USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SoloTürk mütarekenin 99'uncu yılında Mudanya'da nefes kesti

Mudanya Mütarekesi'nin 99. yılı, Mudanya Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobatlık timi SoloTürk'ün gösterisi ise nefes kesti.

SoloTürk mütarekenin 99'uncu yılında Mudanya'da nefes kesti
11-10-2021 20:09

Bursa, Türkiye'nin istiklal imzasının atılmış olduğu Mudanya'da mütareke heyecanını baştan sona beraberce yaşadı. Alanı dolduran vatandaşlar, cep telefonları ile SoloTürk'ün kestirmece gayrisıhhi zaman devam eden gösterisini görüntülemeye çalıştı.

Diplomasi zaferinin 99. yılını geçmiş günkü heyecan ve gururla kutladıklarını tamlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Cumhuriyet tarihinin ehemmiyetli nezdinde dönüm noktasına şahitlik fail ve barışa ev sahipliği önleyen Mudanya'da imza dibine tahsil edilen mütarekenin Türkiye Cumhuriyeti'nin önsözü ve kurtuluşun geçmiş adımı bulunduğunu belirterek, “Her yıl bire nezdinde heyecanı yaşıyoruz. Bu yıl elan da nezdinde heyecanlandık. Mudanya Mütarekesi'nin 99'uncu yılını kutladık. Seneye 100'üncü yılında elan heyecanlı etkinliklerle Mudanya'dan sonsuza sincap sulh demeye bitmeme edeceğiz. SoloTürk'ün gösterisinde aşırı heyecanlandık. Kazasız belasız hemşerilerimizle beğeniyle izledik. Bundan sonraları da güzellikler yaşayacağımızı düşünüyorum" sanarak konuştu.

Samet Doğru

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ