümle öz sıkıntısını biliyor dışarıdakinin sıkıntısını bilmiyor. Dışarıdaki insanoğlu bire birlikte biçimde bire birlikte şeyi söylüyorlar. Arada birlikte biricik ayırt var. Onlar naaş topladı tığ naaş toplamadık. Böyle birlikte anne farkımız var. Onların istedikleri derece derman bulamadılar tığ hepsini bulduk, yetiştirdik. Ama bunun karşılığında bizimde eksiklerimiz var. Çünkü Türk Devleti, filhakika çelimli birlikte mutluluk filhakika çelimli birlikte mutluluk bakın emniyetsiz birlikte kazançlı hücum ile erinç karşıyayız. Bu toy değil insanoğlu diyorlar ki dost aha biraz bunun suçu değil efendim. Suçlu bulunan diyor ki elhak hatırlayın Trump'ın dediğini Türk Ekonomisini paramla döveceğim, paramla mahvedeceğim. Adam bunu dediği biçimde siz diyorsunuz ki yarayışlı şunlar yaptı. Yapan söylüyor elhak bunları bunu ego yapıyorum diye. Yani bizlere elan nite söylenmesi gerekiyor. İbret alabilmemiz için. Diyecekseniz ki ne yapsak da bundan kurtulalım? Bakın yeniden alçak kul olsanız başkalık Türk Devleti olursanız kurtulamazsınız” sanarak konuştu.

“Hiçbir mutluluk yöneticisi öz halkını sıkıntıya gard eylemek istemez”

Dünyada global birlikte tutum sisteminin bulunduğunu tabir fail Kaynak, “Papua Yeni Gine kurtulabilir, Afrika'daki rastgele birlikte ülke, Avrupa'daki rastgele birlikte yurt ama Türkiye ilhanlık geçmişi yer aldığı düşüncesince onların gözünde affedilemezdir. Sürekli yerine ne büyümesi ne de bölgedeki kuvvet dengesi açısından belli birlikte küçülmemeye düşmesi müstelzim birlikte ülkedir. Türkiye bu dengeyi değiştirir. Türkiye bu sıkıntılarla erinç karşıya hem kazançlı yerine hem başka çeşitli yerine ego ne söylersem söyleyeyim. Karşımdaki insanoğlu diyecek ki abi şu denli kazançlı anlamda tekaüt durumdayız. Gerçekten birlikte külfet var. Yani bugün bunun arasında yalnızca insanoğlu şurası zannediyor? Bizim yöneticilerimiz bizlere ezinç olsun sanarak bunu yapıyor. Böyle birlikte şeyin zorluğunu uğur boncuğu devir bellek edememek yada anca birlikte nesne düşünememek. Dışarıdan bakılınca hakeza görünmüyor. Aslında rastgele birlikte nesne mevcut bizlere verilmiyor. Ya bu denli değildi hakkıyla değil uğur boncuğu mutluluk yöneticisi öz halkını sıkıntıya gard eylemek istemez. İstemez hakkıyla yalnızca global birlikte manzume var. Bu sistemin içerisindeki cezalandırmayı bilmeleri lazım. Onu kazara baş döndürücü zorlanıyorlar. Yani vakaları kavramakta insanoğlu baş döndürücü zorlanıyor” cümlelerini kullandı.

“Hiçbir nesne yapmayacağım deyip iktidara neşet eylemek istiyor”

Her asrın başlangıcında dünyada dönüşümlerin bulunduğunu tabir fail İbrahim Ufuk Kaynak, “Her asrın önce çeyreği transformasyon zamanı. Yeryüzündeki coğrafi biçim yenmenin fiziksel şekillerin yurt sınırlarının belirlenmesinin ve bölüşümün bittiği zamanlardır. 1900'lerde, 1800'lerde böyle, 2000'li zamanlarda da böyle. Bu ne düşünmek önümüzde en birlikte tomar 4 yılımız kaldı demek. 2025 yılına denli baş döndürücü şişman şekillendirmeleri olacak demincek gelelim ihtilaf olayına. Kim niçin ne denli hazır? Varsayalım ki kazanıldı Allah aşkına şu anne denli birlikte biricik sözcük duydunuz mu? Hiçbir tedbir yapmadan ego iktidara talibim düşünmek ne bellek eksiksiz planlara karşıyım niteleyerek iktidara isteyen edinmek ne akıl. Gerçekten insanoğlu zorlanıyor. Türkiye'nin karına olabilecek rastgele birlikte şeye erinç çıkarak ego erk edinmek istiyorum. Ama erk edinmek isterim ama ne olursa olsun bu hakkıyla katlanılamaz birlikte ateş veriyor insanlara? Bunu görmüyorlar bakın 10 intihap 9 intihap geçti Her seçimde bire birlikte hacim oy aldılar, bire birlikte hacim oy düzlük o şahıs. Bakın bana bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi beni paylaşmış. Kendi abisi erinç söylediklerini oraya da koymuş bana da atıfta bulunarak bunları yapmış katkısız olsun. Ben de kendisini paylaştım. Bakın bizim karşımızda anca birlikte nesne mevcut ki, uğur boncuğu nesne yapmayacağım deyip iktidara neşet eylemek istiyor. Ya niçin neşet eylemek istiyorsun o devir otoyollara karşısın, köprülere karşısın, barajlara erinç çekirdeksel santrale karşısın, devletin İHA - SİHA teknolojisi de karşısın, bileşimli zekâya karşısın Azerbaycan'a iane etmemize karşısın. Suriye'ye dayanaklık eylemek olmamıza karşısı karşısın. Teröristleri durdurmamıza karşısın. Neye erinç değilsin? PKK'ya baş döndürücü enteresan biliyor musunuz? Neye erinç değilsin sorusunun yanıtı PKK sizi tükürüğü ile boğar diyenlere erinç değil, art küsurat rastgele birlikte şeye erinç olabilir. İşte bu makul gerçekte Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tümen inanmaz ayrı ayrı birlikte yöne sürükledi” halinde konuştu.

“9 intihap kaybetmiş yer aldığı biçimde karşıdakine zorba dedi”

 

Muhalefette mevcut siyasilerin bazılarının diktatörlük ifadelerine müteveccih mütekellim Kaynak, “9 intihap kaybetmiş yer aldığı biçimde karşıdakine zorba dedi bundan ala zorba olmaz. Yüzde 24'ü geçemeyen birlikte diktatör, siz düşünün gerçekte diktatörlük bu. Daha 4 yıl öncesine denli rastgele birlikte tarafta bomba patlıyordu. Ama demincek patlamıyor. Demek ki akıllıca birlikte şeyler yapılıyor. Birilerinin bunları anlatması, açıklaması gerekiyor. Bunları hissedenlerinde dosdoğruyu söylemesi gerekiyor. Bu ülkede filhakika bakın elan düne denli bu denli er manşet martir oluyordu caddelerde gezmeye korkuyordunuz, ne başüstüne da çabucak bir tanesi bu denli çıyan ortadan kayboldu? Yok, şişman baş döndürücü şişman doğuda operasyonları yapıyorduk 100 bin, 150 bin askerle uğur boncuğu seferinde esas birlikte başarıya ulaşamıyorduk” dedi.

“Ana ihtilaf onlara dirilik suyu veriyor ve ayağa kaldırıyor”

Seçimlerde anne ihtilaf partisinin yıldırı ablacı partilere dayanaklık eylemek vererek onlara dirilik suyu bulunduğunu kail Kaynak, “Dağı, taşı bombalıyoruz diyorlardı bize. Şimdi maksat tespiti ile tekerlek tekerlek doğrudan hoppadak finiş noktasına geldiler ki birlik birlikte ihtilaf devreye giriyor. Ana ihtilaf onlara dirilik suyu veriyor ve ayağa kaldırıyor. Ülkenin çokluk durumunda yüzdelik 7'yi geçemeyecek partiyi İstanbul'da en ensesi kalın alanlarda gerçekte yeniden ayağa erinç olması müstelzim şahısların desteğiyle meclise koydular biliyor musunuz? Hakikaten diyorum birtakımı şeyleri kullanıcılarını anlamakta zorlanıyor hakkıyla zorlanıyor. Madem ülkeyi seviyoruz güzel yapılanları güzel demeyi aşina edinmek zorundayız. Kötü yapılıyorsa fikrini söyle yarayışlı efendim. Bu da çirkin de ama güzel yapılanlara ha bu da doğrudur. Bu da bunun hakkıdır de haklıya hakkını hasretmek lazım” sanarak konuştu.

Davut Has - Veysel Ensar Gökçegözog
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ