USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

THY'nin yenilenen online alım satım sitesi Shop&Miles tanıtıldı

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY'nin bu sene 75 milyona DOĞRU geçici taşıyacağını söyledi.

THY'nin yenilenen online alım satım sitesi Shop&Miles tanıtıldı
27-07-2022 13:06
İstanbul

THY çatısı altında 2014 yılından beri online alım satım sitesi adına işlev sağlayan shopandmiles.com, "Yeni Shop&Miles Deneyimi" ile hem teknolojik bununla beraberinde dizayn adına ağız ağıza görülmemiş yanında görünüme kavuştu.

Miles&Smiles üyelerinin millerini dilediği denli harcayabileceği ve repertuvar odaklı yaklaşımla ortaya çıkarılan kullanıcı dostu platformun yenilikleri tanıtıldı.

Tanıtım töreninde mütekellim Bolat, THY'nin 2023'te kuruluşunun 90. yılını kutlayacağını belirterek, Türkiye'yi ve Türk milletini uçtukları rastgele yerde temessül ettiklerinin bilinciyle üstlerine sakıt vazifeyi hazırlamaya ve menfaatlerini geliştirmeye bitmeme ettiklerini söyledi.

Son 2 yılda yaşanmış olan global salgının adım adım atlatıldığını dile getiren Bolat, sabık haftalarda pervaz ve geçici sayısında kendilerine ilişik rekoru yenilediklerini bildirdi.

Bolat, "Hem misafirlerimizin gönüllerindeki yerimizi kuvvetlendirecek bununla beraberinde milletimizin bizimle duyduğu gururu artıracak gelişimleri ve yenilikleri dünkü devirde baştan sona bu arada göreceğiz. Bu doğrultuda attığımız adımların en sonuç halkası da bugün burada içtima sebebimizi oluşturuyor. Hayata geçirdiğimiz evvel günden itibaren üyelerimizden koyu dikkat gören online alım satım sitemiz dünkü 'Yeni Shop&Miles Deneyimi' adını verdiğimiz bu dünkü aşamasında genel ağ sitemizi hem enfrastrüktür bununla beraberinde dizayn adına yeniledik." sanarak konuştu.

"Üyelerimiz bundan sonra millilerini hayatlarının rastgele dalında kullanabilecek"

Prof. Dr. Ahmet Bolat, online alım satım platformunu, üyelerin günce hayatlarında kendilerine suhulet sağlayacak, onlara kazanım ve vesile sunacak biçimde Türkiye'nin en giranbaha markalarıyla baş başa kurguladıklarını söyledi.

Bolat, "Müşteri memnuniyetini ve tatminini rastgele devir evvel önceliği adına gören ve hepsi ihya ve yeniliklerini bu yönde yürüteç yanında bellik adına bu anlayışımızın en elleme örneğini derinliğine senelerdir yürüttüğümüz geçici programımız Miles&Smiles ile gösteriyoruz. Hem Türkiye'de bununla beraberinde ülke haricinde nice vezneci ve iş ortaklığımız üstünden balçık ele geçiren yolcularımızı bu dünkü aşamada baş döndürücü hâlâ yanında tomar seveceklerini düşündüğümüz gelişmeler bekliyor." ifadelerini kullandı.

Üyelerin bundan sonra millerini hayatlarının rastgele dalında kullanabileceğini vurgulayan Bolat, "Türkiye'de özlük dalında en flaş millî ve arsıulusal kuruluşların hizmetlerinden faydalanabilecekler. Millerini evlerinde gerekseme duydukları mobilyalar düşüncesince kullanacakları denli canlılık ve dokuma ürünleri düşüncesince de kullanabilecekler." halinde konuştu.

"THY bu sene 75 milyona yaklaşan geçici taşıyacak"

THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, THY'nin bu sene 75 milyona yaklaşan geçici taşıyacağını belirterek, ülke haricinde taşımış olduğu geçici sayısıyla ülkeye kazandırdığı döviz yardımıyla bu sene Türkiye'nin en baş döndürücü dış satım özne firması olacağını anlattı.

İstanbul Havalimanı'ndaki bit ve kapasitelerini dü katına çıkarabilecek potansiyellerinin bulunduğunu vurgulayan Bolat, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu potansiyelimizi de yapmak düşüncesince elimizden geleni yapacağız. Bu biricik başına olacak yanında bilinçlilik değil. Ancak iş ortaklarıyla olacak yanında şey. İşte o anlamda da bugünkü yaptığımız bu lansmanın doğrusu önemi var. Bunun denli hâlâ apayrı iş ortakları da bulacağız. Onlarla bu arada Türk Hava Yolları'nın ürünlerini ülkemizin giranbaha köşelerini dünyaya pazarlamaya bitmeme edeceğiz."

"Shop&Miles'ı ülkemizin yaşamına hâlâ elleme konumlamak istiyoruz"

Ahmet Bolat, Shop&Miles'ın şu anda sonuncu noktada olmadığını belirterek, "Uçak içi hizmetlerinden biletlemeye, hava meydanı hizmetlerinden iletişime denli rastgele bölgede ne hâlâ elleme olmaya, hâlâ elleme işlev vermeye kararlıysak Shop&Miles'ı bire yanında vizyonla ülkemizin yaşamına hâlâ elleme konumlamak istiyoruz." sanarak konuştu.

Sundukları hizmetleri hâlâ da kolaylaştırırken bu hizmetlerin kapsamını da genişleteceklerini dile getiren Bolat, eş sayısını artıracaklarını laflarına ekledi.

"14 milyona vasıl Miles&Smiles geçici sayımızı artıracak"

THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür yardımcısı Ahmet Olmuştur da shopandmiles.com'un 9-10 senedir müşterilerinin hayatında bulunduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu müddette kestirmece 8 milyon milini burada harcayan misafirlerimiz oldu. Yeni Shop&Miles Deneyiminde misafirlerimiz bundan sonra hayatlarının rastgele dalında shopandmiles.com'un avantajlarından yararlanma edebilecek. Bu vesileyle 14 milyona vasıl Miles&Smiles geçici sayımızın ileriki zamanlarda hâlâ da artacağını düşünüyorum."

Tanıtım etkinliğinin peşi sıra THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Bolat, Yeni Shop&Miles Deneyiminde teşrikimesai icra ettikleri kuruluşların temsilcilerine teşekkürname ederek armağan takdiminde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ