USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Tekirdağ bir sokakta arı istilası: Vatandaş kaçacak yer aradı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir ağaca toplandıktan sonradan sokağa yayılan arılar, vatandaşlara çetin anlamış olur yaşattı.

Tekirdağ bir sokakta arı istilası: Vatandaş kaçacak yer aradı
05-05-2022 17:11

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Hükümet Caddesinde bir ağaca birleşen arılar, henüz sonradan sokağa yayılarak vatandaşlara çetin anlamış olur yaşattı. Caddeden geçe arı saldırışa uğrayan vatandaşların bilgi vermesi ilişkin alana kolluk ekipleri gönderme edildi. Kısa müddette görüngü adına mevrut kolluk ekipleri, alanda düzenlilik önlemleri alarak vatandaşların arıların toplandığı yerden geçmemesi düşüncesince muhtelif uyartı ve uyarılarda bulundu. Daha sonradan arıcılık eden bir yurttaş eline bir çuval alarak ağaçta biriken arıları aldı. Arıların katılması vatandaşa şen bir renksiz aldırdı.

O tam bölgeden güzeşte vatandaşlardan Gürkan Demir isminde vatandaş, “Bir saatten buyana arılar uçuşuyor, insanoğlu kaçışıyor. Şuraya bakın gelişigüzel tarafı sardılar. Yetkililer dahil etsin. Yoksa köyden babamı çağıracağım. Oda emektar arıcılardan. Şöyle bir esrar salsan dağılacak. Az geçmiş birtanesini ısırdı demin acile gönderdiler. Bende soluk nefese kaldım zaten” dedi. Ağaçta birleşen arıları çuvala meydan Recep Uzunoğlu, “Arkadaşlar çağırdı. Geldik aldık ve gidiyoruz” dedi.

Halil Dağ
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ