USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Taksim'de gasp anları kamerada: Telefonunu çaldığı genci güreşçi gibi yere serdi

Taksim'de işyerinden çıkarak durakta otobüs muntazır canlı DJ, kaldırımda duran ortak şahsın saldırısına uğradı. Gencin elindeki 33 bin lira cep telefonunu çalarak kaçmaya etkin şahıs, namına direngen genci güreşçi gibi sırtından kavrayarak yere serdi. Gasp hatırat kameral

Taksim'de gasp anları kamerada: Telefonunu çaldığı genci güreşçi gibi yere serdi
03-07-2022 10:04

Olay, geçtiğimiz hafta çarşamba haset sabahleyin saatlerinde Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üstünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taksim'deki müşterek akşam kulübünde DJ'lik özne Ahmet Ç., işyerinden çıktıktan sonradan otobüs durağına akıllıca yürümeye başladı. Bir müddet sonradan durağa mevrut genç, müşterek işyerinin uğrunda oturup beklemeye başladığı tam yaşamının şokunu yaşadı. Gencin yanına yakın müşterek şahıs, işyerinin uğrunda oturan Ahmet Ç.'nin müşterek enstantane fotoğraf dalgınlığından faydalanarak elindeki 33 bin teklik tutarındaki cep telefonunu alıp kaçmaya çalıştı. Bu tam Ahmet Ç. şahsı ardı sıra koşarak yakaladı.

Gaspçı namına direngen genci güreşçi gibi yere serip kaçtı

İkili ortada yaşanmış olan çatışma sırasında gaspçı, Ahmet Ç.'yi sırtından kavrayarak güreşçi gibi kaldırıp yere serdi. Dengesini toplayan gaspçı, yere sakıt telefonu da alarak Tarlabaşı Bulvarı'na akıllıca kaçtı. Gasp anları ise düzenlilik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde alelade ve dostlarının sokakta dolaştığı ve hemen sonra müşterek işyerinde oturan şahsın telefonunu kapıp uzaklaşmak istediği ve namına direngen şahsı sırtından kavrayarak yere serip telefonu alarak kaçtığı görülüyor.

Beyoğlu Asayiş Büro ekipleri gaspçı ve dostlarını yakaladı

Olayın arkası sıra gencin suç duyurusu karşı fenomen adına mevrut Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gencin ifadesine başvurarak yakınlarda mevcut düzenlilik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan icraat kararında Beyoğlu polisi gaspçının emniyette kaydı mevcut Fatih O. (23) ve kabahat ortakları Yunus A. (19), Mehmet T. (18) ve Adnan T. bulunduğunu belirleme etti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mehmet T. ve Yunus A.'yı Doğramacı Recep Sokak üstünde yakaladı. Kapkaçı meydana getiren Fatih O. ve Adnan T.'nin ise ayrıksı müşterek suçtan yakalandığı ve mahkemeye gönderme edilmiş bulunduğu belirlendi.

Olaya müdahil 4 gaspçı tutuklandı

Gasp vakasını meydana getiren Fatih O., karıştığı ayrıksı müşterek kabahat dolayısıyla yakalanması kararı çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Adnan T.'nin ise adli arama gibi başıboş bırakıldığı öğrenildi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri başıboş küsurat Adnan T.'yi Kağıthane Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda gasp vakasının zanlısı bulunduğu sebebi öne sürülerek tekrar gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan 3 kişi gönderme edildikleri adliyede çıkartıldıkları mahkemece “gasp” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Doğan Can Cesur
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ