USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türk bahir havacılar bayramı fariza başlangıcında karşıladı

Deniz Hava Komutanlığının alp mensupları, Ramazan Bayramı'nı fariza başlangıcında karşıladı.

Türk bahir havacılar bayramı fariza başlangıcında karşıladı
02-05-2022 13:06
Kocaeli
.w3-content { max-width: 100%; margin: auto;} .w3-tooltip, .w3-display-container {position: relative;} .w3-black, .w3-hover-black:hover { color: #fff!important; background-color: #000!important;} .w3-display-left { position: absolute; top: 50%; left: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(-0%,-50%);} .w3-display-right { position: absolute; top: 50%; right: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(0%,-50%);} .w3-btn, .w3-button {-webkit-touch-callout: none;-webkit-user-select: none; -khtml-user-select: none;-moz-user-select: none; -ms-user-select: none;user-select: none;} .w3-btn, .w3-button {border: none;display: inline-block;outline: 0;padding: 8px 16px;vertical-align: middle;overflow: hidden;text-decoration: none;color: inherit;background-color: inherit;text-align: center;cursor: pointer;white-space: nowrap;}"İki mavinin polat kanatları" bayramı fariza başlangıcında karşıladı

Deniz Hava Komutanlığı, millilik payı gelişigüzel sabık devir kalan iklim araçları, devimsel savaş sistemleri ve faik fariza bilinciyle Türk donanmasının ehemmiyetli unsurlarından bir tanesi yerinde bulunuyor.

Deniz Hava Komutanlığı, Cengiz Topel Deniz Hava Ana Üs Komutanlığı, Çanakkale ve Dalaman çokluk iklim üs komutanlıkları ile Geçitkale Deniz Hava Meydan Komutanlığında konuşlu envanterindeki çokluk devriye uçakları, çokluk helikopterleri, SİHA ve İHA'ları, umumi amaç uçakları ve terbiye uçaklarını devimsel kendisine kullanıyor.

Kendilerini "iki mavinin polat kanatları" kendisine tanımlayan Türk çokluk havacıları, Türkiye'nin gökçe vatandaki adalet ve menfaatlerinin korunmasında kendilerine maruz gelişigüzel rolü en yukarı ölçüde namına getiriyor.

Bu senenin böylece teslimatı hedeflenen, Türkiye'nin en şişman askeri gemisi olma hususi durumunu haiz TCG Anadolu da dair konuşlandırılacak SİHA'larla Türk birliği ve Türk çokluk iklim gücü düşüncesince ehemmiyetli müşterek çelim çarpanı olacak.

Ramazan Bayramı'nı fariza başlangıcında karşıladılar

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde mevcut Cengiz Topel Deniz Hava Ana Üs Komutanlığında devimsel askerler, Ramazan Bayramı'nı fariza başlangıcında karşıladı.

Deniz Hava Komutanlığı envanterindeki iklim araçlarının bulunmuş olduğu Uçak Park Sahası'nda askeri personel, sefa tebrikatı düşüncesince taburdaki yerini aldı.

Alana mevrut Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, "Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum, güzel bayramlar." niteleyerek personelle bayramlaştı.

Bayramlaşma programında personele kolonya ve çikolata ağırlama edildi.

"Birliğimle vatan, budun yoluna seve seve dirilik vermeye hazırım"

Muhafız er Batuhan Kartal, AA muhabirine, eren Türk milletinin doğruluk ve şerefini, vatanın ve milletin ayrılamaz bütünlüğünü arkalamak az daha hata alanında birliğiyle vatan, budun yoluna seve seve dirilik vermeye anık bulunduğunu söyledi.

Sabah ailesini arayarak bayramlarını kutladığını anlatım fail Kartal, "Ailem İzmir'de yaşıyor. Her ne derece bu bayramda ailemden uzakta olsam da bu kutsi yuvada fariza yapmamdan çevre hem akrabalarım bununla birlikte ego alım çalım duymaktayız. Ailemle görüştükten sonraları komutanlarım ve tabanca dostlarımla müşterek araya gelmiş şekilde bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Şimdi de keşik görevimi namına getirmekteyim. Öncelikle ailemi aşırı sevdiğimi bilmelerini istiyorum. Bu kutsi görevimi tamamladıktan sonraları onlarla bu arada olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bayramlarını esasen kutluyorum." niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ