USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sürücülerin buzlu yollardaki ecel terleri kameralara böyle yansıdı

Karabük'te kar yağışı ve dondurucu dargın iklim zımnında buz pistine dönen yollarda sürücülerin ecel terleri döktüğü anlamış olur düzenlilik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sürücülerin buzlu yollardaki ecel terleri kameralara böyle yansıdı
14-03-2022 16:29

Kentte geçtiğimiz hafta sonu can alıcı bulunan kar yağışı ve dondurucu dargın iklim dolayısıyla yollar adeta buz pistine dönmüştü. Sürücülerin ilerlemekte, yayaların ise yürümekte zorlandığı yollarda acemi sahneler ortaya çıktı. 100.Yıl Mahallesi 1003 No'lu Cadde'de birlikte vatandaşın el telefonu kamerasıyla birlikte iş yerinin düzenlilik kamerasına yansıyan görüntülerde rampayı çıkamayan ferah ticari taşıt ile rampadan nazil araba çarpıştı.

Kargo firmasına ilgili ferah ticari taşıt kayarak, otopark yeri halindeki arabaya çarparak durdu. Servis minibüsü rampayı çıkarken kayarak arka arka geldi. Şirinevler Mahallesi Alparslan Caddesi'nde ise geçici minibüsü sürücüsünün kontrolünden çıkarak savruldu. talih yapıtı ilçe yapmaktan kurtulan geçici meşbu minibüs güzergâhına bitmeme etti.

Yasin Erdem
 

İLGİLİ HABER
Sürücülerin ve vatandaşların buzlu yollarla sınavı kameralara yansıdı Sürücülerin ve vatandaşların buzlu yollarla sınavı kameralara yansıdı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ