USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Bunlara '5 benzemez' diyorduk, deminden 6 benzemez oldular

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bunlara '5 benzemez' diyorduk, deminden 6 benzemez oldular. Bir araya geldiler. Ben size şurası söylüyorum. 6'ınız da, 66'nız da topunuz da ortak araya gelseniz, sizi sandığa gömeceğiz." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Bunlara '5 benzemez' diyorduk, deminden 6 benzemez oldular
18-02-2022 19:57
Denizli

Bakan Pakdemirli, Denizli programı kapsamında Merkezefendi ilçesindeki dış satım fail ortak alaca firmasını ziyaret ederek araştırmalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile parti binasında mülaki Pakdemirli, burada partililerle ortak araya geldi.

AK Parti teşkilatının politik tarihin en iri teşkilatlarından biri bulunduğunu kestirim ettiğini özetleyen Pakdemirli, "Tahmin ediyorum Çin'den sonraları da en aşırı üyeye erbap bulunan parti. Gerçekten Cumhurbaşkanımız politik dehasıyla aşırı ayrımlı beraberlik meydana getirdi. Türkiye politik tarihinin lazım istemez ortak kültürü oluştu. Cumhurbaşkanımızla bu arada siyasetin rengi ve çıtası da değişti. Bundan sonraları rastgele ki siyasa yapacak, iktidara isteyen olursa olsun o lazım istemez behemehâl ve behemehâl gelecek, AK Parti’nin yaptıklarının adına behemehâl koymaya çalışacak." dedi.

Kendileri dışındaki partilerde, Cumhur İttifakı'nın haricinde güdeleme olmadığını tamlayan Pakdemirli, "Ne vatandaşa gideyim, ineyim ortak selam yapayım var. Bunlar bizde ağız tadı yaratmamalı. Bunlar bizde ağız tadı yaratmanın ötesinde bizim daha ulaşamadığımız ve oy alamadığımız bireylere kendimize anlatmamız lazım. Siyaseti yapmamızın anne sebeplerimizden ortak tanesi memleketimiz elan dobra ortak yere gelsin. Evlatlarımız elan dobra ortak ülkede yaşasın. 21. yüzyılda Türkiye dünyanın ve bölgenin zenginliğinden elan ortak tomar hisse alsın ve elan dengeli olsun sanarak çaba gösteriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bundan 100 sene sonraları da konuşulacak ortak şef bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"O açıdan bizim en iri kıvanç kaynağımız şu olacak; kılıç de diyeceğiz ki 'Bütün bunlar olurken kılıç de oradaydık ve kılıç de Recep Tayyip Erdoğan'ın himmet arkadaşlarıydık.' diyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan ve kabinesi işlev vermezse erte vatandaşın yüzüne gözetleme imkanımız yok. Türkiye nitekim rastgele bölgede ve işlev dalında da felaketlerde yaraların sarılması yönünde aşırı ayrımlı ve ehemmiyetli noktaya gelmiştir."

"2023 seçimleri nitekim Türkiye düşüncesince en önemli"

Türkiye'nin nice bölgede yükselen ortak yanay izlediğine dikkati çekici Pakdemirli, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Deniz eğri sanarak kılıç ve teşkilatımızın tekneyi, gemiyi bırakma ika şansı yok. Biz gideceğiz anlatacağız. 2023 seçimleri nitekim Türkiye düşüncesince en ehemmiyetli seçimdir. O nedenden bundan sonraları vatandaşımız, Türkiye bölgesinde elan dengeli ve bölgesinde yükselen ortak yurt olup lehçe ortak kuvvet durumuna mi gelecek, yok ise ayrımsız emektar Türkiye’deki üzere gayrı devletlerin istediği üzere cirit oyunu attığı, istediği biçimde ülkeyi parmağıyla oynattığı yurt olma dolayısıyla mı gidecek? Hakikaten ortak sefer ayrımına girdik. Bizim ve teşkilatlarımızın disiplin duruyor olması lazım. Bizim vatandaşımız hakkıyla aşırı yetenekli ve ferasetli. Doğru anlatılsa hakkıyla Cumhur İttifakı'nın çevresinde ego inanırım kâffesi Türkiye’yi almak mümkün." ​​​​​​​

Pakdemirli, Türkiye’nin bundan böyle kendiyle alım çalım duyan ve kendiyle hoşgörücü ortak yurt bulunduğunu belirterek, "Artık kimesne bizlere gol atamıyor. Bunu hem futbolda bununla birlikte mecazi açıdan gayrı mevzularda söylüyorum. Niye, en iddialı planlara imza atıyoruz. Biz çalışıyoruz, çabalıyoruz ve çaba içerisindeyiz. Hamdolsun başımızda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Siyaset sevdiğin adamla yapılır, beraberce yapılmaz. Zaman devir ayrımlı partilerde siyasa fail arkadaşları görüyoruz. Ama siyasa ardında koşacağın ortak şef varsa yapılır. Bu şef yok ise yapılmaz. Allah’a şükür bizimde başımızda Recep Tayyip Erdoğan'ımız var." ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli, şunları kaydetti:

"Bunlara '5 benzemez' diyorduk, demin 6 benzemez oldular. Bir araya geldiler. Ben size şurası söylüyorum. 6'ınız da, 66'nız da topunuz da ortak araya gelseniz, sizi sandığa gömeceğiz. Bunların Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmekten bambaşka işleri yok. Tek projeleri ‘Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceğiz, ondan sonraları saylav düzene geçeceğiz.’ Artık Türkiye ortak yola girdi ve saylav meslek geride kaldı. En iri projeymiş üzere bunu anlatmanın alemi yok. Millette de karşılığı yok. 5 çayında buluşup gıybet yapıyorsunuz. Bu anlayışlı ulus sizi de tarihe gömmesini behemehâl bilecektir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ