USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Taksim’de genç kızı felç eden öldüresiye dayak kamerada

Taksim'de 24 yaşındaki genç kız, ablasının nişan yemeği sonrası abdesthane gereksinimi düşüncesince girmiş olduğu birlikte mekanın çıkışında ecnebi tabiiyetli birlikte kişi kabilinden sumsuk ve tekmelerle öldüresiye dövüldü. Dehşet anları kameralara yansırken, almış o

Taksim’de genç kızı felç eden öldüresiye dayak kamerada
28-11-2021 10:37

Beyoğlu Taksim'de meydana mevrut vakada aşçılık özne 24 yaşındaki Zehra Meraklı, ablası Büşra Meraklı'nın nişan töreni sonrası tebrik gerçekleştirmek düşüncesince tün ezanı saatlerinde yakınlarıyla baş başa beraberinde restorana gitti. Yemek sonrası genç kız, tuvaleti görmek düşüncesince beraberinde cümbüş mekanına girdi. Eğlence mekanından çıkacağı esnada Meraklı'ya takiben yakın ecnebi tabiiyetli beraberinde şahıs, yere yatırdığı genç kızı tekraren sumsuk ve tepme atarak öldüresiye dövdü. Dakikalarca devam eden dayağın peşi sıra şahıs, genç kızın ablası ve çevredekilerin araya girmesi sonrası fenomen yerinden kaçtı. Genç kızın öldüresiye dövüldüğü o olağanüstü anları ise düzenlilik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, genç kızın mekandan çıkmış bulunduğu tam takiben mevrut şahsın çekerek yere düşürdüğü ve tekraren tekme, yumruklarla saldırmış bulunduğu görüldü.

Öldüresiye dayak yiyici genç kızın yüzü felç oldu

Olayın peşi sıra yüzü tanınmaz bir duruma mevrut Zehra Meraklı, yakınları kabilinden bilinci bağlı beraberinde halde Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Genç kızın burada karın travması geçirdiği belirlendi. Sinirlerinin zedelenmesi dolayısıyla yüzünün sol tarafı bölümsel felç bulunan genç kız, 2 günce tedavisinin peşi sıra hastaneden taburcu edildi. Genç kız vakayla ait namına hücumcu şahıstan şikayetçi oldu.

“Yüzümün sol tarafında felç, salim tarafında bölümsel kırıklar ve yukarı çenemde eğim var”

Olayla ait mütekellim Zehra Meraklı, “Bundan 1 ay geçmiş ailecek ablamla eniştemin nişanından sonradan beraberinde mekanın çıkışında on paralık tanımadığım ecnebi tabiiyetli bir tanesi kabilinden saldırıya uğradım. Arka yandan enseme beraberinde vuruş geliyor ve ego o vuruş kararı düşüp bayılıyorum. Ailem ne he sona erdi derken beni yerde kanlar süresince buluyor. O an bellek kanaması geçiriyorum ve hastaneye kaldırıyorlar. Bir müddet hastanede yattım. Olayın üstünden 1 ay geçti ve yüzümün sol tarafında felç, salim tarafında bölümsel kırıklar ve yukarı çenemde eğim var. Sürekli hastanelerdeyim” dedi.

“Doktorlar, ‘ameliyata girersek elimde kalırsın' diyor”

Meraklı, “Şahsın ismi, cismi, kimdir nelerdir bilmem, yolda görsem tanımam, zira doğrusu arkamdan vuruyor. Tanımıyorum ve beraberinde nedeni de yok. Belki beraberinde bakışma üzere beraberinde bilinçlilik olsa içiş soğur lakin tek illet yok. Geliyor arkamdan vuruyor, yere düştükten sonradan yerde tekmeliyor ve bellek kanaması geçirene derece bitmeme ediyor. Kafatasımın değme tarafında kırıklar var. Hangi hastaneye, ne doktora gitsem elimde kalıyor. Ameliyat günüm belli, sıram geliyor sonradan hekim geliyor ameliyatın silme diyor. Neden hocam diyorum, ‘Ameliyata girersek elimde kalırsın' diyor. Acil diyorlar yatıyorum sonradan çıkışım oluyor, akıbet yok. Sonra bambaşka beraberinde hastaneye gidiyorum, 'Biz bu kısımda üç doktoruz, üçümüz de istifa ettik seninle ilgilenemem' diyor. Sürekli bambaşka hastanelere gidiyorum. 1 aydır bu halde bitmeme ediyor” ifadelerini kullandı.

“Ailem benden henüz harap durumda, vakası sindiremiyoruz”

“Ben 24 yaşındayım, alışılagelen hayatıma dönmeye çalışıyorum” diyen Meraklı, “Kalıcı izlerim kabil mu olamaz mı bilemiyorum. Normal yaşama dönemiyorum, ruh bilimsel şekilde da çöktüm, bedeniyle de çöktüm. Nereye elimi uzatsam elimde kalıyor. Gerçekten ruh bilimsel ve mental şekilde aşırı yoruldum. Ailem benden henüz harap durumda. Bu olayın bulunduğu tün ezanı beraberinde bacı düşüncesince aşırı zor. Kan içindeyim ve aklımda mermi yarası mı mevcut ne he bunun sebebini arıyorlar. Bir karı düşüncesince aşırı zor, vakası sindiremiyoruz. Ben kendime geldiğimde zaman 08.30 falandı. Şuurum hesabına ulaştığında ego işe gideceğim niteleyerek gözümü açtım. Aşçıyım ve işimi de isteyerek yapıyorum. Gözümü açtım zaman 8 buçuk ve hastanedeyim, yüzüm gözüm şişkin içinde, kırıklarım ve ağrılarım var. Sonra adım adım dank etti. 1 aydır evde yatıyorum sürekli, ev ve sayrılarevi arası gidip geliyorum. Kendi imkanlarımla ne mevcut ise hazırlamaya çalışıyorum” niteleyerek konuştu.

Doğan Can Cesur - Onur Dursun - Gülşah Kahveci
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ